kelime bilgime çok güveniyordum fakat 2. sayfada hiç görmediğim bir sürü kelime çıktı toplamda 6900 kelime biliyormuşum. yarım yamalak bildiklerimi işaretlemedim. https://preply.com/en/learn/english/test-your-vocab c1 seviyesi için bu kelime bilgisi de yeterli demek ki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 3 Haziran 2024; 0:56:2 > |
ingilizce kaç kelime biliyorsunuz testi
-
-
28.828 çıktı -
buckingham sarayında mı büyüdün knk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 3 Haziran 2024; 1:7:16 > -
5981 -
6013
-
26.2k
en son 23k çıkmıştı okul okumak yaramış (ya da geçen çözdüğümden hatırladıklarım var :d )
-
yok knk lisede türkçe ders görmedim
-
8772 -
12 sene ted ankarada okuyan arkadaşlara yaptırdım 12 bini geçmedi ve bunlar bilkentte okuyor
-
6k ların arasında 3600 ün garibanlık
Yazın bunu 8 e çekebilir miyim lisede hic ing calismadim
-
ben bu zor kelimelerin çoğunu makale okurken bile görmedim, kimler kullanıyor
-
bilkent erzurum çıkışlılarınki 25k üstü çıkmazsa ne olayım. TED Ankarada IB mi var
-
odtünün hazırlık kitaplarını al bitir hocam 7k olursun
-
ib var normal sınıfları da tamamen ingilizce.
Tkr’nin bile 16k çıkmıştı. Native olmadan 25-30k vocab bilmek için ingiliz dili edebiyatı hocası olmak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 3 Haziran 2024; 11:27:8 > -
ben hazırlıktaki ingiliz hocaya sormuştum, ben bile bazılarını bilmiyorum dedi. İyi eğitimli Nativelerin ve edebiyatçıların kullandığı kelimeler galiba.
-
olm bu hesap senin değil mi zaten bu forum niye böyle a millet ders çalışmaktan kendi kendiyle konuşacak duruma düşmüş
-
3.4k geldi lan aslında ingilizcem o kadar kötü de değil, rahat bir şekilde ingilizce alt yazılı ingilizce video da izleyebiliyorum. bir şey bilmediğimi fark ettim
gerçi zaten b2 3000-5000 kelime arasıymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 3 Haziran 2024; 11:53:45 > -
Yav saçmalama o 2023 girişli, 3.7k ile girdi.
beni blokladığında da konuda 2 legolas var demiştin yine oydu. Çift hesap açınca banlıyorlar direkt, ctis kaplanı benim hesabımdı mesela sınırsız yedim fake hespatan
-
6700 küsür geldi -
Hocam olabilir ben lisede çok fazla ingilizce makale vs okumuştum IBde de ingilizce makale yazmamız gerekiyordu onunla alakalı olmuş olabilir ama gel gör ki Ankara Üni sınavlarında max 95 alabiliyorum çok da geçerliliği yok bence bunun
Benzer içerikler
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- gülücük kelimesinde hangi ses olayı vardır
- netter anatomi atlası pdf
- 90 tyt 70 ayt kaç bin
- dişte uzmanlık okurken maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X