Şimdi Ara

Ingilizce öğrenme yollarınız nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben duokingo denen bir uygulamayla oğrenmeye calisiyorum en azindan altyapiyi kurmaya calisiyorum ama harbi arada bezdiriyor sizin yontemleriniz varmidir varsa nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende duolingo takılıyorum arada ama bazen cidden sıkıyor program
  • Amerika'da hazırlık okuyorum

• Yalnızca ingilizce değil, dil öğrenmedeki yolum şudur:

Önce gramer öğrenirim. Sonra öğrendiğim tensein cümlelerini okur dururum ve öğrendiğim bir kaç kelime ile ben de cümle kurmaya çalışırım. Hem okuduğum cümlelerden kelime öğrenirim ki bu yöntemle kelimeler daha hızlı öğreniliyor akılda daha çabuk kalıyor hem de cümle okuya okuya gramer yapısı kafana kazınıyor. Grameri öğrenen birisi için dil çok daha basit bir hal alır çünkü geriye kalan şey kelimeyi al yerine koy dur.

O dilin müziğini dinliceksin.
    O dilde videolar izliceksin.
    O dilde oyun oynayacaksın.
    O dilde kendi kendinle konuşacaksın.
    O dilde nette başkalarıyla konuşacaksın.

Bu şekilde ingilizcemi advanced seviye yaptım ingilizceyi hiç bir zaman ders olarak görmedim ve bir kere olsun çalıştığımı hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarlTanner

Yalnızca ingilizce değil, dil öğrenmedeki yolum şudur:

Önce gramer öğrenirim. Sonra öğrendiğim tensein cümlelerini okur dururum ve öğrendiğim bir kaç kelime ile ben de cümle kurmaya çalışırım. Hem okuduğum cümlelerden kelime öğrenirim ki bu yöntemle kelimeler daha hızlı öğreniliyor akılda daha çabuk kalıyor hem de cümle okuya okuya gramer yapısı kafana kazınıyor. Grameri öğrenen birisi için dil çok daha basit bir hal alır çünkü geriye kalan şey kelimeyi al yerine koy dur.

O dilin müziğini dinliceksin.
    O dilde videolar izliceksin.
    O dilde oyun oynayacaksın.
    O dilde kendi kendinle konuşacaksın.
    O dilde nette başkalarıyla konuşacaksın.

Bu şekilde ingilizcemi advanced seviye yaptım ingilizceyi hiç bir zaman ders olarak görmedim ve bir kere olsun çalıştığımı hatırlamıyorum.

+1 Arkadaş kısaca özetlemiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.