Şimdi Ara

Ingilterede erasmus?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedefim ingilizce öğretmenliği suan intermediate sayilirim. Cok kasip üniversitede erasmusla 1 sene ingilterede yaşamak istiyorum. Bu sürece kadar sanirim upperi tamamlar advanced basinda olurum diye düşünüyorum ingiltereden geldiğim zaman veya üniversite sonunda like-native seviyesine gelme sansim var midir? Çok istekliyim gerçekten amacim kendimi meslegimde tamamen gelistirmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erasmus hakkında bilgi vermek istiyorum. Erasmusa giderken, gideceğiniz okul sizden belli bir seviyede İngilizcenizin olmasını ister. Balkanlarda bu seviye genellikle B1, Almanya, Fransa ve Portekiz gibi ülkelerde ise B2 dir. Ayrıca bu ülkeler kendi dillerinde de eğitim verebilirler.

Sizin istediğiniz İngiltere'ye gelecek olursak, İngiltere genellikle IELTS ya da TOEFL skoru ister. Bu skor ortalamanın biraz üstü olur genelde.

Yani demek istediğim, İngiltere zaten İngilizcesi gelişmiş ve ileri düzey olan öğrencileri kabul ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forbearing F kullanıcısına yanıt
    Yanlis anladiniz ben dil öğrenmek için değil geliştirmek için gitmek istiyorum. Zaten erasmus vaktine kadar C1 veya en kötü upper sonlarinda olmayi düşünüyorum. Yani demek istediğim ben oraya ileri bir ingilizceyle gidersem native seviyesine gelmem mümkün müdür 1 senede?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rozark

Yanlis anladiniz ben dil öğrenmek için değil geliştirmek için gitmek istiyorum. Zaten erasmus vaktine kadar C1 veya en kötü upper sonlarinda olmayi düşünüyorum. Yani demek istediğim ben oraya ileri bir ingilizceyle gidersem native seviyesine gelmem mümkün müdür 1 senede?

Münkün olmayabilir. Çünkü bir dili anadil gibi konuşmak için yıllarca konuşmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forbearing

quote:

Münkün olmayabilir. Çünkü bir dili anadil gibi konuşmak için yıllarca konuşmak gerekir.

Anladim teşekkür ederim ama 1 senedede baya gelisir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rozark -- 24 Ocak 2018; 12:44:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Forbearing

quote:

Anladim teşekkür ederim ama 1 senedede baya gelisir herhalde

tabii ki gelişecektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    Hollanda Vizesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.