Şimdi Ara

ingilizce türkçe çeviri yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dhliler.ebay den bi saç bakım ürünü satın almıştım ve ürün hakkında satıcıya bi kaç soru sormuştum adam cvp attı alttaki metni.

I will be glad to share my experience with you. I have been using this product for a little more than 2 months, and I'm already experiencing results. Now, I haven't been using it religiously, because I forget to use it on some days and I only use it once a day (It is better if you use twice a day). One month supply takes 2 months for me. My balding is not bad, you can only notice when my hair is wet. My hair thinning if from the vertex to the front. I put the minoxidil in a spray bottle, spray on the vertex a few times and a little bit in the front, and then wipe deep on the scalp. But you can use the applicator that I sent you. I have experienced some improvements on the vertex, and a little bit on the front. A lot of people say it works on the front too. I heard that for most people it works well, some people not so well. So you have try it and see for yourself. But there is no difference at all between this and the brand Rogaine (only the price).

Your product should arrive maybe around Feb. 16. If your customs holds shipments for some time, then maybe a little more. Let me know if you want to ask anything else. Thank you.

bu metni türkçeye çevirirseniz çok mutlu olucam.şimdiden çok teşekkürler

not(hemençevir gibi bi programdan çevirmezseniz sevinirim bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.)

• buyur 5 dakkada çevirdim

Senle benim tecrübemi paylaşmak için hoşnut olacak. Ben, 2 aydan biraz daha çok için bu ürün kullanmakta#MKT#im, ve ben şimdiden, sonuçları geçiriyorum. Şimdi, ben, ciddiyetle onu kullanmakta değilim, çünkü ben, somedaysta onu kullanmayı unuturum, ve ben sadece, bir defa bir günde onu kullanırım (Daha iyidir, eğer sen, iki kez bir günde kullanırsan). Bir ay tedariği, 2 ay benim için alır. Benim saçı dökülen, kötü değildir, sen sadece, benim saçımın, ıslatıldığı zaman fark edebilirsin. Benim saç inceltmem, eğer tepeden öneyse. Ben, bir sprey şişesinde minoxidili koyarım, tepede birkaç kez ve birazcık içeride önü püskürtürüm, ve sonra kafa derisinde derine silerim. Ama sen, benim, sana yolladığım aplikatoru kullanabilirsin. Ben, tepede bazı geliştirmeleri geçirdim, ve birazcık üzerinde ön. Birçok insan, onun da, önde çalıştığını der. Ben, onun, iyi çalıştığı insanların çoğu için onu duydum, o kadar iyi bazı insanlar değil. Bundan dolayı sen, sahipsin, onu denersin, ve kendin için görürsün. Ama, Rogaine'nin olduğu (Sadece bedel) bu ve damganın arasında herkeste hiçbir fark yoktur.
    Senin ürünün, 16 Şubat'ın belki etrafında varmalıydı. Eğer senin gümrüğün, biraz zaman boyunca nakliyeleri tutarsa, sonra belki biraz daha çok. Bilmem için bana izin ver, eğer sen, başka herhangi bir şeyi sormayı istersen. Sana teşekkür ederim.

• adamım bak orda bi not var hemen çevirden çevirtmeyin die okuman mı kıt.bnde yeterince ingilizcemle bunu anlamıştım ama tam anlamak için bunun çevirtilmesini istedim
  • Tecrübemi seninle paylaşmaktan memnum olacağım.Bu ürünü 2 aydan biraz daha uzun bir süredir kullanıyorum ve sonuçlarını gördüm.Şimdi çok sıkı sıkıya kullanmıyorum çünkü bazı günler kullanmayı unutuyorum ve günde sadece bir kere kullanıyorum(Günde iki kere kullanıyorsan bu daha iyidir).Bir aylık malzeme bana iki ay yetiyor. Kelliğim kötü değil, sadece saçım ıslakken farkedebilirsin. Saçımın incelmesi tepeden öne doğruysa sprey kutusuna minoxidil koyarım, bazen tepeye biraz da ön tarafa sıkar ve kurularım. Ama sana gönderdiğim aplikatör ( sürmeye yarayan alet) ü kullanabilirsin. Tepede biraz ön tarafta da çok az gelişme gördüm. Çoğu insan ön tarafta da işe yaradığını söylüyor. İnsanların çoğundan bayağı bazılarında da o kadar işe yaramadığını duydum. Neyse sen dene ve işe yarayıp yaramadığını kendinde gör. Ama bununla yeni Rogaine arasında hiç fark yok.(Sadece fiyat farklı)
    Ürünün Şubat ın 16 sı gibi sana ulaşır. Siparişin kargolarda tutulursa belki biraz daha sonra. Sormak istediğin başka bir şey varsa sorabilirsin. Teşekkür ederim.

Kendi çevirimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 8 Şubat 2008; 4:10:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.