Şimdi Ara

### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
17.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

İstanbuldayım o yüzden evet internetten almayı düşünüyorum..
  • Ürünün elde çekilmiş bir fotosunu paylaşırsanız sevinirim.Boyut konusunda bir fikir olur en azından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pyrotoxin

Ürünün elde çekilmiş bir fotosunu paylaşırsanız sevinirim.Boyut konusunda bir fikir olur en azından.

Ürünle ilgili geniş bilgiyi kendi forumunda bulabilirsiniz saygılar....

O resimler de ben çektim

http://www.ingoo.com.tr/forum/viewtopic.php?f=12&t=7
  • Cihaz gerçekten mükemmel birşeye benziyor fiyatı çok cazip, birisi video'sunu ekleye bilir mi, büyük ihtimal ile doğum günümde babama aldırıcağım
  • Bu üründen sonraki gelebilecek ürünleri beklemeyi düşünüyorum ama bu ürün gerçekten insanı cezbedebilecek türden.Ve bu markanın yeniliğinin getirdiği bir artıdır herhalde en başta ürünleri için bana yardımcı olan hüseyin bey e teşekkür ediyorum.Çünkü en tanınmış markalarda bile malı sattıktan sonra herhangi bir sorun yaşayabiliyorsunuz.Fakat ingoo da ben böyle birşeyle karşılaşmadım.Ürün tanıtımları netti.Aklımda sorular da vardı.Bunların hepsi net bir şekilde cevap buldu.in-970 modelinin 8 gb lık seçeneneğini inceleme şansı da buldum.Görüntü kalitesi iyiydi, resim falan ekleme, kart desteği ürünün diğer artıları idi yalnız bu modelin bana göre tek eksisi altyazı göstermemesiydi.Merak ettiğim şey ise tema nasıl yapılıyor ? Onu çözemedim.Halbuki üründen memnun kalmıştım ama başta dediğim gibi yeni gelebilecek ürün olursa onları beklemeyi düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream87 -- 26 Kasım 2008; 15:33:38 >

• Arkadaşlar ingoo 970 yerine artık, ingoo 970s gelicek ilgilenen arkadaşlar linke bakabilir.http://www.ingoo.com.tr/forum/viewtopic.php?f=14&t=69
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağdaş

Arkadaşlar ingoo 970 yerine artık, ingoo 970s gelicek ilgilenen arkadaşlar linke bakabilir.http://www.ingoo.com.tr/forum/viewtopic.php?f=14&t=69

Teşekkürler Çağdaş
  • Rica ederim, ürün gelince paylaşımım çok olucak
  • Ingoo wireless destekli ürün getirecek mi ? ne kadar mükemmel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 12 Aralık 2008; 11:20:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Ingoo wireless destekli ürün getirecek mi ? ne kadar mükemmel olur

Firmayla görüştüm, 2009'dan sonra wirelles'lı bir ürün çıkabilir.
  • arkadaslar bende almayı dusunuyorum fakat bı kac yerde sesi az cıkıyo yazmıslar. ses olayı nasıl. yanı arabada otobuste yanı dısarıda cok ses olunca ses ıyı gelıyomu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

Orjinal kulaklığı yerine daha kaliteli bir kulaklık ile hiç bir sorun yok. tek kötü yanı dış sesi kısık normal ses kalitesi güzel diyebilirim...

saol hemre. hafta sonu ıstanbula gıdecem yanımda iyi bi kulaklık götürüp bi yerde denicem kadıköyde bulurum herhalde.
    arkadaslar ses olayından çok şikayet edeniniz varmı acaba. yani otobüste falan dışarıda çok gürültü olduğunda ses azmı geliyo?ona göre alacamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badabat -- 20 Aralık 2008; 17:18:32 >
  • arkadaşlar mavibilgisayar dada bitti kalmamış. yeni gelicek ürünü bekliyoz bakalım
  • yeni model ne zaman satışa sunulur, fiyat aralığı....
    mecbur bekliycez....
  • :S stoklarda ingoo 970 bulamıyorum birisi acil müdale etsin
  • IN 240 modelini alalı yaklaşık 10 ay olacak.ufak bir iki problemini sağolsun Hüseyin Bey e kargo ile gönderip gidermiştik.Bu modelini hiç denemedim
    ama arkadaşlara ingoo markasını tavsiye ederim.Fiyatlarına karşı performanslarının hakkını veren ürünler.Teknik desteği de çok iyi.İsmi çok duyulmuş markalarda da yeri geliyor olmadık sorunlar çıktığını okuyoruz ayrıca fiyatları da epey yüksek.Alacak arkadaşlara
    hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Ingoo wireless destekli ürün getirecek mi ? ne kadar mükemmel olur

getirebilir. hüseyin beyin düşündüğü wi fi dahil birçok özelliği daha olan bir model var. şunu söyleyeyim, eğer gelirse Türkiye sınırları dahilinde en kaliteli mp4 lerden biri olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 20 Mart 2009; 21:33:01 >
  • Evet arkadaşlar.. Bekleyin harika modeller gelecek bi kaç ay içinde.. ingoo.com.tr yi takip edin:)
  • ingoo in-970s stoklarda.
  • herkese merhabalar. in-970 kullanıcısıyım. mavi bilgisayardan aldığım cihaz cebimdeyken ekranı kırılmış. Ekranı yaptırmak icin gönderebileceğim yetkili servis adresi ve telefonunu paylaşırsanız sevinirim.
    Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.