Şimdi Ara

Ingiltere’de £3000 net maaş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
5
Favori
28.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dil bölümü mü mezunusunuz yoksa başka bir bölüm mü?
  • Sheffield Wednesday kullanıcısına yanıt
    İyi bir maaşla her yerde geçinilir ve birikim yapılır 😒

• Hadi biz bu memlekette sefilce yaşayıp gidecez de oğlanı kurtarsak bari..bunun bir yolu var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ingiltere ile ankara antlaşması nın kalktığını duydum bu doğru mu?

• 4 kere , toplamda 1 ay londrada kaldim . Hayat cok pahali . İyi bir isin yoksa londra yasamak , istanbulda yasamaktan cok daha sıkıntılı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Oranın parasıyla işte burdaki 3000 lira maaş, neyin tatavası ki. Tabi "vay be aylık 17 bin yapıyor" diyen geri zekalı çomarları etkileyebilirsin.

Hehe sırf ziyanliksin. Alim gücü diye birşey var orada et kiloau 40sterlin mi? Benzin 5sterlin mi? Hay sizin hesabınıza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam maaşı boşver sen bize orda akaryakit kaç sterlin etin kilosu kaç onları yaz. Yurdum akgezenleri senin maaşını burada ki ile ayni görüyor alim gücü ne kadar onu anlasinlar.

• ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Evet mütercim tercümanlık mezunuyum

iPhone fiyatı üzerinden gidersek, orada yaptığın işi burada yapsan 17K türk lirası maaş alman gerekir.
    Burada sana o maaşı verecek babayiğit daha doğmadı, ülke gittikçe kötüye gidiyor ve bu daha iyi günlerimiz.
    Anladığım kadarıyla orada en düşük maaşla 2 tane iPhone x alınabiliyor.
    Burda ise 1 tane almak için, yemeden içmeden 3-4 ay çalışmamız lazım.
    Orada kalmakla en iyi kararı vermişsin, başarılarının devamını dilerim.

• fluminense kullanıcısına yanıt
    Eğitim biraz şans ve azim hırs

• 1shot1kill kullanıcısına yanıt
    Normal başvurular devam ediyor sadece süresiz oturum bir süre belirsiz duruma geldi. Yani hakkınız olsa bile uzatma veriyorlar

• Liverpool -city macini izlediniz mi?

Yani bence bu maddi imkanla izlenir.

• Scheisse kullanıcısına yanıt
    Almanya da Türkiye devleti bize şöyle boyle yapıyor dedin mi kralsin. Adamlar nerde Türkiye yi kötüleyen varsa direk onları alıyor.

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Tavuk £2

Petrol £1,19

Otobüs bileti tüm gün £4.40

iPhone £999

Fiber İnternet, telefon,tv kanalları £33

Benim Vodafone hattım iPhone x, sınırsız konuşma, mesajlaşma 42 gb internet, Spotify premium, roaming free = £56 aylık

Kırmızı et kilo £4

Gece kulübünde bira £3

Su faturası 3 kişilik ev aylık £27

Kira £950

Elektrik £45

Belediye vergisi £147

• brohakkındırxd kullanıcısına yanıt
    Tottenham maçlarına giderim. İmkanım oldukça kuzeye wednesday maçlarına giderim

• General. kullanıcısına yanıt
    Telefonu peşin almak yerine kontratla almak mantıklı geliyor. £1500 kazanan herkes tek başına her türlü yaşayabiliyor. Tatile gider eğlenir para biriktirir

Çok teşekkür

• Gkn89 kullanıcısına yanıt
    Londra fırsatlar şehri. Eğer bir mesleğiniz varsa ve şansınız yaver giderse her türlü güzel bir yaşamınız olur.

• Yav hiç mi Avusturalya da yaşayan türk yok, bu forumda.Bana biri oranın şartlarını anlatsın

• Kırmızı etin kilosunu 4 pound olarak yazmışsınız. Ben 2 ay oxford da kaldım. Tesco hariç kasaplarda etin kilosu 30-40 pound idi. Ayrıca ev fiyatları da harabeden hallice evler 300-400 bin pound dan başlıyordu. İngiliz insanı da kültürü de bize göre çok farklı. Orada yaşarken bir tas çorbaya hasret kalıyorsunuz. Tek yemek anlayışları dondurulmuş pastry alıp onu mikrodalgada ısıtıp yemek. Bizde insanlar çalışırken para biriktirir ev-araba çocukları için iyi gelecek hayali kurarken onlar sadece o haftasonu nasıl eğleniriz hangi pub a gideriz veya yazın nasıl daha iyi tatil yaparız hayali kuruyorlar. 18 yaşına gelen çocuklarınına da çoğu aile maddi destek sağlamaları için çalışmaya yönlendiriyor. Bizdeki gibi genç-çocugu el üzerinde tutmak diye bir şey yok.
    Burada bunları okuyanlar hep genç veya henüz bir işi düzgün yapacak seviyeye gelmeden yurtdışına kapak atıp lüks hayat hayali kuranlar. 100 tane ingilizi çevirin 10 tanesinin elinde iphone 6 dan yüksek model göremezsiniz. Bu insanlar elindeki paranın değerini çok iyi bilirler. Hatta bu anlayış devletten geldiği için her yerde görürsünüz. Umumi tuvaletlerdeki lavabolardan kaynar su akar (sebebi bence su israfını önlemek elini uzun süre suyun altında bekletemezsin).
    Son olarakta 7 den 70 e bu insanlar mcdonalds ı doldururen diğer birçok kafe-restoran çok boş. 3-5 pounda sağlıksız olmasına rağmen fastfood ile besleniyorlar veya tesco-sainsburry-pret gibi yerlerden soğuk sandeviç yiyor çoğu insan gidipte 15-20 pounda bir restorana oturup yemek yemeği tercih etmiyor.
    Bunları Türkiye deki yakıt-araba aşırı yüksek vergilere bahane bulmak için yazmadım. Sadece insanların hayatı yurtdışında çocuk oyuncağı gibi görüp ülkeye veryansın ederken kendi beceriksizlik-kabiliyetsizlik veya kendini eğitemeyip üniversitede 4 sene bomboş gezip sonra işsiz kaldım demesi çok saçma. Bütün bunları yapın ondan sonra zaten ülkeyi haritadan siz seçersiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.