Bildirim
İNGİLİZCE KURS YARDIMI
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kadıköyde infolang dil okulları var.
ama burdan sormak yerine gidip kendileriyle görüşürsen daha güzel yardım edeceklerdir :)
meb onaylı sertifika veriyorlar ve öğretme garantili.
yani kendini yetersiz hissedersen ya da bir daha aynı kuru almak istersen ücretsiz eğitim alabiliyorsun -
özel ders ya da kapalı küçük gruplarda biraz pahalı ama taksimde dilko var ona gidebilirsin.. -
Bir arkadaşımın arkadaşının kuzenin dayısının amcasının kızının arkadaşı bu kursa gitti, orayı öneririm bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. -- 20 Haziran 2012; 18:25:28 > -
ben bakırköy amerikan kültüre gidiyorum, ilk 3 kurda yüzde 25 yabancı hoca
giriyor, daha sonraki kurlarda yüzde 50 yabancı hocayla devam ediyor,
bence marka önemli değil, x marka kursu çok iyi yada çok kötü demek yanıltıyor insanları,
mühim olan en iyi şubeyi bulmak, iyi olmayan bir markanın belki bir şubesindeki
hocalar çok iyidir, bu yüzden gidenler şu markanın şu şubesi hatta şu hocalar çok iyi diye
tavsiye verirse daha mantıklı olur,
bu açıdan benim sana yardımcı olmak adına akd bakırköy şubesi fena değildir,
yabancı hocalardan Alex çok iyidir, Clare de baya iyi hocadır, Türk hoca tavsiyesi
yapmıyorum çünkü bizim hocamız kur sonunda amerikaya taşındı o yüzden yeni kurda,
yeni bir hoca ile devam edeceğiz, daha sonra görüş bildirebilirim, genel olarak bakırköy amerikan kültür
iyi diyebilirim, bu şekilde şube olarak tavsiye verebilecekler varsa iyi olur,
bakırköyün en iyi kursu sizce hangisi ?
-
bence bakırköyün en iyi yabancı dil kursu infolang dil okulları. -
Çok komiksiniz yaa insanları bu kadar safmı sanıyorsunuz ? -
en iyilik diye bir test olamaz bence dil merkezlerinde, senin kapasitenle de alakalı bir konu sonuçta. dil merkezi yeterli düzeydeyse ki infolang dil merkezi o yeterliliği sağlıyor, öğretme garantisi metoduyla da destekliyor bunu. istersen londra'daki şubesiyle de eğitim alabilirsin. -
dili akıcı bir şekilde konuşlacak kadar öğrenmek istersen infolang dilokullarına bi danışıp kursları hakkında bilgi almanı tavsiye ederim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X