Şimdi Ara

İngiltere’de rüzgar enerjisi sayesinde elektrik fiyatları sıfırın altına düştü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tamam konuyu son bir şey yazarak sonuçlandırıyorum.

Bilimsel dediğiniz bilinmeyen ve araştırılmayan alanlar için geçerli değildir .Dünya nın derinliklerini sadece magma olarak ifade eden veriler de bilimsel değildi.Büyük boşluklar ve basınçlar söz konusudur ve bu basınç değişikliği derinliklerdeki suyu ortaya çıkarabilir .

Önemli olan bu basınç değişikliğini yaratanın araştırılması olması durumunda eski tarihlerdeki felaketlerin de nedenleri efsanelerden sıyrılarak bulunabilir .

Mesela 11500 yıl önce düşen bir meteor veya dünya derinliklerindeki manyetik takla haraketi bu saklanmış sıvı olmayan suyu yeryüzüne taşıyabilir .

meteorların yeryüzünde yaptığı hasarlar hakkında veri toplayarak yorum yapabiliyoruz ancak yer altında nasıl bir oluşuma neden olduğu hakkında bir bilgimiz olduğunu düşünmüyorum .Çünkü içerinin tamamen dolu olduğu varsayılmı ve hollow olabileceği konununda bilimsel yapılan araştırmalar mevcut değildir veya kısıtlı bütçelerle belirli bir görüşü ispatlamak için yüzeysel çalışmalar dışında bir şey yok maalesef.

size iyi çalışmalar dilerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• akşam denk geldim, kadının biri pandemi öncesi 45 sterlin olan elektrik faturam artık 175 sterlin oldu dedi. bu kadar artışı kaldıramıyorum, kartlara takla attırarak yaşıyoruz dedi diğer kadın da.

geçen yaz almanyada 170 avro elektrik ödedim diyordu arkadaş 1+1 eve, ben de 7 avro ödedim 2+1 eve demiştim. geçen ay da 14 avro gelmiş, çok klima kullandım yine, yoksa yüzde 100 artış da az değil ama 14 avro çok değil.

millet goygoy yapmış elektrik tüketene para mı ödüyorlar diye ama kar eden elektrik üretim firmaları, tüketici de değil devlet de değil. tüketici yine eskisine göre 4-5 kat elektrik faturası ödüyor. rüzgardan üretilen elektrik kuzey irlanda, dünyanın en pahalı elektriğini kullanan yer de aynı yer!

• Bizde olsa firmalar batacak diye zam yaparlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.