Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olan arkadaşlar yardım lütfen..Cevap geldi ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Thank you for contacting Knight Online Customer Support. I regret to inform you that this account has been closed, as someone with access to this account was observed using third-party tool, which violates our posted Terms of Service policy. This account will not be unblocked and all current/future tickets will be closed, no further action will be taken on this account.

As we want our players to start the New Year off right, it was our pleasure to offer a special program which was only valid for the month of December. Any updates on this or other features will be posted on our official website atwww.knightonlineworld.com as soon as they become available. Please check back often for the latest Knight Online news. I apologize for any frustration this may have caused and thank you for your understanding.

Regards,

lütfen bunu çevirebilir mi biri.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis -- 7 Ocak 2009; 0:06:01 >

• önce tma metin türkçesini hazırla, ki çevirecek arkadaş yardımcı olsun. ben bişey çıkarmadım yazdıklarından.
  • Evet sanırım biraz karışık oldu.

Çevrilecek metin;

2006 yılında banlanan çarımın aftan yararlanması için 30 Aralık 2008 günü 30 Günlük Bronze Premium aldım ve G1 den aktif hale getirdim ama çarımın banı açılmadı. Lütfen yardım edin.

Bunu biri çevirirse memnun olurum arkadaşlar tekrar teşekkürler.
  • Herkese aynı şeyi yaptı k2 premiumu aldırdı geri banladı.
  • benimki hiç açılmadı ki
  • upssss...!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis

Evet sanırım biraz karışık oldu.

Çevrilecek metin;

2006 yılında banlanan çarımın aftan yararlanması için 30 Aralık 2008 günü 30 Günlük Bronze Premium aldım ve G1 den aktif hale getirdim ama çarımın banı açılmadı. Lütfen yardım edin.

I have have bought a bronz premium and activated it from G1 at 30 December 2008 to unblock/unban my charackter that has been banned at 2006 year but my charackter is still blocked/banneded. Please help me.

Yazdığın mesajı bilgimin elverdiği kadarıyla İngilizceye çevirdim. K2'ye güvenerek iş yapman kötü olmuş ticketlara da zaten otomatik cevap geliyor. Para verip de çıldırmamak elde değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

quote:

Evet sanırım biraz karışık oldu.

Çevrilecek metin;

I have have bought a bronz premium and activated it from G1 at 30 December 2008 to unblock/unban my charackter that has been banned at 2006 year but my charackter is still blocked/banneded. Please help me.

Yazdığın mesajı bilgimin elverdiği kadarıyla İngilizceye çevirdim. K2'ye güvenerek iş yapman kötü olmuş ticketlara da zaten otomatik cevap geliyor. Para verip de çıldırmamak elde değil.

Haklısın arkadaşım itemler ve gb olcaktı epey şansımı bi deniyeyim dedim, yardımın için teşekkür ederim.

• rica ederim umarım sonuç alırsın.
  • Hail,

Thank you for contacting Knight Online Customer Support. I regret to inform you that this account has been closed, as someone with access to this account was observed using third-party tool, which violates our posted Terms of Service policy. This account will not be unblocked and all current/future tickets will be closed, no further action will be taken on this account.

As we want our players to start the New Year off right, it was our pleasure to offer a special program which was only valid for the month of December. Any updates on this or other features will be posted on our official website atwww.knightonlineworld.com as soon as they become available. Please check back often for the latest Knight Online news. I apologize for any frustration this may have caused and thank you for your understanding.

Regards,

Bir arkadaş bunu da çevirebilirse memnun olurum arkadaşlar.....

• Üzgünüz ki bu hesap kullanıma kapatılmıştır. Bu hesaba erişimi olan birisinin kullanmış olduğu illegal programlar yüzünden kapatılmıştır ve nu hesap açılmayacaktır, gelecek tüm ticketlar cevapsız bırakılacaktır.

Aralık ayında banlı hesaplara bir fırsat tanımış olmaktan dolayı memnuniyet duymuştuk. Güncel haberleri resmi sitemizdenwww.knightonlineworld.com takip edebilrsiniz...
  • xaan
    teşekkür ederim.

şerefsizler 30 aralıkta aldım bronzu açmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis -- 7 Ocak 2009; 0:48:17 >
  • quote:

xaan
    teşekkür ederim.

şerefsizler 30 aralıkta aldım bronzu açmadılar.

Rica ederim, bu adamların haktan yana durmak gibi bir kaygıları yok malesef. Aldığın pre de bronz olunca ultra umursamaz takılmışlar. Ki yine de çok değişeceğini sanmam sonucun.

Bir gün tüm forumlarda K2 ye isyan eden türkçe/ingilizce ticket örnekleri hazırlamak lazım. Belki birşeyler öyle olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.