Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olan el atsın :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • How are you ?hope all is well with you ? Its my very great pleasure to
    hear from you back,its really make my days with the lovely email you
    sent to me and i like the way you answer my question ...For me,i like
    going to beaches in my Bikini,movies shows,musical,concerts and sometime
    go for dinner and small window.taste a little coffee from Yea,i am for real,because i don't have time for playing games around,because its very awful when someone hurt another good feelings... Well relationship can mean two things:
    1) it can mean that we have a connection, which I think exists
    2)relationship also means to be romantically and sexually involved and I think we aren't at that level.So, I think at this point, given the
    amount of time we have e-mail one another, we definitely have a friendship forming based on some external and internal similarities that are developing into a relationship that will bring us a little closer
    with good intentions,and the potential exists for the relationship to evolve into something more significant. I am alone now and well last few days I having trying to see my dad's business in Africa which I spoke with thee lawyer so he advice me to come and see as to how things are so am just making arrangement on going there maybe this weekend hopefully....I can drop you my #+123455666...I've
    been in several rapports where I was not fully appreciated. In fact, many times I felt I was taken advantage of and that hurts. I'd like to meet someone who recognizes the little things I do for him and knows how to be appreciative.....Sorry i type too Much E-mails just that i didn't have any other thing to do than reply you with my thoughts ...
    I wait for your reply soon.thanks

• e-mailine gelen saçma maillerden biri boşver bana da gelmişti okudum ciddiye almadım kısacası arkadaş olmak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Camera -- 10 Temmuz 2013; 23:44:01 >
  • Afrikalinin biri seninle sevgili olmak istiyor kisaca.Buyuk ihtimalle erkek kendisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Afrikalinin biri seninle sevgili olmak istiyor kisaca.Buyuk ihtimalle erkek kendisi

Bikinimdeyken plaja gitmeyi severim diyo kesin erkek
  • ingilizce lise terk bunda :D
  • aynen :D
  • Kısaca böbrek.avi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • its really make my days with the lovely email you den sonrasını okumaya gerek duymadım
  • Tanidigin mesajlastigin birinden geldiyse cevirelim, yoksa ugrastirma. Kizin teki neleri sevdigini naptigini, ayrica iliskinizin duzeyi hakkinda birseyler yazmis.
  • yeni tanıştım ama böbrek.avi de olabilir .. o yüzden merak ettim karşımda yazan kişinin ingilizcesi biraz değişik benimde ingilizce seviyesi az olduğu için pek bişi anlayamadım ....
  • Arkadasim eger bu maili atan kisinin kiz olduguna ihtimal verebiliyorsan ben gideyim buralardan zaten.

Afrika bunun gibi dolandiricilarla dolu.Ya internetten birsey satmaya calisirlar,ya da PayPal uzerinden dolandirmaya.Cogunun da merkez ussu Nijerya dir,daha once ugrastim cunku bunlarla,biliyorum.Yurtdisinda Siyaset Bilimi uzerine Ingilizce master yapiyorum,o yuzden dil sorunu yok arkadasi bence kafaya almaya calisiyorlar.Konu muhtemelen bir noktada para almaya,para vermeye gelecek.O yuzden saka yollu uyarmak istedim arkadasi.

Rodman kardesim,metnin cevirisi;

Nasilsin? Umarim hersey yolundasir.Senden haber alinca gercekten cok memnun oldum.Bana attigin o guzel mail o gun yasadigim en guzel seydi,ayrica mailde sana sordugum soruyu yanitlama seklini de cok begendim.Ben,bikini ile plaja gitmekten,sinemaya gitmekten,konserlere gitmekten cok hoslanirim.Bazen kucuk pencereli bir restoranda aksam yemegi ve Yea'da bir bardak kahve icmeyi cok severim.Ben gercegim ve benim oyunlara ayiracak vaktim yok cunku bana gore baskalarinin duygularini incitmek gercekten berbat birsey

Bence iliski iki sey olabilir;

1)Aramizda bir baglanti olduguna isaret edebilir (ki bence var)
    2)bir iliski de romantizm ve cinsellik de olur ama bana gore su noktada o yok.Belirli bir surecte birbirimize yazdigimiz emailler neticisinde,ic ve dis benzerliklerimizin uzerine bir arkadaslik kurdugumuzu soyleyebilirim,ve bu arkadaslik zamanla bir iliskiye donusecek ve bizi birbirimize yakinlastiracak

