Şimdi Ara

Ingiltere’de £3000 net maaş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
5
Favori
28.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer kendine güvenin varsa girişimciysen ayak atarsın devamı gelir diye düşünüyorum
  • ne iş yapıyorsunuz, nasıl gittiniz?
  • LeonEyes L kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sadece süresiz oturum kalktı bir süreliğine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    telefon olayı ucuz bu ülkede. Peşin almak gereksiz

• SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Tercümanım ve satış danışmanıyım

• Kişi başı £400 ödüyoruz

• Bu ülke fırsatlar ülkesi. Buraya gelip Kendini kaybedip geri dönenler var. Veya gelip kebab işinde hayatını heba edenler var. Biraz İngilizce biraz şans hırs ve azimle herkes bir yerlere gelebilir bu ülkede.

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle evet. Burda tam tersi öncelik beyaz İngilizler sonra sonradan vatandaş olanlar. En son bizler.

• Sheffield Wednesday kullanıcısına yanıt
    La adam eğitimli 3000 ortalama. 1200 kira. Diğeri 1600 alıyorum diyor. Aç kalırsınız. Burada cami önüne 1 saat olursanız karnınız doyar. İngiltere de adamı kilise önünde çoğaltırlar. Memleketimizin kıymetini bilin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kill Em With Kidness kullanıcısına yanıt
    Hayırdır la dövecen mi? ünlem falan? kim gazladı seni hayırdır ?

bi de yeni laf çıkmış, boş yapma, boş yapan sensin lüzumsuz insan. Türkiye istanbul avrupa yakasından mı ibaret ?

Senin gibi bi hadsize cevap vermeye bile gerek yok. senin gibi bebelerle doldu forum, saygısız ergen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

Hayırdır la dövecen mi? ünlem falan? kim gazladı seni hayırdır ?

bi de yeni laf çıkmış, boş yapma, boş yapan sensin lüzumsuz insan. Türkiye istanbul avrupa yakasından mı ibaret ?

Senin gibi bi hadsize cevap vermeye bile gerek yok. senin gibi bebelerle doldu forum, saygısız ergen.
    Şimdi durup İngiltere'deki idari yapılanmayı sana anlatamam.Git kendin araştır, anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill Em With Kidness -- 6 Nisan 2018; 18:57:47 >
  • Kill Em With Kidness kullanıcısına yanıt
    Sen 16 yaşından büyüksen ben de hiçbir şey bilmiyorum, kendini kanıtlama çabaları falan... Hadi abim başka yerde oyna.
  • Bütun yazıları okumadım ama bende brighton da yaşıyorum arkadaşların yazdıkları doğru bilgilerdir :)

• Araba fiyatları ne alemde misal Maserati ne kadar burda +1 Milyon TL.

Dostum iyi güzelde o ülkede yaşam standartı ihtiyaç maaş yaşam falan hepsi iyi sadece kendi becerileri ve imkanları ve sistemleriyle mi bu konuma gelip en iyi en gelişmiş ülke biziz modundalar sence.

Ortadoğuda kan savaş terör örgütleri uyuşturucu ve petrol bütün Batı ülkeleri bu sistemle iyiler ve besleniyorlar söylesene hangisi 40 yıldır PKK diye bir alçak terör örgütüyle uğraşıyor.

O yüzden geçiniz bu muhabbetleri biz o düzene girmediğimiz sürece ne rahat yaşar ne de istediğimiz arabaya bineriz ha burda en ufak ekonomi üretim ülke siyaseti hakkında bi cümle bilmeyen ergenler hemen eleştiriyor tamam bizde eleştiriyoruz hatta sövüyoruz ülkede o kadar yanlış saçma üçkağıt yolsuzlul daha sayamadım iş var ki önce bunların düzelmesi lazım sonrada üretim yapdığımız bölümlerde dünyaya marka satmalıyız Türkiyenin tek eksiği markası yok ne arabası ne telefonı ne giysisi ne parfümü ne cartı curtu yani.

Bakalım şu terör dalgası bitme noktasına geldi iyi günler bizi bekliyor bence.

