Şimdi Ara

Ingiltere’de £3000 net maaş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
5
Favori
28.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba

1- pound ve sterling aynı şey

2- England sadece başkent Londra olan ülkeyi kapsar. United Kingdom Galler İskoçya kuzey irlanda ve İngiltere’yi kapsar. Great Britain ise sadece Galler İskoçya ve İngiltere’yi kapsar

3-kraliyet ailesini sevenler genellikle orta sınıf ve üstü İngilizler.

4- demokrasi her zaman kendi insanını korur ve haklarını üstün tutar. Göçmenler bazen sıkıntı yaşayabiliyor.

5–Almanlara karşı hep aynılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada fakir insan çok

• nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Aylık £988 pounda kadar vergi yol sadece sigorta kesintisi var. Daha sonra aylık kazanca göre değişir. Mesela £1050 kazanırsan yaklaşık £1000 elinde kalır.

• Tarantin Quentino kullanıcısına yanıt
    Çok değişik bir durum var. Vergi kaçıran bir kesim Türk var be mecburen vergi veren bir Türk kesimi var. Ancak Türkleri yabancı olarak değerlendiren İngiliz milleti bazen ırkçı olabiliyor

• Sheffield Wednesday kullanıcısına yanıt
    400 çok iyi veriyomuşun kirayı. ekran kartı falan alabilirsin ordan ucuza :)
  • MacBook Pro kullanıyorum. Ve ps4 devam şimdilik

• Ülkemi beğenmeyenler yavaş yavaş yol alsınlar.
    Geçenlerde bir haber görmüştüm ingilter ankara anlaşmasını kaldırdı die var mı aslı astarı?
  • Oğlum eti meti geçtim ben bu telefon faturası olayına çok fena tav oldum..

Düşünsene 56 TL veriyorsun artık kaç yıl kalacağının sözünü veriyorsun bilmiyorum. Adam sana Iphone X veriyor,sınırsı konuşma ve mesajlaşma veriyor.Üstüne 42GB paket veriyor,spotify premium üyelik veriyor.. Yetmiyor roaming veriyor. Vay anasını avradını sileyim ben böyle işin.

Ulan 1000dk konuşma 1000sms 10gb internete 50TL veriyorum. Yetmiyor ayda 1 defa Bulgara memlekete gitsem hat değişmemek için hattım açık kalsın diye de günlük 15TL veriyorum aynı paketi orada kullanabileyim diye.

Adam benim verdiğim birimden 6 birim daha fazla veriyor içeriğine bak. Kardeş yok mu orada amele işi?Mobilya kurulum,nakliyat,madencilik,çöpçülük filan? Yemin ediyorum burada temiz iş yapıp 2000-3000 kazanacağız diye sinir stress sahibi olup ömrümüzden ömür yiyip bi nane yiyememektense gideyim orada iş saatlerinde sürüneyim iş saati harici insan gibi yaşayayım.

• Kaç litre Mazot alabiliyorsun?

Edit: Cevabı yazmış arkadaş, yinede ben tercüme edeyim. Adam 3 Bin lira maaş alıyor ve mazot 1,20 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 6 Nisan 2018; 13:45:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheffield Wednesday

Kira 2 odalı bir ev tuttum. Kız arkadaşım ve bir arkadaşımız kalıyor. Ortalama £400 bana düşen.

Kız arkadaşın + sen 400 mü yoksa 400*3 mü ? 2 odalı bir ev ve 1200 mu yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZENTURK -- 6 Nisan 2018; 13:59:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksi lazımdır abey hayatınızda başarılar dilerim.

• Konudan gerizekalilik akiyor .

Adam yazmis ki oranin 3000 birim parasini tl ye cevirip 17000 lira diyecek kadar aptallar var . Oranin 3000 birim parasi = Bizim 3000 birim paramizdir , 17000 degildir .

Herifle gelmis bu adama kizmis hakaret etmis , ama bu adamlar ayni dusuncede . Okudugunu anlayamamislar , takilmislar birinin pesine saydirmislar hakaretleri.

Konu sahibini tebrik ederim , hayatinda basarilar dilerim . Yukarida yazdiklarim kimin icin gecerli anlayan anladi .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

Konudan gerizekalilik akiyor .

Adam yazmis ki oranin 3000 birim parasini tl ye cevirip 17000 lira diyecek kadar aptallar var . Oranin 3000 birim parasi = Bizim 3000 birim paramizdir , 17000 degildir .

Herifle gelmis bu adama kizmis hakaret etmis , ama bu adamlar ayni dusuncede . Okudugunu anlayamamislar , takilmislar birinin pesine saydirmislar hakaretleri.

Konu sahibini tebrik ederim , hayatinda basarilar dilerim . Yukarida yazdiklarim kimin icin gecerli anlayan anladi .

Alim gücü y olarak 3000sterlin ile 3000 TL aynı midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

Konudan gerizekalilik akiyor .

Alim gücü y olarak 3000sterlin ile 3000 TL aynı midir?

Alıntıları Göster
    Kardesim benim veya o arkadasin yazdiklarindan bunu anliyorsan ben sana laf anlatamam kusura bakma .

• EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Yaa sonra avrupa bizi kıskanıyor diyenlere birşey dedik mi hain oluyoruz. Asil hain kim evdeki internet bile 56 TL değil adamlar cepten 42 GB kullanıyor.

• Basit bir soru sordum neden agresif oldunuz? Aynı mi değil mi cevap basit bir evet hayır. Neden bu tavır laf anlatamaz mis size bana laf anlatın demedim basit soru basit cevap evet hayır.

Kur dönüşümü yapanlar yanlış yolda ama alim gücüne bakarsak oradaki 3000sterlin ile geçim buradaki 17bin TL lık geçim gibi duruyor. Kur çevrimi doğru demiyorum ama bu akgezenler bundan anlıyor.

Adam diyor bizde TL var ne yapalım avro yu doları sterlini. Kafa basmayinca mecbur kur çevrimi ile gözüne sokmak lazim kaç kat fark olduğunu.

4. Madde bizde ters isler. Göç eden hakli yerli halk 2. Sınıf.

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Basit bir soru sordum neden agresif oldunuz? Aynı mi değil mi cevap basit bir evet hayır. Neden bu tavır laf anlatamaz mis size bana laf anlatın demedim basit soru basit cevap evet hayır.

Kur dönüşümü yapanlar yanlış yolda ama alim gücüne bakarsak oradaki 3000sterlin ile geçim buradaki 17bin TL lık geçim gibi duruyor. Kur çevrimi doğru demiyorum ama bu akgezenler bundan anlıyor.

Adam diyor bizde TL var ne yapalım avro yu doları sterlini. Kafa basmayinca mecbur kur çevrimi ile gözüne sokmak lazim kaç kat fark olduğunu.
    Verdigim cevabin sebebi basitti . A yazan yerden b anlayan birisiniz sandim . Bu insanlarla munakadaya girmeyi yillar once biraktim degmiyor cunku .

Hayir , ayni degildir . Sorun burda zaten .

Orada 3000 birim paraya , bizim burada 3000 birim paraya aldigimiz seylerden daha fazla sey aliniyor . Alim gucumuz daha az . Ama ANLAMIYORLAR .Bende anlatmaya ugrasmiyorum .

• Ortak noktamiz olan akgezenlerin ANLAMİYORLAR oluşunda buluştuğumuza gore sıkıntı yok.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.