Şimdi Ara

ingiltere'den laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

senelerdir kullandigim acer 5920g emekli oldu artik. bende yeni bir laptop almayi dusunuyorum. su anda ingiltere'deyim bende burdan bir laptop aliyim dedim ama bilemiyorum su anda ne marka model alsam diye.

Oyun oynayan biri degilim, oynasamda cok nadirdir. genel olarak hergun is/kisisel kullanim icin bir sey arayorum.

baslica ozellikler aradigim;
    marka takintim yok.
    i5 veya i7 islemci
    ekran karti:2GB+
    500GB HDD
    6+ GB ram
    isletim sistemi: onemli degil freedos olsa bile ubuntu kullanirim zaten ben. yada win7-8.

bu kistaslarda tavsiye verirseniz cok sevinirim.

• max limit nedir ?
  • 700-800 pound kadar verebilirim. uzun sureli bir sey ariyorum cunku.
  • ebay.co.uk
    Burdan bakabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

ebay.co.uk
    Burdan bakabilirsin

biliyorum ebay'i sadece model ve marka tavsiyesi istedim buradan hangisini almam daha uygun olur diye merak ediyorum. tesekkurler,
  • Lenovo larin ideapad leri var i5 i7 onlar kullanimda hem cok stabil hemde performansli , cok isinmasi beni rahatsiz etmez dersen hp i7 lere yonelebilirsin tr de 1500 -1900 arasinda ingilterede belki daha ucuza yahut rami yada ekran karti yuksek olan modellerinden bulabilrsin , benm tavsiyem lenovo ya yonel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki tanesi arasinda kaldim ideapadlerden biri Y500 digeri ise Z580 biri 700 digeri ise 549 pound.

• ikiside alınabilir, aralarında çok fark yok . hangisi bütçeni zorlamazsa onu al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.