İngilteredesin tavsiyem görmediğin tatmadığın şeylere yaşa ve tecrübe edin döndüğünde öyle mi imkanın olmayabilir.

Edit:Tartışmak için değil bu konuda sistemi açıkladım şahsi fikrimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Oranın parasıyla işte burdaki 3000 lira maaş, neyin tatavası ki. Tabi "vay be aylık 17 bin yapıyor" diyen geri zekalı çomarları etkileyebilirsin.

Edit: Arkadaşlar bakın demek istediğim, hani ordaki 3000 pound'u Türk parasına çevirip hesap yapacaklar ve 3 bin Pound'un bizdeki 3 bin ile sadece birim olarak aynı olduğunu söylemekti. Elbette ordaki 3 bin ile bizdeki 3 binin alım gücü arasında dağlar kadar fark var ve karşılaştıralamaz.

Ama inanın Londrada köpek bağlasan durmayacak evlerin kirası da inanılmaz pahalı. Tabi orda 3 bin pound alan biri 3-4 ayda ikinci el güzel bir Bmw alabilirken, bizde de 1-2 senede alıyor ve en önemlisi de insan gibi yaşadığını hissediyor.
    ahahahahahahaha ahey ahey ahey. adam 5 birim parasıyla 1 litre benzin 1 tane bira ve 250 gram tek kişilik bir biftek alıyor, biz 5 liraya babayı+kafasını alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunaj -- 6 Nisan 2018; 17:17:33 >

• BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    "16 yaşından büyüksen","kendini kanıtlama çabaları"
    Ingiltere’de £3000 net maaş
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma da pkk nin bitirilmesi istense idi çoktan biterdi. Doğuda bazılarının hoşuna gidiyor terör lafı dolaşmaya devam etsin kaçak işler görülmesin.

ASALA yi nasıl bitirdiler. Pkk denen örgütte asalanin devamı ama ülke içinde bitmesini istemeyenler var.

• Dediklerin doğru lakin bitecek kardeşim bu kaçarı yok bıktık artık TR nin ekonomisinin ortalamanın altında olması alım gücümüzün az olmasının nedenide bu.

Bitirmeyenler Ordunun içinde Fetöc askerlerdi bence hatırlayın verdiğimiz şehitlerin %70-80 i karakol baskını ve pusu koca TSK tecrübesiz erlerle bin kere baskın yer mi ?? Gerçi bu vur kaç gerilla sistemi için iyi bir askeri stratejik bir plan lazım vs...

Benim en çok zoruma giden bu ortamda Terör tarafında olup destek vermek kabul edemiyorum kanıma dokunuyor bu ülkenin menfaatlerinin yanına değilsen defolup gideceksin ki onada cesaret edemiyor sonumuz hayrola.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş gelecek kim olursa bu a partisi b partisi olsun terörü bitireceğim lafı ile oy toplamaya devam ettiği müddetçe bitmez. Hatırlayın terörist başı yakalandı bir süre sessizlik oldu Hükümet değişti .

Eğeki o dönemde ciddi bir temizlik yapılsaydı akp tarafından şimdiye çok rahattık ve ekonomik olarak askeri harcamalar bir nebze azalırdı. Fakat konum itibari ile ülkemize oynanan oyunlar asla bitmez. Siz deyin feto ben deyim normal rütbeliler başkası desin mevcut yönetim herkes bu olayda suçlu suç ortağı.

Hocam hocam diye aglanirken bir kesim aman bu adam başımıza bela olacak derken hain dinsiz diye ithamlar oldu. Açılım yapmayın temizlik yapın denildiğinde Türklük yerlere atıldı ezildi kafatasçı denildi.
    Çok büyük bir olay olmadıkça gerçek manada bağımsız Amerika avrupa desteği himayesi olmadan damarında gerçek Türk kani akan cesaretli yiğit biri çıkmadıkça kim gelirse gelsin maşa olmaktan başka yapacağı bir şey yok.

• Olayı siyasete bağlayan lütfen yorum yazmasın

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.