Şimdi Ara

İngilizce gramer öğrenme sitesi önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
3.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa kısa bilgilerle, konu arası tekrarlar veya ufak etkinliklerle kısa sürede temel gramer bilgilerini öğretebilecek bir site önerebilir misiniz?

• Hocam eğer yeni başladıysan bende bir site değil ama basit ingilizce gramer anlatımlı video önerebilirim 71 videodan oluşuyor hepsi... ben hepsini indirdim telefondan istediğim zaman izleyebiliyorum her video 5-10 dakika arası ama gerçekten diyorum yeni başlıyanlar için basit anlatımlı valla benim ingilizce biraz gelişti hem zaten video anlatımlı daha iyidir yazıyla pek anlayamasın istersen link atabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bana gönderebilir misiniz linki ?Merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokah

hocam bana gönderebilir misiniz linki ?Merak ettim

http://www.youtube.com/channel/UCQsqVxSs3jg6RjvwjwC5qyw Erkan Önler Hoca'nın derlerinden bahsediyor büyük ihtimalle.

Başlangıçtan orta seviyeye getiriyor tavsiye ederim çok anlaşılır bir anlatımı var.

ayrıca isterseniz hocanın Grammar smart isimli kitabıyla konuları destekleyebiliyorsunuz..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/user/ydshazirlik/videos şu sitede ise isminin YDS olduğuna bakmayın en temel kelimelerin olduğu 61 videoluk bir seri var sanırım 1.250 civarı günlük kelime öğrenebilirsiniz...tavsiye ederim.. Hem kuru kelime değil gramer destekli bir şekilde öğreniyorsunuz yani en sık kullanılan yapılarıyla..

Örnek : http://www.youtube.com/watch?v=UoSQBTiSs3k&list=UUjI808RrCk6CJ4sXb2cvrvw

BU 2 seti bitirirseniz eğer harika bir temeliniz olur kesinlikle, gerek kelime gerekse gramer yönünden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 31 Ekim 2014; 13:50:49 >

• Evet Erkan Önler hocanın ingilizce derslerinden bahsettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Attığınız Youtube linklerindeki videolar muhtemelen yazıyla çalışmaktan faydalıdır ama üşengeç bir insan olduğum için onlara pek bakmam büyük ihtimalle. Son arkadaşın attığı diğer konunun linkinde bulunan Ekrem Uzbay'ın sitesi hoşuma gitti muhtemelen onu kullanırım. Tekrar teşekkürler
  • okaaaaaan O kullanıcısına yanıt
    Bu arada kelime öğrenmek adınawww.memrise.com sitesini kullanıyorum. Şu an kullandığım "bilmeniz gereken kelimeler" kursunu tavsiye ederim gerçekten lazım olan kelimeler var. YDS için de ayrı bir kurs var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afaystil

Bu arada kelime öğrenmek adınawww.memrise.com sitesini kullanıyorum. Şu an kullandığım "bilmeniz gereken kelimeler" kursunu tavsiye ederim gerçekten lazım olan kelimeler var. YDS için de ayrı bir kurs var.

Ben sizi başlangıç seviyesinde zannetmiştim.
  • okaaaaaan O kullanıcısına yanıt
    İngilizcem kötü ama i go you go we go düzeyinde de değil :D muhtemelen preintermediate-intermediate arası bir yerdeyimdir muhtemelen.
  • rezerved
  • Ücretsiz Engly uygulaması eğlenirken İngilizce öğrenmeyi vaat ediyor. Video izlerken altyazıdaki kelimelere tıklayınca anında çevirisini gösteriyor. Mobil uygulama olduğu için istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde çalışabilirsiniz. Üstelik ilginizi çeken videoları filtreleyip istediğiniz zorlukta izleyebiliyorsunuz. Kolay ve ücretsiz… Web sitesini incelemek isteyenler için:https://goo.gl/LRZkx8
  • Hafıza Teknikleriyle İngilizce Kelime Ezberleme

Kesinlikle tavsiye ediyorum bir girin bakın derim kelime ezberleme teknikleri oldukça başarılı.

İngilizce Kelime Ezberleme

İngilizce Kelime Ezberlemeye Başla!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.