Şimdi Ara

İngilizce konusunda cok eksikerim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ist. piri reis üni hazırlık ögrencisiyim şuan ingilizce hazırlık okuyorum fakat eğitimde baya zorluk çekiyorum nedeni ise temelimin coook zayıf olması. şuan oxford kitapları fln kullanıyoruz baya zor geliyor ve cülme kuramıyourm kelime eksikliğim var en önemlisi cümle kuramama gerekli şeyleri bilmiyorum ve quizlerde baya zorlanıyorum bu gidişle devam edersem kalıcam seneye tekrar okumak zorunda kalmak istemiyorum o yüzden ingilizce cümle ve kelime ögrenmede bildiğiniz basit yada anlaşılır şeyler varmı bu cümle işini öğrenmem lazım herhangi videolu eğitim yada sitelerde basit cümle eğitimleri fln biliyorsanız bana yardımcı olursanız sevinirim

• 1 youtube tan bircok video bulabilirsin.hem turk hem ingiliz ogretmenlerinin bircok videosu var.

2 kendine bir ingilizce grammar kitabi ile ingilizce - ingilizce sozluk al.

3 kagit kalemi elinden birakma.herseyi yazarak ogren cunku ingilizcede cooook kelime var ve bazen bir cumleyi hecelemek zor olabiliyor.ingiliz , amerikali yada turk farketmez.

4 kelimelerin telafuzlarini(soylenislerini) mutlaka ogren

5 ingiliz yada amerikan ingilizcesimi ogrenmek istedigine karar ver.aradaki telafuz farki cook fazla.

6 tv izle ,sevdigin diziler olabilir bunun disinda soap popper (pembe dizi) en guzel yolu , young and the restless, general hospital , days of our lives..... bu dizileri ingilizce ve ingilizce alt yazili izle.super yardimi olur , bu dizilerde sokak dili kullanilmiyor , uygun , duzgun ingilizce , kelimeleride yuvarlamiyorlar.anlasilmasi cok kolay.amerikaya gelip ogrenmek isteyenlere genelde bu diziler ile altyazili cizgi filmler onerilir.
    bu saydiklarim amerikan dizileri eger sen ingiliz ingilizcesi ogreniyorsan ona gore bulabilirsin.alt yazilari mutlaka takip et boylece kelimelerin telafuzlarini ogrenirsin.

7 birseyler kaptiktan sonra kitap okumaya basla , anlamasanda oku...belli bir sureden sonra cumle yapisini anlamaya basliyorsun.

8 muzik dinle derdim ama inan bazen anlamsi imkansiz native speakerlar bile bazen anlamiyor.karamsarliga dusme diye soyluyorum

9 hata yapmaktan asla korkma , yaptigin hatalardan ogrenirsin.birde icinde ogrenmek istegi olsun bircok mesai arkadasim var yillardir burdalar ama zahmet edip iyi bir ingilizce ogrenmiyorlar.

good luck dude let me know if you need help.

• anladım kadarıyla baya detaylı analtmışsın teşekkür ederim bu yazdıklarını deniycem inş faydası olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: turconj

1 youtube tan bircok video bulabilirsin.hem turk hem ingiliz ogretmenlerinin bircok videosu var.

2 kendine bir ingilizce grammar kitabi ile ingilizce - ingilizce sozluk al.

3 kagit kalemi elinden birakma.herseyi yazarak ogren cunku ingilizcede cooook kelime var ve bazen bir cumleyi hecelemek zor olabiliyor.ingiliz , amerikali yada turk farketmez.

4 kelimelerin telafuzlarini(soylenislerini) mutlaka ogren

5 ingiliz yada amerikan ingilizcesimi ogrenmek istedigine karar ver.aradaki telafuz farki cook fazla.

6 tv izle ,sevdigin diziler olabilir bunun disinda soap popper (pembe dizi) en guzel yolu , young and the restless, general hospital , days of our lives..... bu dizileri ingilizce ve ingilizce alt yazili izle.super yardimi olur , bu dizilerde sokak dili kullanilmiyor , uygun , duzgun ingilizce , kelimeleride yuvarlamiyorlar.anlasilmasi cok kolay.amerikaya gelip ogrenmek isteyenlere genelde bu diziler ile altyazili cizgi filmler onerilir.
    bu saydiklarim amerikan dizileri eger sen ingiliz ingilizcesi ogreniyorsan ona gore bulabilirsin.alt yazilari mutlaka takip et boylece kelimelerin telafuzlarini ogrenirsin.

7 birseyler kaptiktan sonra kitap okumaya basla , anlamasanda oku...belli bir sureden sonra cumle yapisini anlamaya basliyorsun.

8 muzik dinle derdim ama inan bazen anlamsi imkansiz native speakerlar bile bazen anlamiyor.karamsarliga dusme diye soyluyorum

9 hata yapmaktan asla korkma , yaptigin hatalardan ogrenirsin.birde icinde ogrenmek istegi olsun bircok mesai arkadasim var yillardir burdalar ama zahmet edip iyi bir ingilizce ogrenmiyorlar.

good luck dude let me know if you need help.

Adam ikinci mesajında Hard Core yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: turconj

tv izle ,sevdigin diziler olabilir bunun disinda soap popper (pembe dizi) en guzel yolu , young and the restless, general hospital , days of our lives..... bu dizileri ingilizce ve ingilizce alt yazili izle.super yardimi olur , bu dizilerde sokak dili kullanilmiyor , uygun , duzgun ingilizce , kelimeleride yuvarlamiyorlar.anlasilmasi cok kolay.amerikaya gelip ogrenmek isteyenlere genelde bu diziler ile altyazili cizgi filmler onerilir.nbu saydiklarim amerikan dizileri eger sen ingiliz ingilizcesi ogreniyorsan ona gore bulabilirsin.alt yazilari mutlaka takip et boylece kelimelerin telafuzlarini ogrenirsin.

peki ingilizcei(tr altyazılı) normal diziler izlesek faydası olur mu? game of thrones, himym, falan gibi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fikrim var Bilgim yok
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.