Kaynak:http://www.elspa.com ELSPA'ya göre İngiltere'de haftanın en çok satan 20 oyunu şöyle: 1. Grand Theft Auto IV - Take 2 2. Wii Fit - Nintendo 3. Mario & Sonic at the Olympic Games - Sega 4. Mario Kart Wii - Nintendo 5. Pro Evolution Soccer 2008 - Konami 6. Call of Duty 4: Modern Warfare - Activision 7. Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - Ubisoft 8. Iron Man: The Official Videogame - Sega 9. Guitar Hero III: Legends of Rock - Activision 10. FIFA 08 - Electronic Arts 11. Cooking Mama 2 - 505 Games 12. UEFA EURO 2008 - Electronic Arts 13. Sega Superstars Tennis - Sega 14. Halo 3 - Microsoft 15. Assassin's Creed - Ubisoft 16. New Super Mario Bros. - Nintendo 17. Mario Kart DS - Nintendo 18. Football Manager 2008 - Sega 19. LEGO Star Wars: The Complete Saga - Lucas Arts 20. Need for Speed: Pro Street - Electronic Arts
cod 4 ün hala satılması müthiş bişey asssasins creed in alt sıralarda olmasını ayıpladım pro street in son sırada olmasına şaşırmadım
quote:Orjinalden alıntı: thesplash Adamlar mario oynuyo Zevk meselesi tabi. İlk oynadığın oyun belkide mariodur niye zevksiz oyunmu mario niye gülüyon mario ya
quote:Orjinalden alıntı: tolga_reis cod 4 ün hala satılması müthiş bişey Zamanında Cod mu Crysis mi diye kıyaslamalar oluyordu burda :) O zaman da söylemiştim. Multiplayer'a ağırlık vermeyen FPS satılmaz diye.
GTA en çok satılan Türkiye de böle bi sıralama olsa hangisi daha çok satılırdı ki acaba bu listeden herhalde pes 08 olurdu yada COD 4