Şimdi Ara

İNGİLTEREDEN XBOX X SERIES

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iş dolayısıyla bir süredir İngilteredeyim. Kasım gibi uzun süreli dönüş yapacağım. Burada Xbox x series'i alsam yurda girişte bir sorun yaşar mıyım ? Oyun oynarken ya da store'dan ürün alırken bölgesel bir kilit vb sorunla karşılaşır mıyım ?

• Gelirkeb bana da alırsan hiç bir sorun olmaz:)

Şaka bir yana sıkıntı olmaz.
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Hocam :) telefon tablet gibi ürünler aldım daha önceleri ama konsol ilk olacak ondan bir problemle karşılaşıp karşılaşmayacağımı bilmiyordum teşekkürler
  • Ben xbox one Viyana'dan almıştım taa 2014'de. Hiç sıkıntı olmamıştı
  • hem ps5 hem xbox aldırsak.kardeşe getirmek istiyorum bende.
  • Hazır konu açılmış iken bende sorayım. bir kaç aya balayı için yurtdışı turu yapacagız avrupa turu veya singapur felan düşünüyoruz. hangi ülkeden almalıyım. ayrıca işlemci ekran kartı vs de almak istiyorum nasıl uygun olur.

• Sezer.E kullanıcısına yanıt
    Avrupa ülkeleri Türklere seyahat yasağı uyguluyor bilginiz olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SATILDI) XBOX SERIES X + 2. KOL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt

Hocam kalktıgı zaman gideriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliaPo

Ben xbox one Viyana'dan almıştım taa 2014'de. Hiç sıkıntı olmamıştı

Hocam kutulu bir sekilde mi geçirttiniz yoksa kutudan çıkmış vaziyettemiydi aldığınız ürün bu konuda kafamda bilgi kirliliği var aydınlatırsanız sevinirim :)

• Kutulu geldi yanına da kol almıştım o da kutuluydu ama bir tanıdık getirmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezer.E

Hazır konu açılmış iken bende sorayım. bir kaç aya balayı için yurtdışı turu yapacagız avrupa turu veya singapur felan düşünüyoruz. hangi ülkeden almalıyım. ayrıca işlemci ekran kartı vs de almak istiyorum nasıl uygun olur.

Öncelikle hayırlı olsun. Hem Avrupa dan hem Uzak doğudan alabilirsiniz.Tayland, Malezya ve Singapur gibi ülkelerde büyük elektronik Avm leri oluyor. Oradan daha uyguna alırsın. Faturasını VS ülke çıkışında hava limanında tax FREE ofisine ibraz ederek vergi de iade alabilirsin üstelik.

• carlitoss kullanıcısına yanıt

Çok teşşekür ederim. Hatta ryzen 5000 serisi ve rtx 3000 serisi işlemci ve gpu almakta niyetim var oralardan daha ucuza gelirmi?

• uzak doğuyu bilemem lakin avrupada kasim ayinda bulamazsiniz , ön siparis verenlerin coğuna haber geldi dagitim aralik ayina ertelendi diye aralik yada ocak aylarinda belki avrupada mağazalarda bulunabilir oda şansli olmaniz lazim haliyle cok talep var buda ms ın uzak doğudakı fabrıkalarını zorluyor kısaca ocak şubat gibi elinize makina gecerse şaşırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 15 Ekim 2020; 15:43:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.