Şimdi Ara

Ingiltere’de £3000 net maaş (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
5
Favori
28.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • EJJDDDDDDDDAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDD OSMANLI BE bence bu abimiz arama kısmına makarna yazıp aratıyo çıkan şeylere cevap veriyo. Konu hakkında hiç bir şey demeden makarna yazan arkadaşa cevap vermiş
  • Arkadaşlar güzel yorumlarınız içim teşekkür ederim. Böyle bir konuyu açmamın sebebi Türkiye sürekli Almanya ile karşılaştırılıyordu. Bende İngiltere gerçeğini yazdım. İngiltere çok çok farklı Avrupadan. Bir kere ekonomi gerçeği var. Burası sürekli göç alan ama her daim iş olanağı olan bir ülke. Eğitimliyseniz her türlü yolunuzu bulursunuz (çalmadan, hak yemeden veya torpilsiz). Lütfen burada az bir süre boyunca öğrenci, stajyer veya turist olarak yaşayan kişilerin olumsuz ve fikir değiştirici yorumlarını çokda dikkate almayın.

Şimdi 3 günlük bir iş görüşmesi için İrlandaya gidicem. (Apple) dönüşümde ilk mesajımı güncellicem. İlk mesajda buraya nasıl geldiğimi ayrıntılı yazacağım ve soru cevap bölümü yapacağım.

Kusura bakmayın öncelikle bir çok mesaj aldım elimden geldiğince yanıt vermeye çalıştım ancak burada yoğun bir dönemdeyim. Herkese cevap vericem bilgim dahilinde herkes iyi bir hayatı ve geleceği hakediyor o yüzden burada olan biten herşeyi sizinle paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Kardeşim, benim ingiliz kız arkadaşım var. Yakin zamanda Londra da ev alıp evlilik falan, yerleşmeyi düşünüyoruz. Uzun zamandır araştırıyorum mesela bu tarzda bir 1+1 ev için bu fiyat iyimi yada daha uygununu Londra’nın neresinde bulabiliriz. kız arkadaşım Menchester’de yasıyor ama benim iş durumu sadece Londra’da mevcut.
  • Sheffield Wednesday kullanıcısına yanıt
    1 yıldır yazmamışsın nasıl ingilterede hayat bilgilendirme yaparmısın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.