Merhaba Arkadaşlar, Doğru bölümün altına mı açtım bilmiyorum ama devir etmek istediğim 3 kurluk ingilizce kursum var. İlgilenen arkadaşlar için aşağıda açıklamaları yaptım. JUSTENGLISH EĞİTİM KURUMUNDAN 1 SENE ÖNCE ALDIĞIM 3 KURLUK İNGİLİZCE EĞİTİMİ Mİ HASTALIĞIMDAN DOLAYI UYGUN FİYATA DEVİR EDİYORUM. Kur Seviyeleri; Elementary Seviyesi Pre-Intermediate Seviyesi Intermediate Seviyesi 3 KUR İÇİN 3090 TL ÖDEMİŞTİM. 2500 TL'YE DEVİR EDİYORUM.
quote:Orijinalden alıntı: cypresshilltr Merhaba Arkadaşlar, Doğru bölümün altına mı açtım bilmiyorum ama devir etmek istediğim 5 kurluk ingilizce kursum var. İlgilenen arkadaşlar için aşağıda açıklamaları yaptım. BRİTİSH HOUSE EĞİTİM KURUMUNDAN 1 SENE ÖNCE ALDIĞIM 5 KURLUK İNGİLİZCE EĞİTİMİ Mİ İŞTEN DOLAYI UYGUN FİYATA DEVİR EDİYORUM. Kur Seviyeleri; Elementary Seviyesi Pre-Intermediate Seviyesi Intermediate Seviyesi Upper - Intermediate:seviyesi Advanced:seviyesi 5 KUR İÇİN 3600 TL ANLAŞMIŞTIK cep:531 380 75 01Arkdaşlar ilgilenen olursa devir edebilirim.%40 indirimli almışştım bu kursları ingilizce öğrenmek isteyen hevesli arkadaşlara devir edebilirim..işten dolayı kurslarımı alamıyorum