Şimdi Ara

İNGİLİZCE HAZİRLİK HAKKİNDA???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cogu universite ingilizce egitimini iyi veremiyor vermiyor bunu biliyorum,itu ytu bogaz ici tamam Marmara Universitesinde egitim duzeyi ingilizce egitim duzeyi nasil lutfen yardim ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de hazırlık şart mı merak ediyorum akıcı şekilde ingilizce konuşabiliyorum ama üniversitede yeterli olur mu emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüz eğitim şartları Gereği İngilizce şarttır bence.Çünkü mezun olduktan sonra "ileri Düzey" İngilizce sahipleri iş buluyor kolayca. mesajla benim abim Üniversitesini İngilizce eğitim okuyor dersler %100 İngilizce Türkçe dersi yok yani.Türkiye de vakıf Üniversite'si olarak iyi eğitim veren Üniversiteler Koç üniversitesi Sabancı üniversitesi Bilkent Üniversitesi ve Özyeğin üniversitesi gelir Başlıca olacak.Devletten maalesef tam hakim Değilim konuya. benim tavsiyem oku ama İngilizce okumak zor bir şeydir başkaları Türkçe ders görürken sınav olurken sen İngilizce oluyorsun.
    Aklımda bulunsun dostum iyi Akşamlar herkese
  • Günümüz eğitim şartları Gereği İngilizce şarttır bence.Çünkü mezun olduktan sonra "ileri Düzey" İngilizce sahipleri iş buluyor kolayca. mesajla benim abim Üniversitesini İngilizce eğitim okuyor dersler %100 İngilizce Türkçe dersi yok yani.Türkiye de vakıf Üniversite'si olarak iyi eğitim veren Üniversiteler Koç üniversitesi Sabancı üniversitesi Bilkent Üniversitesi ve Özyeğin üniversitesi gelir Başlıca olacak.Devletten maalesef tam hakim Değilim konuya. benim tavsiyem oku ama İngilizce okumak zor bir şeydir başkaları Türkçe ders görürken sınav olurken sen İngilizce oluyorsun.
    Aklımda bulunsun dostum iyi Akşamlar herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bau tıp hakkinda yorumlariniz?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.