Şimdi Ara

Inglourious Basterds (2009) | Quentin Tarantino (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
2
Favori
20.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel film ama sırf tek bir tarafın bu kadar güçlü gözükmesine gıcık oldum ve soğudum filmden ya.
  • Tarantino'nun devamını yazmaya başladığını söylediğini okumuştum bir yerde. Doğru mu hatırlıyorum, bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pseudonym

Tarantino'nun devamını yazmaya başladığını söylediğini okumuştum bir yerde. Doğru mu hatırlıyorum, bilgisi olan var mı?

Evet, 2.film geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Güzel film ama sırf tek bir tarafın bu kadar güçlü gözükmesine gıcık oldum ve soğudum filmden ya.

o zaman bütün hollywood savaş temalı filmlerine gıcıksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

yahu ben şu alman komutan hans landa nın aldo ile veya telsizde görüştüğü kişiyle yaptığı anlaşmayı anlayamadım o kısmı birisi açıklayabilrimi rica etsem...

Anlaşma şu,hans landa sinema salonundakilere bomba ihbarında bulunmayacak,yani führer ve bilimum subay tayfası fezaya uçacaklar,bunun karşılığında da amerikan hükümeti,hans landa ya bir takım güzellikler yapacakalr,orda kendisi sıralıyor zaten,onur madalyası bile istedi herif.

öyle bi adam nasıl böyle oltaya geldi anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Pseudonym

Tarantino'nun devamını yazmaya başladığını söylediğini okumuştum bir yerde. Doğru mu hatırlıyorum, bilgisi olan var mı?

Devamı gelicek,http://forum.donanimhaber.com/m_36601984/tm.htm

• Tarantino yine döktürmüş. Uzun zamandır izlediğim en iyi film. İlaç gibi geldi resmen. Film işte budur dedirtiyor.. Müzikleri, kurgusu, replikleri, sahneleri her şeyi ile harika. Özellikle çatışma sahneleri. ( Bar sahnesi ) Farklı, bol aksanlı harika karakterler ile doyum olmayacak bir filmdi. Christoph Waltz dört dilde harikalar yaratmış. Son sahnelerde, sinema salonun yanerken elamanların üstten hitleri ve aşağıdakileri taraması da harikaydı.
  • film mükemmel.kesinlikle izlenmeli..
    oyuncu ve yönetmende aynen bunu sağlıyor
    savas filmi hiç izlemem ama bu film gerçekten izlenmeli kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigFisher -- 24 Ocak 2010; 8:35:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Inglourious.Basterds.DVDRip.XviD-iMBT adlı sürümü izledim.Tarantino filmlerini severim bu filmi de sevdim fakat Nazileri küçük düşürmelerini pek beğenmedim.Pek şaşırmadım zaten başında anladım yahudi propagandası olduğunu.(Weinstein Company)

İyi oyunculuklar ve Tarantino sayesinde 8,2 alır benden.

Valla benimde aksine Nazileri küçük düşürmeleri hoşuma gitti. Adolfun falan ölümü ne tatlıydı öyle rabbim

• Ben pek beğenmedim gerçi geç saatte izledim puan vermek gerekirse 10/5
    Sıkıcıydı bazı sahneler
    Heycan yoktu başında tahmin ettim sonunu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blonde -- 24 Ocak 2010; 16:03:08 >
  • Filmi beğendiğimi söyleyebilirim, 7/10 alır benden,august diehl in oyunculuğunu çok beğendim , gülüşü-mimikleri-rolünün hakkını fazlasıyla vermesi tam bir karizma diyebilirim,,christoph waltz ın performansı da üst düzeydeydi,
  • merak ettim şimdi bu filmi izlemem lazım Brad & QT
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverIsland

merak ettim şimdi bu filmi izlemem lazım Brad & QT

katılıyorum
  • Filmi daha yeni izledim ve söyleyebileceğim tek şey harika bir film olmuş. Tarantino-Brad Pitt-Cristoph Waltz döktürmüş resmen. Tamamen keyif alarak izlediğim bir film oldu.
  • Filmi 2 gün önce izledim ve filmi izleyince Tarantino havasını iyice alıyorsunuz zaten. Kill Bill'deki gibi muhteşem ve genel olarak aynı tarz müzikler, herkesin birbirini öldürmesi, yavaş çekim sahneler gayet hoş. Muhteşem bir film olmasa da izlenmesi gereken bir film ve kesinlikle vakit kaybı değil.
  • Film güzeldi izlenilebilir 8 puan yeter bence yalnız filmin sonu beklediğim gibi olmadı :(

Adolf Hitler,Joseph Goebbels,Herman Goring fln hep öldü oldukça saçma olmus tam hayalgücü ile çekilmiş
    Birde o albayın ülkesini satmasını hiç beklemiyordum oldukca saçma olmus
    Cristoph Waltz (albay)ise uçmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 21 Mart 2010; 23:05:05 >
  • Ben 10 verdim filme. Nedense çok keyif aldım. Baya oldu izleyeli, hala arada açar bakarım. Christoph Waltz Oscar'ı zaten sonuna kadar hak etmişti.
  • Birisi bu filmin 720p sürümünün neden 1280*720 değil de 1280*536 çözünürlükte olduğunu söyleyebilir mi? 16/9 ekranda tam ekran izlenemiyor bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Film güzeldi izlenilebilir 8 puan yeter bence yalnız filmin sonu beklediğim gibi olmadı :(

Adolf Hitler,Joseph Goebbels,Herman Goring fln hep öldü oldukça saçma olmus tam hayalgücü ile çekilmiş

neresi saçma bunun gayet keyifli bir sondu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Film güzeldi izlenilebilir 8 puan yeter bence yalnız filmin sonu beklediğim gibi olmadı :(

neresi saçma bunun gayet keyifli bir sondu bence.

Katılıyorum süper bir özgünlük, Hitler'i banamısın demeden kurşuna dizdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 26 Nisan 2010; 18:11:59 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.