Bildirim
İngiltere'den telefon almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşın gelirken yanında getirmedikten sonra yine takılacak o gümrüğe..bu arada konuyu yanlış yere açtın gibi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier_x -- 18 Şubat 2018; 2:17:18 > -
O şekilde sıfır ihtimal.
Ancak kendisi gelirken bavuluna koyup getirebilir. -
Otobüse versin Haremden alırsın bişeycikler olmaz.Memleketten bulgur, zahire, samsa sucuk mu getiriyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: ufo
Otobüse versin Haremden alırsın bişeycikler olmaz.Memleketten bulgur, zahire, samsa sucuk mu getiriyorsun?
:))
varsa bi yolu diye araştırmayak mı. -
yok dostum maalesef. Yanında getirirse ancak.
Bırak telefonu 5cc göz damlası bile gelmiyor -
Benimde arkadaşım yakında ingiltereden gelecek.telefon getirmesini isteyeceğim bende hangi telefonu getirmesi karlı olur acaba ? Fiyatlar hakkında bilginiz var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pasaport kayıt işini garantilemeden alma derim elinde kalır kayıt işi var şartları uyması lazım. Ben aldım arkadaş olmasa kayıt yaptıramayacaktım iphone almıştım
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
Pasaport kayıt işini garantilemeden alma derim elinde kalır kayıt işi var şartları uyması lazım. Ben aldım arkadaş olmasa kayıt yaptıramayacaktım iphone almıştım
Ben Google Pixel 2 XL'yi gözüme kestirdim. -
Londrayi gormus biri olarak spyluyorum,
Parayi sen veriyorsan hic karli bir iş degil. Hatta mantiksiz. Ha dersen tr de olmayan model alacagim, o zaman baska.
Pound olmus 5.2...
quote:
Orijinalden alıntı: fizisyen
Londrayi gormus biri olarak spyluyorum,
Parayi sen veriyorsan hic karli bir iş degil. Hatta mantiksiz. Ha dersen tr de olmayan model alacagim, o zaman baska.
Pound olmus 5.2...
Google Pixel 2 XL almayı düşünüyorum, bu telefon da, avrupa da ispanya, almanya, ingiltere ve bir iki tane daha avrupa ülkesinde satılıyor. fiyatları karşılaştırdım en uygun ingiltere de var. Haliyle tanıdıkta var, o yüzden en avantajlısı orası bu ürün için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X