Şimdi Ara

İngilizceyi konuşarak öğrenin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatınız her noktasında size İngilizcenin gerekli olduğunu düşünüyorsunuz. Evet gerekli ama siz daha yolun başındasınız. Nereden nasıl başlayacağınız, hangi adımı atacağınız konusunda hiçbir fikriniz yok. Ya da iyi bir dil bilgisine sahipsiniz fakat konuşamıyorsunuz. Bunu başka şekilde anlatmak gerekirse, yüzme bilmiyorsunuz ama yüzmeye ait tüm teknik bilgilere sahipsiniz. Yani nasıl su üzerinde durulur, nasıl kulaç atılır teorik olarak hâkimsiniz fakat kendinizi suya atın dediğimizde acaba diyorsunuz. Yapabilir miyim? Yüzebilir miyim?

İşte İngilizce konuşmakta böyledir. Teorik bilgilerinizle ancak okuyup yazabilirsiniz ama konuşmadan İngilizceyi öğrenemezsiniz. Konuştuğunuz zaman öğrenmiş sayılırsınız.

İşte tam da bu noktada Türkiye’de İngilizce konuşma sevdalılarına her gün sürekli olarak pratik yapma imkanı sağlayan Konuşarak Öğren var. Konuşarak Öğren size İngilizceyi konuşturarak öğretiyor. Her gün periyodik olarak yurt dışından yapılan telefon aramalarıyla ABD’li eğitmenlerle İngilizce konuşarak ders işliyorsunuz. Görüşme sürelerini sizler belirliyorsunuz, ister günlük 10 dakika, ister günlük 20 dakika olarak görüşmeler gerçekleştiriyorsunuz. Her gün belirlediğiniz saat aralığında eğitmeniniz sizi arıyor ve seviyeniz belirlendikten sonra size gönderilen e-kitaplarla birlikte her gün 1 veya 2 sayfayı konuşarak işliyorsunuz. Gün içerisinde mail adresinize gönderilen notlarınızda, ertesi gün yapacağınız konuşmayla ilgili kitap konularınız, konuşmayla ilgili yeni 5 kelimeniz ve o gün gerçekleştirdiğiniz telefon görüşmesinin ses kaydı ekte yer alıyor. Hatalarınızı ve eksiklerinizi en hızlı şekilde gidermeniz sağlanıyor ve konuşarak öğrendiğiniz için kelime öğrenme hızınız 5 kat daha artıyor ve tüm bunları herhangi bir kurs veya sınıf ortamına girmeden bulunduğunuz yerden ayda sadece 79 TL ye gerçekleştiriyorsunuz.

Daha detaylı bilgi almak içinhttp://www.konusarakogren.com adresini ziyaret ediniz. Ayrıca 0 212 286 0 486 numaralı telefondan da iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

• Site ücretsiz mi ?
  • Site ücretsiz mi derken ne anlatmaya çalıştığınızı anlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sates52

Site ücretsiz mi derken ne anlatmaya çalıştığınızı anlayamadım.

Siteye giriş ücretsiz mi ? Hani tıklıyoruz ya açılırken kredi kartı numarası falan soruyor mu onu diyorum ?

Abicim ne olabilir ? Site ücretsiz mi demek sitenin yaptığı yayın, verdiği hizmet paralı mı değil mi
    yani paylaşım mı yapıyorsun reklam mı onu soruyorum ?
  • Siteye girip bakabilirsiniz biraz zahmet harcarsanız. Sitenin verdiği hizmeti bir ücret karşılığında yapıyor ama ücretsiz deneme imkanı da sunuyor.
  • yok yav telefonla olcak iş değil,en iyisi kop git bi yere orada öğren,hem gezmiş olursun
  • Bu arada olmaz dediğiniz bu sistemi İTÜ ve KOSGEB devlet desteği ile destekliyor.
  • ya ben kayıt olacaktım ama saatleri uymadı, akşam saatlerinde hizmet vermiyorlarmış olsa kesin kayıt olacaktım.
  • Konuşarak ama nasıl? Kelime bilmeden, bu kelimleri hangi sıraya sokup anlamlı bir cümle oluşturulduğunu bilmeden nasıl olcak bu iş bilmiyorum valla. Yabancıl dil öğrenmeye başlayanlar için imkansız birşey bu.
  • Yurtdışında ki saat farkından, yeni call center kurulumu gibi sebeplerden dolayı gece saatlerinde hizmet 15-20 gün içerisinde başlayacak.
  • yurtdışında call center mışş pehh gündüz çalışan ing öğretmenlerini akşam otrtuyolar telefon başına olay budur

bu aralar böle reklam amaçlı takılanlar baya çoğaldı...
  • Buradaki amaç İngilizceyi konuşarak öğretmek en basitinden düşünün bebekler İngilizce konuşmayı nasıl öğreniyor önce onlara dilbilgisi mi öğretiliyor, yazı yazmalarımı isteniyor hayır tabiî ki ! amaç öğrencinin kulağını doldurmak. Kulağı dolan öğrenci yarın herhangi bir yerde kendisine “how are u doing” dendiginde Kendiliğinden “im ok how about u” diyecektir ve bir süre sonra ister istemez dilbilgisine ve yazımı na hakim olacaktır öğrenme süreci böyle işler.
    Aynı şekilde yurtdışına dil öğrenmeye giden öğrenerek gelen insanlara ne demeli? Onlarda kursta yabancı eğitmenler ile konuşarak ve kitaplarına çalışarak yabancı dil öğreniyorlar.

