İyi günler, ben teknik öğretmenim ve ingiltere de makina imalatı yapan bir firmadan çalışma için teklif aldım ancak süreci nasıl yöneteceğimi bilememekteyim ingilterede çalışma vizesi nasıl alınıyor bilenler aydınlatırsa sevinirim. konuyu gezi bölümüne açmak istemedim çünkü bu bir gezi değil çalışma vizesi olacak aksi takdirde adminden peşin özür :)
bu konu hakkında pek bilgim yok ama fm oynarken ilgiltere'den oyuncu transfer ederken hep çalışma iznine takılıyordu transfer. zor iş galiba.
Hazır firmada sizi onaylamışken, bir şekilde bu işi halledin derim hocam.Öyle veya böyle.Oraya gittiğinizde ise biriyle evlenir ve yaşama izni alırsınız.Artık bol bol maç izlemeye gidersiniz Premier League Peşini bırakmayın, ayrıca dediğiniz üzere süreci çoook iyi yönetmeye bakın.Umarım yardım eden çıkar.Pek bir bilgim yok şuanlık.
esasında evli ve çocukluyum :) ama gidersem benim için maç keyfi ayrı olacak. vize olayı çözülürse gitmemem için pek bi sorun kalmayacak gibi tabi hanımı ikna etmek dışında.
hocam belki yanlış biliyor olabilirim ama karşı tarafın sizi talep etmesi lazım. benim bu elemana ihtiyacım var nitelikli eleman diye. beyin göcü gibi
quote:
Orijinalden alıntı: turcomemo
esasında evli ve çocukluyum :) ama gidersem benim için maç keyfi ayrı olacak. vize olayı çözülürse gitmemem için pek bi sorun kalmayacak gibi tabi hanımı ikna etmek dışında.
Anladım hocam.Yerinde olsam ne yapar ne eder ikna ederdim eşimi.Zaten İngiltere'ye gitmemeyi seçecek çok az insan vardır.Seçmeyenlerinde yeterince bilgisi yoktur.Mekanı yeterince tanıtırsan mutlaka geleceklerdir.Tek olsaydın herşey daha kolay olabilirdi ama o zamanda böyle bir şansın kapıyı çalacağını sanmıyorum zaten İnş. istediğin gibi olur herşey.
delikurt55D
kullanıcısına yanıt
durum tamda bundan ibaret, çalıştığım meslek dalında eleman yetersizlğinden dolayı beni tercih ediyorlar ama nasıl olacak orasına bakacağız, birde ingiltere de maaş üzerindeki vergileri bizmi ödeyeceğiz yoksa iş verenmi ödeyecek ?
ankara antlaşması ile ingiltere de çalışma vizesi alınabiliyormuşhttp://en.wikipedia.org/wiki/Ankara_Agreement konuyla ilgili daha bilgili birileri olursa lütfen orumlarsa sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme