Şimdi Ara

Inglourious Basterds (2009) | Quentin Tarantino (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
2
Favori
20.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzeldi ama o kadar iyi beklemeyin beklentileri karşılamıyor .
  • Tarantino yine farkını ortaya koymuş.
  • Inglourious Basterds 2009 720p BluRay DTS x264-WiKi

NAME.................: Inglourious Basterds   <2009> 
    GENRE................: Drama | War
    RATiNG...............: 8.6/10 85,627 votes
    iMDB.................:http://www.imdb.com/title/tt0361748/

ENCODE BY............: jaychu128
    RELEASE DATE.........: 2009.11.17
    RELEASE SiZE........: 7.95 GB
    SOURCE...............: 1080p Blu-ray AVC DTS-HD MA 5.1

RUNTiME..............: 2:32:59
    ViDEO CODEC..........: x264_L4.1 @ 5928 Kbps
    RESOLUTiON...........: 1280 x 534
    FRAMERATE............: 23.976 fps
    AUDiO CODEC..........: English DTS 5.1 @ 1.5 Mbps
    SUBTiTLES............: ENG_SDH .srt

Inglourious Basterds (2009) | Quentin Tarantino

• Şimdi izledim gerçekten çok güzel bir film olmuş tarantino'nun en iyi filmlerinden biri

Brad Pitt'in konuşmaları Donny psikopatlıkları,bar sahnesi,hugo psikopatını saymıyorum bile ama o biraz erken gitti filmin sonuna kalsa daha güzel olurdu bence filmin sonundaki galiba bu benim başyapıtım olacak lafı süperdi
  • Tarantino'nun filmi olduğu zaten film başlar başlamaz belli oluyor aslında ondan çok oyuncuların filmin başarılı olmasında payı büyük.Brad Pitt çok başarılı oynamış.
  • Tarantino yine yapmış yapacağını.
    Bu adamın çatışma sahnelerine bayılıyorum ya

bkz: Rezervoir Dogs'taki son sahne ve Inglourious Basterds Bar sahnesi.Adam bi çatışmada alayını birden seriyo yere
    Ayrıca Landa mükemmel oynamış,sorgu sahnesine hayran kaldım.Ama Pulp Fiction'daki Parıldayan Çanta gibi bi olay yapsa güzel bi gizem katardı filme.

Sonuç olarak 8.8/10 veriyorum,izlemelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

christoph waltz bu sene 1 numaralı oscar adayım

Aynen süper rol oynamis, adamin konustugu sahnelerde sanki ben karsisindaydim. O kadar etkileyici . filmin ilk sahnesi gercekten klasik olabilecek sahnelerden ayrica
    filmin sonunda ters köse oluyoruz
    . tam oscarlik bir yapit olmus.

Ayrica waltz bence kizin yahudi oldugunu anladi ama bu durumu kafasinda planlayarak anlamamis rolüne yatti. beraber konustuklarinda kendisine viski kiza süt söylemisti.

Ayrica 720p metis sürümünü indirecekler icin bir iki ekran görüntüsü koyuyuorum. Kalitesine bu sekidle karar verebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 22 Kasım 2009; 3:48:06 >

• Film güzeldi sevdim,kesinlikle tavsiye ederim, bu tarz bir film bugünlerde pek çekilmiyor. Filmin karakterleri çok belirgin ve detaylı,bunu da sıkmadan sağlaması hoş olmuş,karakter demişken Teğmen Aldo(Brad Pitt)'un amerikan yerli aksanı ve argo konuşması eğlenceliydi, tabi Alb. Hans Landa'da müthiş, Bridget von Hammersmark'un ayağı için söylediği yalan karşısında geçirdiği gülme krizi süperdi, ayrıca italyan filmcilerin bölümü tümdem çok komikti. :) Gorlamiiii :) Final'de çok iyiydi, Tarantinonun en iyi filmidir bence. Oscar'ı ihtimal vermiyorum, tabi rakiplerinin durumun da bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinteR -- 22 Kasım 2009; 4:48:56 >
  • Ayyyy Tarantino filmi a şimdi bitirdim sıcak sıcak yazıyorum.

Tarantino'nun Amerikan sinemasının diğerlerinden ayıran en büyük özellik bence hiç bir zaman bir karaktere odaklanmaması. Evet sonunda bir kaçı ayakta kalıyor ama her zaman aklınızda şu soru oluyor bu adam ne yapti ki? Burdada kesin olarak görülen bu. Uzuun diyaloglara ayrılmış filmde toplasan oynana mekan sahnesi sayısı 6 ya da 7 sanırım. Ama film o kadar doyurucuki insan bundan sıkılmıyor. Diyaloglar insanı bir şekilde içine çekip ordaymışsın gibi hissine kaptırıyor seni. Bu sene çekilen bu filmin iki sahnesi bence sinema tarihine çok rahat girebilecek sahneler. 1. Sorgu sahnesi,2-Bar sahnesi.

