Şimdi Ara

İNGİLİZCE İŞLETME BÖLÜMÜ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ing işletme yazmayı düşünüyorum ama istanbul ve ankara tutmuyor. bu bölüm için istanbul ve ankaradan mezun olmanın avantajı var diye duymuştum. yani bu bölümde nerden mezun olduğunun bi önemi var mı? çünkü benim eskişehir anadolu ve dokuzeylül tutuyor. ama yazmakta endişem var iş imkanım olur mu bilmiyorum. bölüm hakkında bilgisi olan lütfen çok acil yardım lazım!!

• ankarada geçen yıl y.beyazıt açılmıştı o tutabilir belki bir araştır.
  • Yildiz teknik isletme de İngilizce mı ? Hazırlık sınıfı var mı yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ya bu bölüm hakkında ben de bilgi istiyorum. Hacettepenin gelme ihtimali var. Bilgisi olan paylaşsın burda lütfen
  • http://www.hurriyetegitim.com/haberler/26.07.2012/istanbul-universitesi-isletme-fakultesi-dunyanin-en.aspx

öncelikle şu habere bakabilirsin. (İstannbul üniversitesi ingilizce işletme bölümü avcılar'daki işletme kampüsündedir beyazıt'taki iktisat fakültesindeki işletme türkçedir ve ayrıdır ayrıyetten avcılar'daki işletme fakültesinde bir Türkçe işletme bölümü daha var.)

Sonra şunu diyim benim sıralamam 38,736 istanbul da 30bin küsürle almış. Ben dokuz eylül üniversitesi ile görüşmeye gittim dekan ile görüştüm bana öncelikle istanbul üni'yi yazmamı dokuz eylül'ü dha sonra yazmamı söyledi. ben de öncelikli olarak istanbul ingilizce işletme, istanbul ingilizce iktisat yazıp sonra dokuz eylül ingilizce işletme ve iktisat yazdım.

Normalde iktisatı daha çok istememe rağmen şu diplomadaki ekstra logo olayından dolayı istanbul ing işletme gelir diye ümit ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: merve67

arkadaşlar ben ing işletme yazmayı düşünüyorum ama istanbul ve ankara tutmuyor. bu bölüm için istanbul ve ankaradan mezun olmanın avantajı var diye duymuştum. yani bu bölümde nerden mezun olduğunun bi önemi var mı? çünkü benim eskişehir anadolu ve dokuzeylül tutuyor. ama yazmakta endişem var iş imkanım olur mu bilmiyorum. bölüm hakkında bilgisi olan lütfen çok acil yardım lazım!!

başarılı bir şekilde bitirir kendini geliştirirsen birazda çevren olursa hangi ünide okursan oku bulursun mutlaka iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

http://www.hurriyetegitim.com/haberler/26.07.2012/istanbul-universitesi-isletme-fakultesi-dunyanin-en.aspx

öncelikle şu habere bakabilirsin. (İstannbul üniversitesi ingilizce işletme bölümü avcılar'daki işletme kampüsündedir beyazıt'taki iktisat fakültesindeki işletme türkçedir ve ayrıdır ayrıyetten avcılar'daki işletme fakültesinde bir Türkçe işletme bölümü daha var.)

Sonra şunu diyim benim sıralamam 38,736 istanbul da 30bin küsürle almış. Ben dokuz eylül üniversitesi ile görüşmeye gittim dekan ile görüştüm bana öncelikle istanbul üni'yi yazmamı dokuz eylül'ü dha sonra yazmamı söyledi. ben de öncelikli olarak istanbul ingilizce işletme, istanbul ingilizce iktisat yazıp sonra dokuz eylül ingilizce işletme ve iktisat yazdım.

Normalde iktisatı daha çok istememe rağmen şu diplomadaki ekstra logo olayından dolayı istanbul ing işletme gelir diye ümit ediyorum.

Kardesim işletmeye mi has bu logo ben de ing iktisat yazmayı düşünüyorum ayrıca nete girdiginde pm atabilir misin bir şey danisicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA ALMANCA İŞLETME
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkyaNuS.

quote:

http://www.hurriyetegitim.com/haberler/26.07.2012/istanbul-universitesi-isletme-fakultesi-dunyanin-en.aspx

Kardesim işletmeye mi has bu logo ben de ing iktisat yazmayı düşünüyorum ayrıca nete girdiginde pm atabilir misin bir şey danisicam

evett işletme fakültesine has bir durum ingilizce iktisat iktisat fakültesinde beyazıt'ta.

• sıralamam tm1 de 42 bin bende önce istanbul sonra hacettepe ing işletme yazdımsonra dokuzeylül ve anadolu yazdım. yani bu yorumlardan nerden mezun olduğun önemli diyebilir miyiz . izmire konuşmaya giden arkadaşım ne dediler(iş imkanı ve üniverste hakkında) daha açık anlatırsan sevinirim.ve bu logo olayı nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OkyaNuS.

quote:

evett işletme fakültesine has bir durum ingilizce iktisat iktisat fakültesinde beyazıt'ta.

Pm attım kardeşim bi bakabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kocaeli üniversitesini yaz
  • kocaelide ingilizce işletme yok maalesef.işletme var.
  • aynı şekilde benim de kafam çok karışık.Bir yandan anadolu üni. ing. işletme diğer yandan ege işletme ikisi arasında kaldım.İzmir yakın olduğu için egeyi yazmayı düşünüyorum ama tam karar verebilmiş değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.