Şimdi Ara

İngilizcesi Olanların Yardımı Gerekli... ( Acil ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar şunuda bi çevirirsek süper olucak. Sanırım yeni gizli soru ve cevabı istiyorlar.

_____________________________________________________________________________________________

In order for us to better assist you, please respond to this ticket and include the following information.

Please include a new set of Secret Questions and Answers. You can find these questions by starting the process of creating a new account.

Once we have this information we will be able to make the changes requested.

_____________________________________________________________________________________________

Çeviren arkadaşa şimdiden teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Seni buraya havale ediyorum Cenk

İngilizcesi Olanların Yardımı Gerekli... ( Acil )

Tehdit sonucunda uplanmak için bu kadar soğuk espriye başvurulmuştur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

Arkadaşlar şunuda bi çevirirsek süper olucak. Sanırım yeni gizli soru ve cevabı istiyorlar.

In order for us to better assist you, please respond to this ticket and include the following information.

Please include a new set of Secret Questions and Answers. You can find these questions by starting the process of creating a new account.

Once we have this information we will be able to make the changes requested.

Çeviren arkadaşa şimdiden teşekkürler.

Size daha iyi yardımcı olabilmemiz için bizden istediğinizi lütfen aşağadaki bilgilere göre yapın/cevaplayın

Lütfen gizli soru ve cevaplarına yaptığınız ayarları ekleyiniz , yeni hesap oluşturma sürecinde aradığınız bütün cevapları aramaya buradan başlıyabilirsiniz

Öncelikle biz size bu bilgiyi istenen değişiklikleri yapmak için istedik

kendim çevirdim hataları ve kaçırdığım yerleri olabilir artık ingilizce konuşurken türkçeye çevirmiyorum, ağız kıvırtıyorum yuvarlıyorum

• bu oyunu sadece yöneticiler mi oynayabiliyo acaba
  • bi beş bin post eklersin artık benim hesaba bir baktım benle aynı zamanlarda kayıt olan adam 20000 post yapmış şoke oldum oha felan oldum yani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.