Şimdi Ara

İngilizce eğitim seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İngilizce öğrenmeyi çok istedim fakat istikrarlı bir şekilde devam edemedim :) Okul yıllarında gördüğüm İngilizce temel seviyedeydi sonrasında Udemy'den kurs alarak geliştirmeye çalıştım fakat kursun yarısına geldiğimde gramer konularının yoğunluğundan dolayı bıraktım. Bana bilgi kattı fakat istediğim seviyede değilim (pre-intermediate, intermediate seviyelerindeyim). Benim şuan istediğim daha çok pratik ağırlıklı, fakat gramer konularınıda araya sepiştirerek anlatan(özellikle gramer konuları olması gerekiyor) bir eğitim seti veya uygulama. Bu konuda deneyimi olan varsa özellikle mobil üzerinden de çalışabileceğim bir uygulama biliyorlarsa önerilerini bekliyorum. İngilizce öğrenmedeki asıl amacım mesleğimden kaynaklı sonrasında tabi İngilizce içerikleri rahat bir şekilde okumak, izlemek ve yazmak. Benim için konuşma şuan ikinci planda diyebilirim. Bu arada araştırma yaparken istediğim özelliklere en yakın eğitim setinin eLLC isimli bir eğitim seti olduğunu gördüm. Bu eğitim setini kullanan veya fikri olan varsa onlarında yorumları benim için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 19 Nisan 2020; 11:38:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce kursu önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.