Şimdi Ara

İNGİLİZCE HAZIRLIK OKUYACAK ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şimdiden pratik kazanmak amacıyla biraz çalışmak istiyorum, acaba ilk dönem ne anlatırlar veya elinde ilk dönem için notu olan atabilir mi?

• Aynen nasıl oluyor bu işler bi anlatın hele

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hiç bilmiyorum şuan çalışmak istiyorum ama ne çalışacağımı ne çalışmam gerektiğini bilmiyorum.
  • lisede görülen gramer konuları ve kelime bilgisi işte. internette her seviye için böyle konu anlatımı egzersiz falan vardır ordan çalışabilirsin atıyorum intermediate başlayacaksanız google'a intermediate grammar and vocabulary wordlist yazın zibilyon şey çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Re(Z)

Edit:
    Tercih stresinden uzun süredir rez almıyormuşum
    Rahatladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 27 Temmuz 2017; 0:22:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya elinde notu olan biri atsa aslında harika olur ya
  • Üniversite kitap aldırır ve onun üzerinden gidersiniz. Gideceğiniz üniversiteden biriyle irtibata falan geçin kitabın pdfsini bulup öyle çalışmayı deneyin.

• Açıkçası işimden dolayı orta bi ingilizceye sahibim fakat hazırlık okumak istiyorum her durumda o yüzden fakat not bulamadım hiç videoları bende gördüm.
  • #güncel
  • http://www.dilforum.com/forum/forumdisplay.php/7-Dosya-ve-Kaynak-Paylaşımı dilforumu takip edebilirsiniz güzel kaynaklar paylaşılıyor orada

• oirectin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, elinde notu olan varsa hala bekliyoruz birileri bizi aydınlatsın :D
  • Re(Z)

• Okumayacağım. Okumamak için C1 ye zorluyorum şu an...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.