Şimdi Ara

İngilizce Öğrenmek istiyorum ! YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Ben bilgisayar mühendisliği son sınıftayım ve iş ararken sıkıntı yaşamamak için ingilizce öğrenmek istiyorum ve birkaç kur değil tam anlamıyla öğrenmek istiyorum. İngilizce kurslarıyla görüşmeler yapıtım fakat hepsi para tuzağı gibi kitap eririz cd veririz haftada bir gün konuşma günlerimiz olur diyorlar orada da telaffuz şeklinde benim için çok da önemi olmayan ve zaman kaybı olan bir eğitim şekline sahipler. Ben nasıl öğrenenebilirim yardımcı olur musunuz? gercekten üniversitesi ingilizce eğitim olup öğrenenlerden cevap beklemiyorum . Çünkü benim durumumda olup öğrenenler daha çok yardımcı olacaktır. Belli bir seviyede olup ingilizceyi nasıl öğrendiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Açtığım şu konuda gerekli kaynaklar ve nasıl çalışılacağına dair bilgiler mevcut.Kursa 2000-2500 vereceğine ücretsiz öğrenebilirsin.Eğer ücretli setler almak istiyorsan ona dair setlerde var.Eklediğim kaynakların tamamını orjinal ve lisanslı şekilde kullandığım için biliyorum.Merak ettiğin şeyleri sorabilirsin.Başarılar dilerim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_98201927/tm.htm
  • cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben b1 seviyesinden advanced seviyesine yaklaşık kaç ayda gelirim? Hazirana kadar hem okul projesi hem dersler.. Sizce Advanced seviyesine ulaşabilir miyim?
  • yani 4 seviye için yaklaşık 6 ayım var sizce yeterli mi?
  • Kurslarda seviyem b1 çıktı şu önerdiğiniz sitedeki testi çözdüm sonuç;
    Pre-Intermediate
    Seviyeniz Pre-Intermediate olarak belirlenmiştir. Ancak Pre-Intermediate seviyenin sonlarında olduğunuzdan yapılacak bir speaking (konuşma) sınavı ile İngilizce eğitiminize Intermediate seviyeden başlama ihtimaliniz bulunmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minanur

Kurslarda seviyem b1 çıktı şu önerdiğiniz sitedeki testi çözdüm sonuç;
    Pre-Intermediate
    Seviyeniz Pre-Intermediate olarak belirlenmiştir. Ancak Pre-Intermediate seviyenin sonlarında olduğunuzdan yapılacak bir speaking (konuşma) sınavı ile İngilizce eğitiminize Intermediate seviyeden başlama ihtimaliniz bulunmaktadır.

Seviyenizi belirlemişsiniz.Açtığım konuda nasıl çalışılacağını yazdım.Eğer dediğim gibi çalışırsanız öğrenme hızınız artar.Fakat şunu unutmayın.Yabancı dil öğrenirken en büyük düşmanlardan biri de aceleci davranmaktır.Sakın öğrenirken aceleci davranmayın.Günlük ne kadar vakit ayırırsanız o kadar hızlı öğrenirsiniz.Başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.