Bildirim
Inglourious Basterds (2009) | Quentin Tarantino (13. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![](/static/forum/img/populer-asagi.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ya adam ne guzel film yapiyo. tarantino bana sunu hissetryor. adama 500 tl butce bi cep tel kamarasi versem film cek desem izlettirir. sanat yapiyor -
-
Bugün izledim,süper film olmuş. -
-
Abi filmi konuşmak yerine korsan sürümün kalitesini konuşuyorsunuz ana konuda. Yav tamam orjinal alın bıdı bıdı dersi vermiyorum da konuya ayıp oluyor. -
Brad bazı sahnelerde kopardı, çok güldüm. -
güzel film gerçekten brad pitt oyunculuk kalitesini konuşturmuş,tarantino zaten harika.çok değişik bir tarzı var.başarılı bence -
süper bir filmdi tarantinonun en iyi filmi bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Lanore
Abi filmi konuşmak yerine korsan sürümün kalitesini konuşuyorsunuz ana konuda. Yav tamam orjinal alın bıdı bıdı dersi vermiyorum da konuya ayıp oluyor.
Ne alaka şimdi? Bütün filmlerde konuşulur ilk mi giriyorsun Sinema bölümüne -
quote:
Orijinalden alıntı: Gushi
quote:
Orijinalden alıntı: Lanore
Abi filmi konuşmak yerine korsan sürümün kalitesini konuşuyorsunuz ana konuda. Yav tamam orjinal alın bıdı bıdı dersi vermiyorum da konuya ayıp oluyor.
Ne alaka şimdi? Bütün filmlerde konuşulur ilk mi giriyorsun Sinema bölümüne
Aynı gereksizliği hepsinde devam ettirmeyin istiyorum. Filmin kalitesini konuşun korsan sürümün kalitesini değil istiyorum. İsteklerim saçmaysa sözüm yok zaten.... -
Christoph Waltz süper bir oyuncuymuş umarım iyi bir ödül alır -
bence de güzeldi film. özellikle bar sahnesini çok beğendim. -
Sizce filmde kim soysuzdu? naziler mi yoksa o çete mi? -
film sonu haric cok guzeldi..hep bir merak ve gerilim hakimdi.. -
Pulp fuction'dan beri,Tarantino'nun en iyi filmi.
Biraz yahudi propagandası yapar gibi olmuş ama,bundan bana ne,almanlar düşünsün:) -
bir sözlükte önceden yazmıştım:
her ne kadar yaptığı yahudi propagandasını sevmesem de-ki bu hollywood'un sürekli yaptığı bir şey- sinema tekniği,oyunculuk olarak oldukça beğendiğim filmdir. Tarantino'nun şanına yakışır bir film olmuş. Uzun konuşma sahnelerinin izleyiciyi germesi,merak ettirmesi başarıyla sağlanmış,hiç sıkmıyor yani. Tarantino kill bill serisinde de bu tarz başarılı sahneler çekmişti zaten. Oyunculuk olarak ise christoph waltz abimize diyecek söz yok,kendine hayran bırakmıştır. Gerçekten büyüleyici bir performans sergilemiş, brad pitt'i gölgede bırakmış resmen. Büyük ihtimalle de oscarı kapar. Kısacası bana iyi yönetmenliğin bir film üzerinde ne kadar etkili olduğunu hatırlatmış filmdir. -
Hitlerin sinemada filmi izleyip pis pis güldüğü sahne çok güzeldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Toygarabi
Hitlerin sinemada filmi izleyip pis pis güldüğü sahne çok güzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 19 Ocak 2010; 19:14:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Superman *
quote:
Orijinalden alıntı: Toygarabi
Hitlerin sinemada filmi izleyip pis pis güldüğü sahne çok güzeldi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X