Şimdi Ara

İngilizce ve Almanca Öğrenimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A2 - B1 seviyesinde bir İngilizcem var ve bu sene üniversitede hazırlık okuyacağım. Hâlihazırda Udemy üzerinden İngilizce çalışıyorum ancak hem kariyer amaçlı hem de Almanya'da bir çok akrabamın bulunması sebebiyle Almanca öğrenmek istiyorum. İki dili bir arada nasıl yürütebilirim bunu size danışmak istedim. Örnek bir çalışma programı da sunarsanız memnun olurum.

• up

• Hocam ikisini beraber yurutebilecegini sanmiyorum kusura bakma. Almanca gercekten baskin bir dil. Almanca ogrenmeye basladiktan sonra Ingilizceyi unutan cok insan oldu etrafimda, Amerikali arkadaslarim dahi konusurken bir yerden sonra bazi kelimeleri Almancaya yuvarliyor. Kendini ifade edebilecegin, kelimenin tam manasinin oturdugu bir dil Almanca, ondan dolayi Ingilizceyi gercekten baskiliyor. Bundan dolayi sana tavsiyem istersen once Ingilizceyi ogren sonrasinda Almancaya yonel. Ama sakin Ingilizceyi bir kenara birakma, ingilizceyi tamamen ogrendikten sonra Almanya'ya bir sekilde gelip yerinde ogrenirsen eger hele hele part time bir ise baslarsan Almancayi havada karada ogrenirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.