Bu sene Oscar getirir mi getirmez mi bilinmez Basterds, ama şu kesin 2 Oscar adayı olması lazım.

1*En İyi Görüntü Yönetmeni
    2-En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu- Christoph Waltz

Adamın oynadığı her sahnede oyunculuğu o kadar doğal geliyor ki insana. Kendisinin cidden psikopat bir dahi oladuğu hissine sonuna kadar kaptırıyorsunuz kendini. Oynadığı sahneler doyumsuz geliyor adeta. Heleki "That's a Bingo" dediği sahne benim için unutulmaz olacak resmen. Zaten bizimkilerle sinemada geçen diyaloglarına girmiyorum bile.

Neyse bu film aksiyon arayanlara göre yetersiz kalacaktır. Aksiyon arıyorsanız gidin Michael Bay izleyin. Eğer cidden sinemaya doymuş olmak isiyorsanız bence bu filmi izleyin.

• Sinema'daki diyalogda altıma ediyordum resmen
    Hans Landa Lt.Aldo ve çetesiyle olan diyalog'da.Hans Landa İtalyanca'ya başlayınca bizimkilerin sanki çeneleri yere vuruyoHans Landa konuşmasını bitirince Aldo sadece Grassia dedi orda koptum zatenl
  • 1. sorgu sahnesine, 2. bar sahnesine bittim yaw. şahane olmuş ne diyim. defalarca izlenecek kalitede bir film. film bittikten sonra kendi kendime "oh be sonunda doğru düzgün bir film izledim" dedim. bunu en sonra knowing ve paranormal activity yi izledikten sonra söylemiştim kendime Gorlamiiii espirisi bombaydı şu tarantino heykeli dikilecek adam valla. ayrıca christoph waltz muhteşem bir oyunculuk çıkartmış. fransız köylünün, döşemenin altını işaret ettikten sonra çalan müzikte muhteşemdi

• Son yıllarda izlediğim en iyi filmlerden biri idi,özellikle christoph waltz un performansı göz kamaştırdı,bütün nazi külliyatına rağmen filmin sonunda hitler in değişik bir şekilde ölmesi ise güzel bir tad katmış filme,ayrıca değinmeden geçemeyeceğim sevgili ayak fetish i tarantino yine boş geçmemiş ve bir ayak sahnesi koymuş filme. Film için puanım 9/10.
  • Harika bir filmdi

9/10
  • Güzeldi

8/10
  • yahu ben şu alman komutan hans landa nın aldo ile veya telsizde görüştüğü kişiyle yaptığı anlaşmayı anlayamadım o kısmı birisi açıklayabilrimi rica etsem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

yahu ben şu alman komutan hans landa nın aldo ile veya telsizde görüştüğü kişiyle yaptığı anlaşmayı anlayamadım o kısmı birisi açıklayabilrimi rica etsem...

Anlaşma şu,hans landa sinema salonundakilere bomba ihbarında bulunmayacak,yani führer ve bilimum subay tayfası fezaya uçacaklar,bunun karşılığında da amerikan hükümeti,hans landa ya bir takım güzellikler yapacakalr,orda kendisi sıralıyor zaten,onur madalyası bile istedi herif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

yahu ben şu alman komutan hans landa nın aldo ile veya telsizde görüştüğü kişiyle yaptığı anlaşmayı anlayamadım o kısmı birisi açıklayabilrimi rica etsem...

Anlaşma şu,hans landa sinema salonundakilere bomba ihbarında bulunmayacak,yani führer ve bilimum subay tayfası fezaya uçacaklar,bunun karşılığında da amerikan hükümeti,hans landa ya bir takım güzellikler yapacakalr,orda kendisi sıralıyor zaten,onur madalyası bile istedi herif.

hmm anladım teşekkürler...10 numara film olmuş...

• Inglourious.Basterds.DVDRip.XviD-iMBT adlı sürümü izledim.Tarantino filmlerini severim bu filmi de sevdim fakat Nazileri küçük düşürmelerini pek beğenmedim.Pek şaşırmadım zaten başında anladım yahudi propagandası olduğunu.(Weinstein Company)

İyi oyunculuklar ve Tarantino sayesinde 8,2 alır benden.
  • Inglourious.Basterds.DVDRip.XviD-iMBT kalite olarak nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 27 Kasım 2009; 19:44:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejyonerx

Inglourious.Basterds.DVDRip.XviD-iMBT kalite olarak nasıl?

tam ekran izlediğimdeki kalite ;

küçük ekran izlediğimdeki kalite

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.