Şimdi Ara

ingilizce ödev yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
7.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar benim ingilizce ödevim var ve ne yazıkki ingilizceden hiç anlamıyorum vede proje ödevim oldugu için zamanım yok ödevide yapamazsam alttan almak zorunda kalacam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

ödevime gelirsek ilk olarak ingilizce olarak kendimi tanıtmam lazım...ben size türkçe olarak yazim çevirebilen olursa sevinirim

adım sezgin 1992 yılında adana'da dogdum 2 kardeşim var boş zamanlarımda motor sürmeyi severim. yazları yüzmeyi severim. müzik dinlemesinide severim genellikle yabancı müzik dinlerim ögrenim hayatıma gelirsek ilk okulu mimar sinan ilkögretim okulunda okudum. liseyide istanbul menkul kıymetler borsası anadolu meslek lisesinde bilgisyar teknik servis olarak okudum. şuanda çukurova üniversitesi bilgisayar yazılım okumaktayım ve ilerde kendi yazılım şirketimi kurmak istiyorum.

ikinci ödev ise kendimizi ve komşumuzu kıyaslama

merhaba benim 3 katlı bir evim var en üst katta teras var yazları orda otuyoruz ama komşumun 1 katlı evi var benim evim komşumun evinden daha yüksek ama komşumun evide benim evime bakarak daha çok güneş ve hava alıyor benim evimin araba garajı var komşumda yok arabasını dışarda bırakmak zorunda kalıyor benim evimin fiyatı 100 milyar komşumun evinin fiyatı ise 25 milyar

• adım sezgin 1992 yılında adana'da dogdum 2 kardeşim var boş zamanlarımda motor sürmeyi severim. yazları yüzmeyi severim. müzik dinlemesinide severim genellikle yabancı müzik dinlerim ögrenim hayatıma gelirsek ilk okulu mimar sinan ilkögretim okulunda okudum. liseyide istanbul menkul kıymetler borsası anadolu meslek lisesinde bilgisyar teknik servis olarak okudum. şuanda çukurova üniversitesi bilgisayar yazılım okumaktayım ve ilerde kendi yazılım şirketimi kurmak istiyorum.
    __

My name is Sezgin. I was born in Adana in 1992. I have two siblings. I like riding motorbike in my spare time. I like swimming at summer. I also like listening to music. I usually listen to foreign music. About my education life, i graduated from Mimar Sinan Primary School and Istanbul Menkul Kıymetler Borsası anatolian vocational high school i studied Computer Techical Support(Service de de ama support daha iyi). I am studying computer software in Cukurova University and i want to establish my own software company in the future.

___

erhaba benim 3 katlı bir evim var en üst katta teras var yazları orda otuyoruz ama komşumun 1 katlı evi var benim evim komşumun evinden daha yüksek ama komşumun evide benim evime bakarak daha çok güneş ve hava alıyor benim evimin araba garajı var komşumda yok arabasını dışarda bırakmak zorunda kalıyor benim evimin fiyatı 100 milyar komşumun evinin fiyatı ise 25 milyar

____

Hi, i have a house which is triplex. We have a terrace at the top floor. My neighbour's house is a single-storey house. My house is higher than my neighbour's house but my neighbour's house receives more sunlight and fresh air than mine. I also have a garage at the back of my house but my neighbour hasn't so my neighbour needs to park his/her car outside. My house costs 100 billion and my neighbour's house costs 25 billion.

• çok sagol
  • benim de ödevim var lütfeen yardım ediiinn ... ödevim şu bir yolculuk anlatılacak. tam olarak şöle .. bir yere tatile gidiosunuz mesela. o andan tatılden dönüşünze kadar yazılacak. şuraya gtmeyi düşünndük. sonra bilet aldık. uçak kalktı falan. en az 2 paragraf olacakk. lütfeennn yarddııııımmm. çok aciill!!!!!!!
  • arkadaşlar benim acilen yapılması gereken bi ödevim var.aslında basit ama ingilizce seviyem 0000olduğu için yapamadım bi yardım ederseniz çok müteşekkül olurum.aşğıya yazdığım cümlelerin her birinde birer tana hata varmış.o hataların düzeltilmesi lazım.yardım eden etmeye çalışan herkese teşekürler.

ÖDEV KONUSU:

Aşağıda verilen cümlelerde bulunan hataları düzelterek doğru cümleleri oluşturunuz ve altlarına bu doğru cümleleri yazınız. Her cümlede bir hata bulunmaktadır.
    Örnek;
    1. Tim and Jack was at the theatre last Saturday.

Cevap;
    1. Tim and Jack were at the theatre last Saturday.

1. Where did you get these book?
    …………………………………………………………………………………………….
    2. Jason told me about his new Japan pen friend.
    3. Some animals likes to play in mud.
    4. How long does it takes to go from Sakarya to Bursa?
    5. I helped Sharon with she’s history assignment.
    6. The bucket was empty. There wasn’t some water.
    7. When did they found the little girl?
    8. Why was the train arrive so early?
    9. I heard the bad news in Friday morning.
    10. Peter never have enough freedom at home.

• quote:

Orijinalden alıntı: wepcaria

1. Where did you get these book?
    2. Jason told me about his new Japan pen friend.
    3. Some animals likes to play in mud.
    4. How long does it takes to go from Sakarya to Bursa?
    5. I helped Sharon with she’s history assignment.
    6. The bucket was empty. There wasn’t some water.
    7. When did they found the little girl?
    8. Why was the train arrive so early?
    9. I heard the bad news in Friday morning.
    10. Peter never have enough freedom at home.

1. books
    2.Japanese
    3. like
    4.take
    5.her(She's yerine)
    6.any(some yerine)
    7.find(found yerine)
    8.did(was yerine)
    9.on ( in yerine)
    10. has (have yerine)

• eyvallah kardeş çok saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde Bir İngilizce Ödevim Varda İngilizce ey çevirebilir misiniz Acaba Çok acil lütfen !!!!!

Bu yaz ailemle birlikte 1 haftalığına Kuşadası’na gittim. Kuşadası’nda dedemi ziyaret ettim. Bir hafta kaldım ama çok eğlendim. Yeni arkadaşlarla tanıştım. İsimleri Levent, Ahmet ve Ali’ydi. Hep birlikte denize girdik ve voleybol oynadık. Çok eğlendik.

Ailemle birlikte Tarihi yerleri gezdim ve fotoğraf çektim.
    Her gün saat denizde yüzdüm ve güneşlendim.

Annemle birlikte dağ yürüyüşü yaptım. Dağ yürüyüşünde yılan ve ayı gördüm. Yılan görünce çok korktum ve çığlık attım.

Kardeşimle birlikte parasailing yaptım. Çok heyecan verici ve korkutucuydu.

Boş zamanlarımda kitap okudum, ders çalıştım ve Araba kullandım. Araba kullanırken çok heyecanlandım ve korktum.

Ben yüzmeyi çok seviyorum bu yüzden her gün havuzda yüzdüm ama havuz küçüktü.

Bu tatilde ata bindim. Atımın adı “Beyaz Yele”ydi. Onu çok sevdim. Çok sakin ve güzel bir attı.

Voleybol oynamayı çok seviyorum bu yüzden her gün voleybol oynadım. Dünyada ki en iyi voleybolcuyum.

Tatilim çok kısa sürdü ama çok eğlendiğim. Yeni maceralar yaşadım. Bu tatil benim En iyi tatilimdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.