Bizim sistemimizde konuşmalarınızı kitap üzerinden yapıyorsunuz havadan sudan konuşmuyorsunuz.ayrıca verilen ödevlerinizi de yazarak sunuyorsunuz ve daha hızlı öğreniyorsunuz konuştukça özgüven kazanıyorsunuz ve bunun sınırını siz belirliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sates52 -- 11 Temmuz 2009; 17:52:56 >

• Sen en önce dil edinim teorilerine bir göz at, sonra da dil öğretim yaklaşımlara. Basit düşünmem ben, bebekler nasıl öğreniyor değil iş. Bebekler dili EDİNİR, ÖĞRENMEZ.! İngiliz dil bilim son sınıf öğrencisiyim, bir sene boyuncada peadagojik formasyon dersleri aldım, bu tür şeyler bana pek inandırıcı gelmiyor.
  • 1. Bu üslup hoş değil.
    2. Bu Kosgeb tarafından yani devlet tarafından onaylanan ve destek gören bir projedir. Bu projenin onay sürecinde sana ders verme sıfatına haiz olan kişiler karar verme aşamasındaydı. İtü bünyesinde bir takım profesörlerin ve bu iş alanında özel sektörde uzman olan kişilerin ortak kararı sonucu bu projenin desteklenmesi kararı alındı. Bu karar aşamasında farklı üniversilerden de fikirler ve onaylar alındı. Bu sistem aynı zamanda uzak doğu ülkelerinde bilhassa Güney Kore ve Japonya gibi ülkerlerde model olarak uygulanan en yaygın sistemdir. Uzak doğuda Hyundai,Samsung gibi bir çok firma çalışanlarına bu program ile ingilizce öğretmekte ve gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Yani sistem uygulanmış ve başarı oranı çok yüksek bir eğitim paketi halindedir zaten hali hazırda.
    3. Bu yazıları,okuyan insanlar bilgilensin ve Türkiye'de ilk defa uygulanmakta olan bu sistem hakkında bilgilensinler diye yazıyorum.
    4. Sana inandırıcı gelmemesini saygıyla karşılarım ve konunun tartışmaya dönmemesi için yazacaklarına cevap vermeyeceğimi iletirim. Nedeni ise basit ; bir fikri , bir projeyi, ayrıntıları ile incelemeden yorumlar yapman ve bunu uygun olmayan bir üslup ile gerçekleştirmen.

Eğitim hayatında sana başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sates52 -- 11 Temmuz 2009; 21:16:43 >

• Fikrinizin ayrıntılarını sorcam ama bir zahmet sitey bakın diyeceksiniz.
  • valla arkadaşlar sistem daha yeni. düşünce çok güzel, ing. biliyorsunuz ve pek fazla pratik yapamıyorsunuz, bu tam size göre bi sistem, ing. bilmiyor iseniz evet ilk başlarda biraz tarzanca konuşabilirsiniz, ama ing. gramer'i nedir ki zaten? (En azından zamanlar kısmı). Ben şahsen bu sistemin çok faydalı olduğunu ve yakın zamanlarda bu tür sistemlerin de artacağını düşünüyorum. Bugun bi ingilizce kursunun konuşma klübüne gitseniz sizden talep edecekleri para 134tl'den fazla olacağı kesin, kursa gittiniz her akşam düzenli olarak gittiğinizde en fazla 1ay gidebilirsiniz sonrasında sıkılabilirsiniz, ama bu sistem ile akşam 9.30'da ben işten eve geldim, biraz dinledim ve biri beni arıyor ingilizce konuşmak için, telefonu kapatacak haliniz yok ya :), 20dk. konuşmak zorundasınız, kendinizi kasmadan, sıkılmadan, odaya geçin cesaretinizi toplayın ve sadece konuşun. Çok fazla uzatmayacağım, bu sistem bence yakın zamanda türevleri kesinlikle çoğalacaktır ve bu sistem süreklilik problemini ortadan kaldıran bir sistemdir. Akşam saatleri açılır açılmaz kesinlikle yazılacağım. Kolay gelsin, iyi çalışmalar...

• Gece saatleri 15-20 gün sonra açılacaktır.
  • gece aramaları da başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.