Şimdi Ara

İNGİLİZCESİ İYİ OLAN COMEEEEEEEE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben lise 2 öğrencisiyim. ingilizce dersinde sunum yapacağım. MUSE 'u anlatmayı düşünüyorum. wikipediadan çevirmeye çalışıyorum ama grammerim yetersiz.benim için çevirebilecek birisi varmı? metin aşağıda;

MUSE GENEL
    MUSE 1994 yılında İngiltere'nin Devon şehrinde kurulmuş rock grubudur. Matthew Bellamy, Chris Wolstenholme ve Dominic Howard olmak üzere üç kişiden oluşur.Muse`un üç elemanı da farklı gruplarda çalıyordu. Kısa bir süre sonra beraber bir grup kurma kararını aldılar ve gruba ilk önce Gothic Plague, Fixed Penalty, Youngblood ve Rocket Baby Dolls gibi isimler koydular.En sonunda Muse isminde karar kıldılar.1994 yılında Rocket Baby Dolls adı altında yerel bir müzik yarışmasında sahnedeki her şeyi kırarak birinci oldular. Bunun üzerine elemanlar üniversiteye gitmek yerine müzik üzerine kariyer yapmak istediler.2006 yılında Muse'un Supermassive Black Hole adlı şarkısının Alacakaranlık filminde kullanılmasıyla grup, yeni ve geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır.Ayrıca grup son olarak 13 Eylül 2009 tarihinde MTV Video Müzik Ödülleri'nde de sahne almıştır.Grup, "The 2nd Law" adlı albümünü 1 Ekim 2012 tarihinde piyasaya sürmüştür.

Ödüller:3 kez En iyi Britanya grubu ödülü .7 kezEn iyi sahne şovu ödülü .en iyi alternatif rock grubu ödülü 2006.4 kez en iyi performans ödülü.

Matthew Bellamy

Gerçek adı Matthew James Bellam 'dır.9 haziran 1978 de Cambridge'te doğmuştur.Babası ünlü bir müzisyendi.annesi ve babası o 13 yaşındayken boşandılar ve babası evi terk etti.Grup arkadaşlarıyla lisede tanıştı ve üniversteye gitmeyip müzik kariyerlerine devam ettiler.gitarist ve vokalist'tir.

Chris Wolstenholme
    gerçek adı Christopher Tony Wolstenholme 'dır.2 kasım 1978 de Rotherdam 'da doğmuştur.Bas gitar kullanmaktadır.

Dominic Howard
    gerçek adı Dominic James Howard 'tır.7 Aralık 1977'de İngiltere'nin Stockport kentinde doğmuştur.Dom 11 yaşlarında caz müzik dinlemeye başlamış ve ardından davul çalmaya başlamıştır.

arkadaşlar lütfen plsssss bunu çevirin dileyin benden ne dilerseniz

• up
  • Yuh.Çevirmesine çevrilirde zaman alır bu.Bildiğin çevirmen birine çeviri yaptırıyorsun gibi bir şey yani.Muhtemelen belli bir ücret karşılığı yaparlar.Ve ya daha pratik bir şey söyleyeyim sol taraftaki dil seçeneğini English yap oradan yaz ne yazmak istiyorsan.
  • GENERAL MUSE
    MUSE in 1994, is a rock band founded in England in Devon . Matthew Bellamy , Chris Wolstenholme and Dominic Howard `s three people, including three members of the oluşur.mus was playing in different groups . After a short time together forming a group decision taken and the group first Gothic Plague , Fixed Penalty, Youngblood and Rocket Baby Dolls names like koydular. at the end Muse agreed on the name kıldılar.1994 In Rocket Baby Dolls under the name of a local music contest on stage everything be the first were breaking . On top of that element to go to college instead on music to make a career istediler.2006 In Muse's Supermassive Black Hole 's song Twilight film used in the group with the new and a wide fan base ulaşmıştır.ayrı the band finally on 13 September 2009 at the MTV Video Music Awards at almıştır.grup scene , " the 2nd Law" from the album was released on October 1, 2012 .

Awards: Best British group award three times .7 times the award of the best stage shows . 2006.4 times the best alternative rock band best performance prize award .

Matthew Bellamy

His real name is Matthew James Bella, I ' dır.9 June 1978 in Cambridge doğmuştur.baba a famous müzisyendi.anne and father he was 13 years old when they divorced and her father left home etti.grup with friends met in high school and universities as just skip music to pursue careers ettiler.gitarist and vocalist ' tr .

Chris Wolstenholme
    Tony 's real name Christopher Wolstenholme ' dır.2 Rotherdam November 1978 at doğmuştur.bas guitar uses .

Dominic Howard
    real name Dominic James Howard tır.7 of December 1977 in the town of Stockport in England doğmuştur.do I started to listen to jazz at the age of 11 , and then began to play the drums .

Wish your friends plsssss turn it whatever you ask me
    share

Beleşe bu kadar ne kadar ekmek o kadar köfte

• http://en.wikipedia.org/wiki/Muse_(band)

adamlar sol alta seçenek koymuş kullanalım
  • Al çevirdim, teşekkür etsen yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 6 Nisan 2014; 20:15:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Al çevirdim, teşekkür etsen yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

/>

• quote:

• quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Reward goes to .....
  • nerenle çevirdin bunu 2. yapan kişi olarak 1. ye verdiğim cevaba bak profilimden
  • sol taraftan "simplified english" 'e bas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce öğrenmeden önce Wikipedia'yı kullanmayı öğrenseniz keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 6 Nisan 2014; 21:07:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

sol taraftan "simplified english" 'e bas

hmm bu daha basit bunu sadeleştirebilirim saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

İngilizce öğrenmeden önce Wikipedia'yı kullanmayı öğrenseniz keşke

ARKADAŞLAR bazı zekiler soldan türkçeyi seç diyor ama ingilizceyle türkçenin farklı olduğunu anlayamıyolar. biri gitmiş metni ters çevirmiş al onu ... diğeri başta yazdığım gibi
  • bazı hatalar var lütfen düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosted5

bazı hatalar var lütfen düzeltin

hata falan yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.