Şimdi Ara

İngilizce'mi Geliştirmek İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İngilizce seviyem Pre-Intermediate yazın Malta'ya gitmeyi düşünüyorum veya daha sonradan Work and Travel programına katılmak istiyorum. Sizce bu yaz Malta'ya gitsem faydalı olur mu ve şu an İngilizce'mi nasıl geliştirmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erich von Manstein

Arkadaşlar İngilizce seviyem Pre-Intermediate yazın Malta'ya gitmeyi düşünüyorum veya daha sonradan Work and Travel programına katılmak istiyorum. Sizce bu yaz Malta'ya gitsem faydalı olur mu ve şu an İngilizce'mi nasıl geliştirmeliyim?

Kardeş Bence yabancı dil işini geliştirme açısından Daha çok Konuşmaya Pratiğe ver. (Tabi KPDS, ÜDS, YDS gibi dil sınavlarına girme gibi bir amacın yoksa)
    Malta'da veya gideceğin başka bir ülkede neresi olsun hiç farketmez anadili ingilizce olan daimi bir Yabancı arkadaş edinmeye/bulmaya bak. Sürekli konuşabileceğin daimi arkadaşlık edeceğin bir yabancı bulursan pratiğin çok çabuk gelişir. bunun dışında
    Sana tavsiyem İngilizce Çizgi film izle. Ama TR altyazılı değil İngilizce altyazılı veya altyazısız olsun. Bunun yararını hemen değil de ileride görürsün.
    Kelime ezberlemek için ise şu yöntem farklı bir yöntemdir: Türkçe filmleri İngilizce altyazılı izlemek. Film zaten Türkçe olduğundan sadece İngilizce altyazıları okuyarak gittiğinde türkçe kelimenin karşılığı İngilizcede nedir? nasıl yazılır? bu şekilde kolay öğrenilir. ve bana göre kelime ezberleme yöntemine göre daha akılda kalıcıdır.
    Özellikle içinde argo cümleler geçen türkçe komedi filmlerini altyazılı izlemesi güzel ve zevkli oluyor. :) dene istersen. Ama bundan önce ve daha da önemlisi Yabancı filmleri türkçe altyazılı izlemekten çok kesinlikle İngilizce altyazılı izlemeye bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.