Şimdi Ara

İngiltere Vizesi Belge Tercümesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngiltere turist vizesi için online olarak verilen check-listte belgelerin ingilizce olması gerektiği yazıyor. Ancak birçok kişi birçok belgeyi türkçe vererek vizeyi almayı başarmış. Bu konuda belli bir kısıt var mı acaba?Yani nüfus kayıt örneği ya da banka dökümü gibi bilgilerin çevrilmiş olması şartı aranıyor mu?

• iş yerinden izin yazınız ve ön yazınız ingilizce olsun.
    gerisi önemli değil. zira benimkiler öyleydi.
  • Vizeyi hangi vize firmasından çıkardınız, ücreti neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

Vizeyi hangi vize firmasından çıkardınız, ücreti neydi?
    firma ? galiba 1 tane yetkili var. TLSCONTACT
    uk.tlscontact.com
    UK Visa Application Centre in Turkey
    https://uk.tlscontact.com/tr/ank/page.php?pid=procedure

ucret 100dolar civarıydı galiba!

• Aşağıdaki linkte ingiltere vizesiyle ilgili tüm tecrübelerim bulunmakta. Sizin için faydalı olacaktır.

https://forum.donanimhaber.com/teleperformance-izlenimleri-ve-ingiltere-vizesi--116427881

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son dediğiniz belgelerin çevrilme şartı olmadığını biliyorum schengen başvurumdan, ülkeden ülkeye değişmiyorsa eğer..
  • İngiltere vizesi, en kolay aldığım vize oldu, hem de 6 aylık. Tlscontact harika bir kuruluş.
    Yarım yamalak ingilizcemle online formu doldurup para yatırdım, randevu aldım. Randevu günü 25 dakikada 2 vize için işlemlerimiz bitti, 8. Gün vize onayımız geldi, 9. Gün pasaportlarımızı teslim aldık.Abuk subuk evraklar da işlemediler.
    Allah Norveç vizesinden ve VFS’den Türk vatandaşlarını korusun. Vfs’deki personelin söylediğine göre, Ankara’daki Norveç baş konsolosluğunda hiç Türk çalışmıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsungur -- 11 Mart 2019; 15:41:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    Fransa Vizesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.