Şimdi Ara

İngiltere’de yeni seçilen belediye meclis üyeleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiyede en dinci partide bile bu giyimde tipler yok

CEM TOKER🐬 (@tokcem) on Xtwitter
    İngiltere’de yeni seçilen belediye meclis üyeleri.. Bu filmin sonunu çok merak ediyorum ama son sahnesinde İngiltere’de olmak istediğimi zannetmiyorum!!!
    https://twitter.com/tokcem/status/1786823412423250124

• nat arkadaş biraz kızgın ve kırgın olmalı :D solcu liberaller için zafer sayılabilinecek gün ... sanırım o yüzden mesaj silmekle gerçeği değiştirebileceğini sanıyor  

• Küçük eniştenin zamanında dediği gibi:
    Bir kaç sinirli genç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne oldu Cem bey liberalizmin beşiği isinize gelmiyor mu?

Bu dünyadaki en haklı dava milliyetçilik davasıdır

Vatanini belesten millete verirsen olacagi budur

İngiltere kraliyet ailesi kendisine 1000 yil yeter serveti coktan dunyanin her yerine zulalamistir yonetici sinif desen daha yeni konusunu actim rishi sunak denen sahis dolar milyarderi bir şahıs kalan politikacilar da fakir degiller hepsi kendini kurtarir olan isci sinifi fakir ingilizlere olacak

40 sene once 80ler ingilteresinde bugunku seyler olacak dense kimse inanmazdi bi 40 sene sonrasini hayal bile edemiyorum Batı'nın çöküşü artik kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu gözlüklü kesin kerimcem in arkadaşıdır

• İngiltere'de bir sürü polisin dahi giremedigi "no-go" mahalleler var. Böyle bir olay Afganistan'da bile yok. İngiltere şu an şeriat ile yönetiliyor.

• Şu meşhur
    "ingiliz aklı"na ne olmuş??

Bildiğin malmış
    Çok abartmışlar
    Abartmışlar, kabartmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkedeki Aktrollerin ve dincilerin '' dış güçler bizimle uğraşıyor '' deyip sizi ikna etmeye çalıştıkları kurnaz, üç kağıtçı, habire dolap çeviren '' İngiltere '' bu işte   Pakistanlı müslüman sadık khan da ikinci kez Londra belediye başkanı seçilmiş.

Lan bu herifler nasıl Müslüman düşmanı ki elin Pakistanlısı ikinci kez Londra gibi bir şehire belediye başkanı oluyor, İŞİD'den hallice bedeviler adamların belediye meclisine girebiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 5 Mayıs 2024; 10:32:32 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

yönetim düşmanı siyonizim üfleme.,ama halkta sempati artmaya başladı son yıllarda en çok terich edilen din değiştirip geçilen din islam ingiltrede.

youtubede sarışın mavi gözlü tesettüre giren müslüman olmuş, has ingiliz kız bayan dolu hz.isa Allahın oğlu değil ,tanrı değil diyerek.

ayrıca ingiltrede demokrasi göstermeliktir katılım o yüzden çok az ipler kraliyet ve siyonizmin elinde kraliyet aşıkları sandığa bile gitmiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Mayıs 2024; 12:11:21 >
  • hamza çocuk; "en haklı dava milliyetçilik davasıdır" yazmışta... çok yanlış.

ingiltereye veya avrupaya olanlar er ya da geç, sömürgeciliklerinin sonucudur.

afrika ve ortadoğuyu mahvettiler. afrikada hala elektrik ve su yok. ama ingiltere ve fransaya her yıl milyar dolar vergi ödüyorlar. ortadoğuya yaptıklarını görüyoruz.

hamza çocuk, senin 2 gün evinin suyunu kesseler, elektriğini ise 1 gün kesseler öfkeden duvarları kemirirsin.

şimdi sıra afrika ve ortadoğuda. avrupayı işgal edecek, kadınlarını alacak ülkelerinin üstünden geçecekler.

bu terörist avrupanın tam da hakkı olan şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C310C162A -- 5 Mayıs 2024; 12:37:22 >
  • Bizede geliyorlar.
    Bizde mi sömürdük.
    O zaman sömürgeciyiz.
    Evet mi, hayır mı.
    Söyleyin bakalım.

Bu reina saldırısı, taksim de patlatılan bomba.
    Öldürülen insanlar.

Anlatın bakalım
    Sömürgecimiyiz, değilmiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 5 Mayıs 2024; 13:23:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gardaş ben senin balkanlardan olduğuna inanmıyorum. oradan böyle saçmalayan insan türemez. ancak sırptan gelenler var fatih tezcan gibi.

almanya neyi sömürdü bremın? almanya neyin cezasını çekiyor? fillandiya neyi sömürdü de cezasını çekiyor?

saçmalamakta üstünüze yok muhafazakar arkadaşlar.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

işte Almanya neyi sömürdü? fillandiya neyi sömürdü? norveç mesela? bitti bu ülkeler. ancak soğukta yaşayanlar kendilerini kurtarabilecekler.

• Darısı bizi mülteci yaşam evi gibi gören Almanyaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

lan psikoo konunun dışına çıkmaya saçmalamak denir.

konu ben miyim? saçmalayan sen değilsin de kim psikoooo 

almanya kimi sömürmüş müş  bak bak almanyada yaşıyorsun diye öyle mi oluyor. avrupanın tamamı kan içicidir. sen bunu bil veya bilme hiç farketmez.

dünyayı sömürüp afrikayı aç bıraktılar ortadoğuyu yakıp yıktılar şimdi de sonucu onlara dönüyor. almanya bize karşı bile pkk yı en fazla desteklemiş ülkelerden biri.

sattığı tüm teknolojileri de olması gerekenin on misli kazık satan almanya değil midir? bu sömürmek değil de nedir? çin bugün dünyaya hakim olduysa avrupa mallarının kazık fiyatı sayesinde ucuz çin malı desteklendiği için değil mi?

sene 1996 da almanyadan alının bir makinanın o zamanki mark hesabıyla ağırlığınca altın fiyatına sattıklarını hesaplamıştık. işte buna sömürmek denir?

• ne yakın tarih ne genel tarih nede ön tarih bilgin var.

almanya sömüremedi. zaten bu yüzden savaşta bile hammadde eksikliğinden kaybetti hep.

almanya'da pkk destekleyen solcu liboşlardır. senin dincilerini (fetö kaplancı nakşı) besleyen de pkk besleyen de liboş sol görüştür.

RAF neymiş bir araştır. Sonra bu raftan çıkan sayko pisikopatların ve tohumlarının bugün almanya'da hangi partilerde görev aldıklarını araştır.

RAF gibi örgütlerin hepsi tek bir çatıda AntiFA çatısı altında birleştiler.

altın üzerinden satış saçmalığını örnek olarak göstermen de bir ayrı komedi.

bugün kullandığın iphone işçilik harici 25 dolara mal oluyor. senin eline 120.000 liraya geçiyor. çünkü talep çok. talep olunca fiyat artar. bunun adı Serbest Pazardır. Hani müslümanlar serbest pazara karşı değiller komünizme karşıydılar?

yani verdiğin örnekler tamamı ile saçmalık. bilmiyorsan bilmiyorum yaz. gerçi yaşın büyüktü sanırım. hani yeni birşeyler sıfırdan araştırmak çizmek yazmak zor gelebilir ama yazdıklarımdan bari birşeyler öğrenmiş olursun. sen ise bilmediğin halde yalan malan yazıyorsun.

ben almanları değil almanların koyunluğunu eleştiriyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.