Şimdi Ara

İngilizce geliştirmek için oyun tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sözlüğe baka baka oynayabileceğim bir oyun tavsiyeniz var mı?
    grafiğin önemi yok hikayesi içine çeksin yeter.

• Ben Point and Click sevmediğim için ingilizceyi geliştirme adına Persona 3 ve 4'e başlayacağım. Ps 2 emulatörü ile oynayabilirsin. Ps 3 veya 4 varsa Persona 5'i alabilirsin. Point and Click oyun tarzını seviyorsan , steamden puan'a göre sıralıyıp bakabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pharaoh oynamani tavsiye ederim. Oyunu cok eski ve internetten direk indirebilirsin(boyutu cok dusuk cunku grafik yok oyunda). Oyun basitce antik misirda sehir kurma oyunu. O kadar cok detay ve okuman gereken sey var ki oyun icinde, oyunu cozmen uzun bir zamanini ve uzunca bir sozlukten bakacagin kelimeyi iceriyor. En guzeli bu kelimeler direk toefle gibi sinavlarda cikacak onemli kelimler. Mesela ornek vereyim. Oyun sana tavsiye olarak agriculture(tarım) i gelistirmeni soylicek, farm(tarla) kur demicek. Bunuda direk soylemiyor tabi, bildigin toefle dakı gibi grafikler veriyor ve senin grafigi yorumlamani istiyor. Grafikde Food basligi altinda Agriculture/fertilize birimleri oluyor. Sen bakican agriculture neymis fertilize ne demek mis... Bu sadece basit bir ornek. Oyun cook detayli. Ve bunlari cozdukce cok zevkli hale geliyor. Birde en guzeli ticaret ve ticari kelimeler. (ben suan ithalat/ihracat yapan firmada calisiyorum ve bu oyundan ogrendigim bir cok kelimeyi yabancilarla konusurken kullaniyorum)

• @Kadekici10 şu an indiriyorum bir ara bakacağım. tavsiyeniz için teşekkür ederim.
    @Enigmatical persona'ya bakacağım. Point and Click türü oyunları severim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.