Şimdi Ara

İngilizce psikoloji okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben psikoloji okumak istiyorum ama kafamda bir kaç soru var.Puanım türkçe eğitim veren bi okula yetmezse %75 %50 burslu olarak bi vakıf üniversitesinde okuma imkanım var.Vakıf ünilerindede psikoloji bölümü genel olarak ingilizce veriliyor ama bende ingilizce tabanı yok ve bu beni korkutuyor.Hazırlıkta adam gibi çalışır öğrenirim diyorum ama işin hadi öğrenemezsem kısmı beni çıldırttı resmen.İngilizce eğitim psikoloji için çok iyi zaten yüksek lisansa ing şart git öğren diyende var kendini riske atma diyende.Sizce ne yapmalı ??

• yok mu hiç psikoloji okuyan,bi tecrübesi,önerisi olan ?
  • Durumun nedir ona göre tavsiye vereyim güzel kardeşim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes ing hazırlıga sakin orda ogrenirim diyerek gitme yapamazsın eğer ingilizce dusunuyosan bi temel otuttur vakıf üniversitesi olarak üsküdar üniversitesi psikoloji bölümünü araştır psikoloji bolumu çok iyiymis

• hocam açıkcası benim türkçe psikoloji kazanma olasılığım düşük alternatif olarak yaşadığım şehirde %75 ya da %50 burslu ingilizce psikoloji okuyabilirim.Bölümün ingilizce oluşu beni korkutuyor.Hazırlıkta gerçekten çalışıcam paralel olarak ing kurslarına falanda gidicem ama bunlara rağmen 1 senede dersi anlayacak düzeye gelemem diye korkuyorum.Bi yandan bakıyorum kaliteli ünilerin neredeyse hepsi ing eğitim veriyor bu da beni baya çelişkiye düşürüyo nasıl etsem nereye gitsem diye.
  • Çağ üniversitesi ya da Toros üni. olur kardeş adana-mersin olur sadece şehir dışında eve elektiriğe yola vereceğim parayı kendi evimde kalıp okula vermeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.t.b001

hocam açıkcası benim türkçe psikoloji kazanma olasılığım düşük alternatif olarak yaşadığım şehirde %75 ya da %50 burslu ingilizce psikoloji okuyabilirim.Bölümün ingilizce oluşu beni korkutuyor.Hazırlıkta gerçekten çalışıcam paralel olarak ing kurslarına falanda gidicem ama bunlara rağmen 1 senede dersi anlayacak düzeye gelemem diye korkuyorum.Bi yandan bakıyorum kaliteli ünilerin neredeyse hepsi ing eğitim veriyor bu da beni baya çelişkiye düşürüyo nasıl etsem nereye gitsem diye.

Gideceğin üniye göre degisir mesela bi sehir üniversitesinin hazirligi zordur beykentinki kolay diyorlar sahsen bende vakıf üniversitesi istoyorum ben turkce bolume gitmeyi dusunuyorum çünkü kendime guvenemiyorum ing kurslarina giderek ingilizceyi halletmeyi dusunuyorum tabi herkesin düşüncesi farklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimya Okumak
    6 yıl önce açıldı
    Türkçe Tıp VS İngilizce Tıp
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene sınava verdiğim emeğin yarısını versem hazırlığı geçeceğimi düşünüyorum kardeş ama benimde elimde imkan olsa kesinlikle türkçe eğitim isterdim ama şehirdeki 2 vakıf üniside ing eğitim veriyor.
  • hocam bide psikoloji okuyup formasyonla rehber öğretmen olabiliyoruz değilmi bu konu hakkında bi bilginiz varmı ? Sen bölümü bitirince ne yapmak istiyorsun mesela
  • quote:

hocam bide psikoloji okuyup formasyonla rehber öğretmen olabiliyoruz değilmi bu konu hakkında bi bilginiz varmı ? Sen bölümü bitirince ne yapmak istiyorsun mesela

Psikoloji öğretmeni olunuyor diye biliyorum? yanlışsam düzeltin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroslavs -- 10 Haziran 2014; 0:49:59 >
  • Hayır rehber öğretmen olarakta atanabiliyorlar
  • İngilizceden korkma dostum. Bahçeşehir ve Yeditepeye gıtmıceksen bı sorun yok , en zor ingilizceler orada. Arkadasım 0 ingilizce ile gitti 1 senede şakır şakır konusmaya basladı bu biraz sanada baglı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler ben psikoloji okumak istiyorum ama kafamda bir kaç soru var.Puanım türkçe eğitim veren bi okula yetmezse %75 %50 burslu olarak bi vakıf üniversitesinde okuma imkanım var.Vakıf ünilerindede psikoloji bölümü genel olarak ingilizce veriliyor ama bende ingilizce tabanı yok ve bu beni korkutuyor.Hazırlıkta adam gibi çalışır öğrenirim diyorum ama işin hadi öğrenemezsem kısmı beni çıldırttı resmen.İngilizce eğitim psikoloji için çok iyi zaten yüksek lisansa ing şart git öğren diyende var kendini riske atma diyende.Sizce ne yapmalı ??

Odtü Psikoloji okuyan arkadaşlarım şöylelerdi. Çok iyi ingilizcesi olan takılmadan okuyor geçiyor. Diğer alayı bölümde kalıyordu

• quote:

Beyler ben psikoloji okumak istiyorum ama kafamda bir kaç soru var.Puanım türkçe eğitim veren bi okula yetmezse %75 %50 burslu olarak bi vakıf üniversitesinde okuma imkanım var.Vakıf ünilerindede psikoloji bölümü genel olarak ingilizce veriliyor ama bende ingilizce tabanı yok ve bu beni korkutuyor.Hazırlıkta adam gibi çalışır öğrenirim diyorum ama işin hadi öğrenemezsem kısmı beni çıldırttı resmen.İngilizce eğitim psikoloji için çok iyi zaten yüksek lisansa ing şart git öğren diyende var kendini riske atma diyende.Sizce ne yapmalı ??

İngilizce tabanın yoksa hiç bulaşma türkçe oku

• Kardes turkce okuma imkanim olsa zaten turkce okurum mersinde 2 vakif uni var ikiside ing psikoloji veriyor devlti 15 puanla falan kacircam gibi % 75 burslu okuycam 1 sene daha okul ingilizce oldugu için ertelemek istemiyorum eğitimimi.Soru şu psikoloji okumak için ingilizce eğitim göze alınmalıdır zaten psikoliji pdr hukuk haricinde bölüm yok tm de nerdeyse kazanmisken okuyayim diyorum ama aklımda ingilizce korkusu var işte

• t.t.b001 kullanıcısına yanıt
    bana kalırsa ingilizce okuman senin için avantajdır. gözünde büyütmüşsün şimdiden kazan git bak nasıl devamı gelicek. artık ingilizce öğrenmek çok büyük bir marifet değil herkes öğreniyor sen niye yapamayasın böyle düşün kaldı ki çok iyi çalışıcam, dil kursuna da yazılıcam diyorsun ee senden iyisi yok bu durumda inanırsan olur gözünde büyütme
  • brombeere kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş ya gidiyorum ben eyvallah sağol

• quote:

Aynen kardeş ya gidiyorum ben eyvallah sağol

İng psikoloji okuyan òğrencilerin yüzde 70 i hazırlığı 2 senede bitiriyor

• brbrsalp B kullanıcısına yanıt
    Demekki % 30 undan biri ben olucam

• quote:

Demekki % 30 undan biri ben olucam

Sana önerim kendini riske atma ingilizceyi dışarıdan oku daha faydasınî görürsün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.