Şimdi Ara

ingilizcesi iyi olan bir arkadaş bakabılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar assagıdakını türkçeye çevirebilecek ıyı ıngılızcesı olan arkadas yardımcı olabılırmı translate olmasın lütfen

Download Process Explorer here.

Start your application and reproduce runtime error R6034.

Start Process Explorer. In the "View" menu go to "Lower Pane View" and choose "DLLs".

In the top pane, locate your application and click on it. The bottom pane should show a list of DLLS loaded for your application.

Locate "msvcr90.dll" in the list. There should be several. Look for the one that is not in the "winsxs" folder, and make a note of it.

Now, check the path just before your application runs. If it includes the folder you noted in step 5, you've probably found the culprit.

Basically you have to delete msvcr90.dll from any folder where syndicate is loading it from that is NOT winsxs. C:\Windows\Winsxs should be the only place with msvcr90.dll.

I had to run Syndicate twice to fully fix it (each time it was running mscvr90.dll from a different place, 1st time C:\windows\syswow64 then a random intel folder.) After I deleted the second location I can now run the game without that error.

şimdiden teşekkurler

• yes ay dozont
  • Para karşılığında yaparım, parayı veren duduğu çalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucu: Yalnızca Türkçe sonuçları arayın. Arama dilinizi Tercihler sayfasında belirtebilirsiniz.
    Download Process Explorer here.

Start your application and... Daha fazlası

Burada Process Explorer indirin.

Başvurunuzu başlatın ve ...
    Daha fazlası

Şu dil olarak değiştir: İngilizceBurada Process Explorer indirin.
    Başvurunuzu başlatın ve çalışma zamanı hatası R6034 yeniden.
    Process Explorer başlatın. "Görünüm" menüsünden "Aşağı Pane Görünüm" gidin ve "dll" seçiniz.
    Üst bölmede, uygulamayı bulun ve üzerine tıklayın. Alt bölmede uygulamanız için yüklenen DLL bir listesini göstermelidir.
    Listede "Msvcr90.dll" bulun. Birkaç olmalıdır. "Winsxs" klasöründe değil bir bakmak, ve bunu not edin.
    Şimdi, uygulama çalışır hemen önce yolunu kontrol edin. O 5. adımda not klasörü içeriyorsa, muhtemelen suçlu buldum.
    Bu winsxs değil gelen Temelde sendikası yüklemeden herhangi bir klasörden Msvcr90.dll silmek zorunda. C: \ Windows \ Winsxs Msvcr90.dll ile tek yer olmalıdır.
    Ben tam olarak düzeltmek için iki kez Syndicate çalıştırmak zorunda (farklı bir yerde, 1st süresi C den mscvr90.dll koşuyordu her zaman: \ windows \ syswow64 sonra rastgele bir intel klasörü.) Ben şimdi çalıştırabilirsiniz ikinci konuma silindi sonra O hatasız oyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 23 Mart 2015; 17:41:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada Process Explorer indirin.

Başvurunuzu başlatın ve çalışma zamanı hatası R6034 yeniden.

Process Explorer başlatın. "Görünüm" menüsünden "Aşağı Pane Görünüm" gidin ve "dll" seçiniz.

Üst bölmede, uygulamayı bulun ve üzerine tıklayın. Alt bölmede uygulamanız için yüklenen DLL bir listesini göstermelidir.

Listede "Msvcr90.dll" bulun. Birkaç olmalıdır. "Winsxs" klasöründe değil bir bakmak, ve bunu not edin.

Şimdi, uygulama çalışır hemen önce yolunu kontrol edin. O 5. adımda not klasörü içeriyorsa, muhtemelen suçlu buldum.

Bu winsxs değil gelen Temelde sendikası yüklemeden herhangi bir klasörden Msvcr90.dll silmek zorunda. C: \ Windows \ Winsxs Msvcr90.dll ile tek yer olmalıdır.

Ben tam olarak düzeltmek için iki kez Syndicate çalıştırmak zorunda (farklı bir yerde, 1st süresi C den mscvr90.dll koşuyordu her zaman: \ windows \ syswow64 sonra rastgele bir intel klasörü.) Ben şimdi çalıştırabilirsiniz ikinci konuma silindi sonra O hatasız oyunu.

• gerçek dh li bu kadar uzun metni çevirmez, uğraşmaz.
  • iyiki translate kullanmayan biri dedik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Process Explorer'ı indir

Uygulamayı açıp tekrar hata verdirt.

Process Explorer'ı aç, view menüsünden lower pane viewi bulup dlls'i seç.

Üst pencereden uygulamayı seç, alt pencerede uygulama için yüklenen dll'ler görükecek.

Listede msvcr90.dll'yi ara, bi kaç tane olabilirmiş, winsxs dosyasında olmayanı bulup not et.

Uygulama başlamadan hemen önce msvcr90.dll'nin yüklendiği yola bak, eğer winsxs'den başka bir rastgele dosyadan yüklüyorsa o dosyayı silmen gerekiyormuş.Adam bir kaç kere çalıştırmış bi tanesinde syswow64'ten bi diğerinde de rastgele bir intel dosyasından yüklemiş, intel dosyasından yüklediği msvcr90.dll'yi silmiş ve çalışmış.

Benim yorumlamam bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CremeFraiche

Process Explorer'ı indir

Uygulamayı açıp tekrar hata verdirt.

Process Explorer'ı aç, view menüsünden lower pane viewi bulup dlls'i seç.

Üst pencereden uygulamayı seç, alt pencerede uygulama için yüklenen dll'ler görükecek.

Listede msvcr90.dll'yi ara, bi kaç tane olabilirmiş, winsxs dosyasında olmayanı bulup not et.

Uygulama başlamadan hemen önce msvcr90.dll'nin yüklendiği yola bak, eğer winsxs'den başka bir rastgele dosyadan yüklüyorsa o dosyayı silmen gerekiyormuş.Adam bir kaç kere çalıştırmış bi tanesinde syswow64'ten bi diğerinde de rastgele bir intel dosyasından yüklemiş, intel dosyasından yüklediği msvcr90.dll'yi silmiş ve çalışmış.

Benim yorumlamam bu kadar.

Kuranı yorumlayanlar belli oldu

• TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMIN İÇİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmaBenKorkarim

yes ay dozont

hello mr. Officer.

• quote:

Orijinalden alıntı: LordusGavadus

quote:

Orijinalden alıntı: AmaBenKorkarim

yes ay dozont

hello mr. Officer.

AY HEV GATE VAN PENSIL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.