Şimdi Ara

İngilizce öğretmenliği üniversite önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Dilden 12.6k yaptım ve Akdeniz Üni İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümüne yerleştim. İstediğim yer değildi bu yüzden merkezi yatay geçiş yapıp İngilizce öğretmenliğine geçmeyi düşünüyorum. 2 tercih yapacağım. Biri Kocaeli ancak diğerine kadar veremedim. 5 seçenek arasındayım. Bunlar: Çukurova, Erciyes, Muğla, Mersin ve Pamukkale. Ailem Erciyesi yaz adı var diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerede yaşıyorsun? Yaşadığın ilde bir üniversite tercih etmelisin bence

• commonwealth kullanıcısına yanıt

Trabzonda yaşıyorum. Ne yazıkki ingilizce öğretmenliği Ktü’den trabzon üniversitesine geçti 5 sene önce. Orası da çok kötü o yüzden başka şehre girmek zorundayım :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya ELT mezunuyum yakın zamanda atandım. Üniversite tercihi ve sonrası için şunu kesin bir şekilde söyleyebilirim ki nerede üniversite okuduğunun hiçbir önemi yok. Çünkü eğitim kalitesi üç aşağı beş yukarı hepsinde aynı. Mesleğe başladığınızda öğrendiğiniz teorik bilgilerin hiçbir işe yaramadığını anlayacaksın zaten, o yüzden bakman gereken şey şehrin imkanları, üniversitenin uzaklığı olsun. Mümkünse yaşadığın şehirde olsun.

Ayrıca şunu da eklemeyelim. KPSS sistemi değiştiği için ELT/ELL ayrımı da kalmadı her türlü akademiye gitmek gerekiyor. O yüzden üniversite eğitimin de çok bir önemi kalmadı, nereden mezun olursanız olun aynı mesleği yapacaksınız içinizden gönlünüzden neresi geçiyorsa oraya yerleşin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astedrijar -- 18 Mart 2025; 17:32:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite bölüm önerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.