Şimdi Ara

İngilizce tıp dönem 1 kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim rica ediyorum konuyu şikayet etmeyin cevaplarınız çok önemli. İngilizce dönem 1 için kitaplar istenmeye başladı. Bizim alacaklarımız:

Anatomy (netter)
    Langman's medical embryology
    Histology (Anthony L.)

Bu üç kitap şu an alınacak olanlar. 350 lira fiyat verdiler. Daha uyguna bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyasr -- 13 Ekim 2015; 16:25:58 >

• up
  • hayrına up.
  • Öğrenci kardeşimiz için up UP UP
  • Toktor bey için up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sınıfta netter al yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst dönemlerine sorabilirsin ama netter yeter bana göre

• hocam bende 12. sınıf biyoloji kitabı var isterseniz kargosuna yollarım size, hep biyolojik sistemler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

hocam bende 12. sınıf biyoloji kitabı var isterseniz kargosuna yollarım size, hep biyolojik sistemler var.

O bende de var kardeşim teşekkür ederim

• PDFLERİNİ BUL GİT Bİ FOTOKOPİCİYLE ANLAŞ FOTOKOPİSİNİ ÇIKARTTIR KİTAP GİBİ. YA DA BEN KİTAPLIKTA ARŞİV YAPACAM DERS KİTAPLARIMI FALAN DİYORSAN ORİJİNAL AL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 13 Ekim 2015; 17:13:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

PDFLERİNİ BUL GİT Bİ FOTOKOPİCİYLE ANLAŞ FOTOKOPİSİNİ ÇIKARTTIR KİTAP GİBİ. YA DA BEN KİTAPLIKTA ARŞİV YAPACAM DERS KİTAPLARIMI FALAN DİYORSAN ORİJİNAL AL.

Hocam ona gerek yok da en azından anatomi kitabını daha ucuza bulabilirim diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.