Şimdi Ara

İngilizce konusunda yardım acil lütfen !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ödevin son parçası arkadaşlar biri yardım edip çevirirse çok makbule geçer rica ediyorum bi el atın şuna beni büyük bir eziyetten kurtarmış olursunuz duacınız olurum

__________________________Kite Race_________________________

Eren is very excited this morning. His parents are excited, too. There is a kite race today.
    Eren and his parents are at the kite race area. There are a lot of people: Men, women, boys, girls, young people. old people and other parents.
    Five children have got their kites in teir hands. There are different kids of kites: Lion-shaped, parrot-shaped, car-shaped, monkey-shaped and eagle-shaped. They are blue, red purple, green, and black the kites have got long tails.
    Eren's kite is in the shape of an eagle. It is a big, black kite. Its tail is three metres long. The string is very long . The eagle is his favourite animal.
    The weather is warm. There is a strong wind . The kites are in the sky. Eren's kite is high up in the sky. Everybody is excited.
    suddenly, the kite takes Eren up off the ground.
    ----- Oh! No! Look at Eren! He is up in the air.
    ----- Mom! Dad! Don't panic! My eagle is great! The sky is great.
    ----- Stop! stop that kite! Eren! come back! come back!
    Eren sees a lot of things in the sky.
    -Hello sun! You are very beautiful today. Where is your home? Where is your friend, the moon? Hey, plane! Take me with you! Hi clouds! You are very soft and White. Hello dear birds! You are very cute. Where are you from?
    A plane hits Eren's kite and the kite falls down slowly Eren is not afraid. He is happy.
    Eren is on land now. Everybody is happy
    ----- Thank God ! My son is back he is back.
    ----- Mom! Dad! I am back.
    ----- The sky is wonderful. The sun, and the clouds are my friends now.
    Everybody cheers for Eren. He is the winner, but his eagle-shaped kite is broken.

• up up up up
  • Gayet kolay bir parça ama baya uykum var ve birazdan yatacağım. İnşallah bulursun çevirecek birini. :)
  • Biraz bekle, çeviriyorum.
  • lise 1 öğrencisiyim ben bile çeviririm ama gözümden uyku akıyor.En azından uplamış olurum konunu
  • Bekliyorum dostum
  • Paragrafı kim yazdı? Grammer yanlışları almış başını gidiyor. Ben de o yüzden cümle cümle çevirdim sen paragrafa uyarlarsın.

Eren bugün çok heyecanlı. Ailesi de öyle. Bugün uçurtma yarışı günü.
    Eren ,anne ve babası uçurtma yarışı alanında. Orada bir sürü insan var, erkekler, kadınlar ,çocuklar,kızlar, genç insanlar, yaşlı insanlar ve başka anne ve babalar.
    5 çocuğun ellerinde uçurtmaları var. Burada bir sürü uçurtma var, aslan şekilli , papağan şekilli , araba şekilli , maymun şekilli ve kartal şekilli.Bu uçurtmalar mavi,kırmızı,mor ,yeşil ve siyahlar. Uçurtmaların uzun kuyrukları var.
    Eren'in uçurtması kartal şekilli. Büyük ve siyah bir uçurtma. Kuyruğu 3 metre uzunlukta.İpi çok uzun. Kartal Eren'in favori hayvanı.
    Hava sıcak. Havada kuvvetli rüzgar var. Uçurtmalar göklerde.Eren'in uçurtması yüksekte. Herkes çok heyecanlı. Birden Eren'in uçurtması onu yerden havaya kaldırır.
    ---- Oh . Hayır. Eren'e bak. Eren havada.
    ----Anne! Baba! Panik yapmayın. Benim kartalım harika. Gökyüzü harika.
    -----Dur . Uçurtmayı durdurun! Eren! Geri gel! geri gel!
    Eren gökyüzünde bir sürü şey görür.
    -Merhaba güneş! Sen bugün çok güzelsin. Evin nerede? Arkadaşın ay nerede? Hey uçak.Beni de götür!Merhaba bulutlar! Çok yumuşak ve beyazsınız. Merhaba sevgili kuşlar. Sizler çok sevimlisiniz. Kuşlar nerelisiniz?
    Uçak Eren'in uçurtmasına çarpar ve uçurtma yavaşca düşer. Eren korkmaz, mutludur.
    Eren şuan yere ayak bastı(Eren şuan yerde). Herkes mutlu
    -----Teşekkürler tanrım! Oğlum geri döndü, o geri döndü.
    -----Anne! Baba! Geldim
    ----- Gökyüzü harika. Güneş ve bulutlar artık benim arkadaşlarım
    Herkes Eren'i kutlar. O yarışı kazanan fakat kartal şekilli uçurtması kırık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 8 Mart 2012; 0:29:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eren bu sabah çok heyecanlı. Ailesi de heyecanlı. Bugün bir uçurtma yarışı var. Eren ve aliesi yarış alanındalar. Birsürü insan var: Erkekler,kadınlar,çocuklar,kızlar,gençler,yaşlılar ve diğer aileler. Beş çocuğun ellerinde uçurtma var. Değişik uçurtmalı çocuklar var: Aslan,papağan,araba,maymun ve kartal şekillerinde. Mavi,kırmızı,mor,yeşil ve siyah renkteler ve uzun kuyrukları var. Eren'in uçurtması kartak şeklinde. Bu büyük ve siyah bir uçurtma. Kuyruğu 3 metre uzunluğunda. İpi çok uzun. Kartal onun favori hayvanı. Hava ılık. Güçlü bir rüzgar var. Uçurtmalar gökyüzünde. Eren'in uçurtması gökyüzünün yükseklerinde. Herkes heyecanlı. Uçurtma aniden Eren'i yukarı kaldırdı / yerden kesti.

-Oh! Hayır! Eren'e bakın. Havada.
    -Anne! Baba! Panik yapmayın! Benim kartalım harika! Gökyüzü harika.
    -Durdur! Durdur o uçurtmayı! Eren! Geri gel! Geri Gel!

Eren gökyüzünde birçok şey görür.

-Merhaba güneş! Bugün çok güzelsin. Evin nerede? Arkadaşın nerede, ay? Hey uçak! Yanına al beni! Merhaba bulutlar! Sizler çok yumuşak ve beyazsınız. Merhaba sevgili kuşlar! Sizler çok sevimlisiniz. Nerelisiniz?

Bir uçak Eren'in uçurtmasına vurur ve uçurtma yavaşça düşer fakat Eren endişeli değildir. Mutludur.
    Eren şu an yerdedir. Herkes mutludur.

-Tanrıya şükür! Oğlum geri döndü.
    -Anne! Baba! Geri döndüm.
    -Gökyüzü harika. Güneş ve bulutlar benim arkadaşım şimdi.

Herkes Eren'i alkışlar. O kazanandır fakat onun kartal şekilli uçurtması kırıldı.

Aslına sadık kalarak çevirdiğim için bazı yerler saçma gelebilir. Ayrıca birkaç ufak değişiklik de yaptım saçma olmaması için. Umarım işine yarar.

• cansın panpa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.