Mevcut durumumuzun daha onemli bir asamaya gecmesi ve o potansiyeli goz onunde bulundurarak bir kac gundur yanlizim.Aslinda babamin afrikadaki islerini gormek istiyordum ve onun avukatiyla konustum.bana bazi tavsiyelerde bulundu.Sanirim haftasonu gidebilirim..(.i can drop you my ve o numaralarin ne oldugunu bilmiyorum)

Daha once benim kiymetimin bilinmedigi beraberlikler yasadim,cogunda hep benden faydalanildi.tanisacagim kisinin ona yapacagim kucuk seyler icin beni sevmesini ve kiymetimi bilmesini istiyorum

Kusura bakma cok uzun oldu ama yapacak birseyim yoktu sana yazmak disinda.cevabini bekliyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Afrikalinin biri seninle sevgili olmak istiyor kisaca.Buyuk ihtimalle erkek kendisi

• VirgilSollozzo eyw :) böbrek.avi olabilir dedim ya ztn .. bu kadar karışık bir ingilizceden hiç bir şey anlamadığım için merak ettim sadece
  • kız sana yürüyor
  • :D önceden yahoo messenger zamanında bunlardan baya çıkıyodu demekki yine piyasaya atıldılar :D
  • quote:

Arkadasim eger bu maili atan kisinin kiz olduguna ihtimal verebiliyorsan ben gideyim buralardan zaten.

Afrika bunun gibi dolandiricilarla dolu.Ya internetten birsey satmaya calisirlar,ya da PayPal uzerinden dolandirmaya.Cogunun da merkez ussu Nijerya dir,daha once ugrastim cunku bunlarla,biliyorum.Yurtdisinda Siyaset Bilimi uzerine Ingilizce master yapiyorum,o yuzden dil sorunu yok arkadasi bence kafaya almaya calisiyorlar.Konu muhtemelen bir noktada para almaya,para vermeye gelecek.O yuzden saka yollu uyarmak istedim arkadasi.

Nasilsin? Umarim hersey yolundasir.Senden haber alinca gercekten cok memnun oldum.Bana attigin o guzel mail o gun yasadigim en guzel seydi,ayrica mailde sana sordugum soruyu yanitlama seklini de cok begendim.Ben,bikini ile plaja gitmekten,sinemaya gitmekten,konserlere gitmekten cok hoslanirim.Bazen kucuk pencereli bir restoranda aksam yemegi ve Yea'da bir bardak kahve icmeyi cok severim.Ben gercegim ve benim oyunlara ayiracak vaktim yok cunku bana gore baskalarinin duygularini incitmek gercekten berbat birsey

2)bir iliski de romantizm ve cinsellik de olur ama bana gore su noktada o yok.Belirli bir surecte birbirimize yazdigimiz emailler neticisinde,ic ve dis benzerliklerimizin uzerine bir arkadaslik kurdugumuzu soyleyebilirim,ve bu arkadaslik zamanla bir iliskiye donusecek ve bizi birbirimize yakinlastiracak

Mevcut durumumuzun daha onemli bir asamaya gecmesi ve o potansiyeli goz onunde bulundurarak bir kac gundur yanlizim.Aslinda babamin afrikadaki islerini gormek istiyordum ve onun avukatiyla konustum.bana bazi tavsiyelerde bulundu.Sanirim haftasonu gidebilirim..(.i can drop you my ve o numaralarin ne oldugunu bilmiyorum)

Daha once benim kiymetimin bilinmedigi beraberlikler yasadim,cogunda hep benden faydalanildi.tanisacagim kisinin ona yapacagim kucuk seyler icin beni sevmesini ve kiymetimi bilmesini istiyorum

Kusura bakma cok uzun oldu ama yapacak birseyim yoktu sana yazmak disinda.cevabini bekliyorum...

Zaten ben de onu kastediyorum Hangi kız bikinimle dolaşmaktan hoşlanıyorum der ki

• quote:

Arkadasim eger bu maili atan kisinin kiz olduguna ihtimal verebiliyorsan ben gideyim buralardan zaten.

Hocam birde "Bilmem kim öldü. Bu adamın bankada parası varmış. Gel seni onun varisi olarak gösterelim, parayı kırışırız" maili var

• ne senaryo yazmış arkadaş ya :D kızı al varisi ol diosun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.