Şimdi Ara

İngilizce kursundaki kaydimi sildiremiyorum (pismanlik ve magdurluk icerir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinizin bayramini en icten dileklerimle kutlarim sayin dh ailesi.
    Universite ogrencisi olarak mayis ayinin sonunda okulumda yapilan cekilis sonucunda kazandigim %40 indirim sebebiyle british time ingilizce kursuna kayit yaptirdim ve senet imzaladim. odeme tarihi olarak 15 haziran belirledik.(taksitli bir sekilde).fakat sure gecti. Kursa hala baslamadim.

Fakat omzumdan olmam gereken ameliyatim haziran sonuna dogru sarkti ve haliyle tum planlarimiz degisti.
    Kurstan kaydini sildirmek icin yetkili birisiyle konustugunda biz size kolaylik saglamaya calsiyoruz, kaydiniz yaptirip ilerde devam edebilrisiniz dediler fakat bu imkansiz. Okul donemi ayni zamanda aciktan 2. Universite okumaktayim. Yaptigim tum planlar yaz icindi.

Sol omzumdan ameliyat oldugumu resmi bie sekilde kanitlayabileiim. Ayrica sag dirsegimde yeni baslayan bir sakatlik yuzunden fizik tedavimde icap etti.bunu kanitlayabilcegim de doktorun yazdigi fizik tedavi istegini belirtne kagit var.(not saglagim)
    İmzaladigim sozlesmenin sozlesme iptali kismini ekledim.
    Hukukcu,tecrubesi olan buyugum kucugun tum dhlillerden yardim beklemekteyim. Teelfonuma icrra ile ilgidli sms de gelmis bulunmakta. Herkese simdiden cok tesekkur ederim.

İngilizce kursundaki kaydimi sildiremiyorum (pismanlik ve magdurluk icerir)]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZANE_ -- 26 Haziran 2017; 9:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktor raporun vs var mi? Sozlesmenin iptali ve senetlerin iadesi maksadiyla dava acabilirsin. Fazla geciktirme ama. Ameliyat mücbir sebep olarak degerlendirilebilir.. Boyle ayakustu danisilarak da olmaz bu arada. Bir avukatla gorusun

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkurler hocam. Ameliyat raporum, fizik tedavi talebi belirten lagit vs elimde mevcut. + olarak mr raporlari eksiksoz bie bicimde elimde mevcut. Bayram bittigi gibi subeye gidip konusacagim. 2 gun once Telefondan kendilerine soyledim, beklediklerini belirttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZANE_ -- 26 Haziran 2017; 14:19:33 >
  • Bu kurslarda kur satma diye bir olay vardı diye hatırlıyorum ben, onun hakkında bilgin var mı? Kayıt olupta gitmeyenler ama parasını ödeyenler kendi haklarını başkalarına satıyorlardı

örnek;https://www.sahibinden.com/ilan/ozel-ders-verenler-yabanci-dil-ingilzce-british-english-kur-devri-453981808/detay
  • DUR TAHMİN EDEYİM İÜ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.