Şimdi Ara

İngiltere Araplaşıyor !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hani İngiltere'de kaç kişi tepki göstermiş?

Mesela Londra borsasının % 50'si Katar'ın, hani kim hangi İngiliz İngiltere'yi borsayı araplara sattınız demiş kaç kişi İngiltere'yi Araplara sattınız demiş örnek gösterir misin?

Kulüp mantığı ile taraftar olmanın verdiği duygusallıkla Avrupa'da üç beş kişi tepki göstermiştir belki o da Arap diye değil kulübün genel satışı ile ilgili olarak.

Sen kişisel olarak Arap parasına karşı olmayabilirsin ben genel konuşuyorum ülkenin genel profili senin gibi değil. Sen Arap parasına karşı değilsen ülkene gelecek olan Arap parasına karşı çıkan kemalist kafaya da bir kaç söz söylemen gerekiyor, söyledin mi mesela merak etttim.

İhvancılık demişsin

biraz açarsan ona da lafımız olur, sana göre İhvancılık nedir mesela? İhvancı olununca ne olunuyor sana göre? İhvancılıktan ne anlıyorsun ksıaca.

• freeleaks kullanıcısına yanıt

İsrail'e sen düşman olmasan da o sana ve çevresindeki tüm devletlere düşman. Eğer menfaatini sağlarsan sana bu menfaat süresinde dost olacaktır. Devletlerin genel karakteri böyle. Bu iyi yada kötü değil bence.

Laisizm; bu da mağarada kalmış ideolojilerden biri. Dünyanın bir çok devletinde, ABD'de de bile laiklik yok. Adamlar devlet kurumlarında İncil'e basıp yemin ediyorlar. Bu Fransa'da döneminde Kilisenin etkisinden kurtulmak için uygulanan bir sistemdi. Bununla devlet tanımı olmaz.

Ortadoğunun istikrarsız olması, ABD ve İngiltere'nin işine gelen bir şey. çünkü, bir yerde sorun varsa sen büyük bir devletsen ki onlar öyle şimdi, hakem rolünü üstlenebilirsin. Böylece adamların iç işlerine girebilirsin yoksa nasıl girecen.

Ör: İŞİD diye bir terör örgütünü ABD finanse etti. İşid için Ortadoğuya askeri olarak girebildi. Bu işid, müslümanlardan başkasına zarar vermedi oysa. ABD'de taa oradan ne zarar verebilirdi. Vermez zaten.

şöyle düşün: Senin işlerinde büyümeni istemiyorsam, seni başta kapı komşunla kavgalı hale getiririm ki işlerine yoğunlaşacak vakit bulamayasın. Ben de bu arada kendimi geliştirmeye devam ederim. Sonra gelirim, hakemlik yapmak için ve sana ve kapı komşuna bazı menfaatlerim için dayatmalar şartlar sunarım ve böylece ikinizi kendime bağladım.

İşte ABD'nin son 100 yıldır uyguladığı politikanın ana fikri bu.

----

İsrail medeni falan değil. Adamlar Tevrat Şeriatına göre yönetim kurmuşlar. Yahudi dışındaki insanları hayvandan saymışlar. O bebekleri öldürmelerinin nedeni temelde bu işte. çünkü Talmud'da bu yazıyor ben okudum bunları.

Not: Neden Ortadoğu, çünkü dünyanın en sıcak parası petrolden dolayı burada. Eğer petrolleri bitsin, Ortadoğu gerçekten kendini yiyip bitirse ABD veya İngiltere sadece uzaktan kınar, asla ayaklarına gitmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 7 Aralık 2024; 13:20:20 >

• mtanhu kullanıcısına yanıt

sen de menfaatini sağla çok mu zor israil ile ne alıp veremediğn var saçma sapan hikayeler ve masallar dışında söylesene. zaten azeri petrolünü satıyor demir çelik satıyorsun adamlar tıpta bilimde de ilerde karşılıklı anlaşsana çok mu zor. ne yapacak israil 5 milyon nüfusla anadoluya mı hakim olacak bu kadar mı korkaksın. hayır işte sen de biliyorsun bağnazca yazılmış hikayeler ve eskimiş ideolojilerin esirisin.

amerikalı incile el bassa ne olur basmasa ne olur. onlarda kilise mi kaldı hristiyan mı kaldı. senin ülkende laiklik olmazsa gdeceğin en modern yapı taliban olur o kadar fazlası değil. bunu bilmiyor gibi davranma zeki birisin.

ortadoğuda amerikanın israilden sonra en büyük müttefiği türkiye ne yin açıklamasını yapmışsın anlamadım anlam veremedim açıkçası.

iyi bir arada talmud okuduğun kadar kuran ve tefsirini de oku sonra iki din nasıl kardeş gör

israili de beğendiğimi sanma eldekiler içinde işe yarar o var

petrol mü hahha dünyanın 1 numaralı petrol üreticisi amerika birleşik devletleri o da sadece kendi topraklarında çıkanla. petrol hikayesi geçen yüzyılın olayı. ortadoğu çoktan bitti. israile güvenli ortam bırakılsın kimse uğrmaz zaten merak etme ona da az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 7 Aralık 2024; 13:25:57 >

• freeleaks kullanıcısına yanıt

peki. (Blokluyorum)

önyargılı insanlardan hiç hoşlanmam. Talmud'u okudum diyorum İncil ve Kur'an'ı da oku diyor yaa:))

Bu önyargı adamı bitirir.

not: Tüm semavi dinler zaten kardeştir kaynağı birdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 7 Aralık 2024; 13:45:31 >
  • ön yargılı insanlardan hoşlanmazmış. kendisi talmudu okumuş. biliyorum herhalde kuran da okuşsundur. o zaman laiklik neden çağ dışı diyorsun. okuduğun kitapların emirlerini yerine getir de görelim. sen okuduğun kitabın emirlerini bile yerine getirilemeyeceğini çağ gerisinde olduğunu bilirken neye dayarak laiklik çağ dışı diyebiliyorsun

engellemiş bir de.

• Yaf kardeşim sizene ? İngilizler sizin kadar umursamıyor. Sana ne oluyor be kardess?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Bütün satışlar basına düşmüyor. Halkın haberi bile olmuyor ama elbette yer yer onlar da tepki gösteriyor.mesela benim hatırladığım oyak ingilterede demir çelik fabrikasi alacaktı. İngiliz basınında baya konuşuldu fabrikamızı Turkler alacak bizim için sakıncalı diye..

Yorumlara bakabilirsin

Ihvan, ihvan-ı müslimin yani müslüman kardeşler mısırda kurulan bir teşkilat. köktendinci sünni yer yer radikal hatta terörizme varan fikirler ihtiva eden ideoloji. Bulundukları ülkede şeriat yoksa huysuzlaşırlar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 8 Aralık 2024; 12:51:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oMeR24 kullanıcısına yanıt

Ingilizleri sevemez mi? Belki de ingiliz hayranıdır. Bazıları nasıl arab hayranı oluyorsa, onun da ingiliz hayranı olmaya hakkı var. Yani birileri arab hayranı olunca sorun yok, ingiliz hayranı falan olunca mı sorun oluyor?

Adam istediği milletin, ırkın, liderin hayranı olur yani. Şimdi adam çıksa dese, Tanrı Britanya'yı korusun dese diyebilir.. Yassak mı hemşerim? Diyemez mi?

Aynı şekilde, Alman, Amerikan falan hayranı da olabilir.. Hatta Türk sever Alman, Ingiliz, Amerikan falan bile olabilir. Millet mecbur mu senin sevdiklerini sevmeye?   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Aralık 2024; 19:19:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.