Bildirim
İngilizcemi geliştirmek için kitap önerileri?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İngilizceniz ne seviyede bilmiyorum ama Narnia Günlükleri, Harry Potter ve Sherlock Holmes İngilizce okumak için güzel ve eğlencelidir.
Tutku Yayınevi'nden çıkan birkaç İngilizce Sherlock Holmes öykü kitabı var, orijinal metin(basitleştirilmiş vs. değil). Özellikle Türkçeleriyle karşılaştırarak okursan İngilizce geliştirmeye çok yardımcı oluyor.
https://www.kitapyurdu.com/kitap/the-adventures-of-sherlock-holmesbrown-book/456315.html
Harry Potter ve Narnia Günlükleri'nin İngilizcelerini uygun fiyata bulabilir misin bilmiyorum. İnternet üzerinden Narnia Günlükleri'ni "Samizdat Narnia" diye aratarak online bulabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
pandora.com.tr'den alıyorum tüm ingilizce kiraplarımı. Çoğu kitabı bulabiliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X