Şimdi Ara

### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
17.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.
    Merak ettiğim birkaç konu var. Ben normalde media player olarak telefonumu kullanmaktayım. Ancak asıl işlevi telefon olan ve genç bir markanın ürünü olan cihazın ses kalitesi pek tatmin edici değil. yani aynı kulaklığımı arkadaşımın mp3 playerına taktığımda aynı şarkıyı çok daha iyi bir ses kalitesiyle dinleyebiliyorum. Mp3 playerlar arasında da ses kalitesi farkı olduğunu biliyorum. Bir i-pod ile bir ogatech fln karşılaştırılamaz mesela. ama verilen değerlere baktığımda
    # Frequency Response: 20 HZ - 20 kHz
    # Kulaklık Çıkış Gücü: 17 mW x 17mW
    # SNR: > 90dB

bana gayet iyi gibi geldi. bu konuda yorumlarınız nedir?

bir de benim için kullanıcı arayüzü herşey demektir. menünün farklı yerlerinden ekran fotoğrafları yayınlayabilirseniz çok sevinirim, bu çok önemli çünkü. mesela video oyatılırken üst köşelerde geçen ve kalan süre bu şekilde sürekli gösteriliyor mu?

### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufubo -- 10 Eylül 2008; 20:13:00 >

• ayrıca şöyle bir karşılaştırma buldum: (ilk sıradaki, yani 747 modeli burada bahsettiğimiz)

http://bp1.blogger.com/_7H17kbwrqqc/R-l-Ic7JmWI/AAAAAAAACXY/VnExJhAva48/s1600-h/compareondavx747-757-767-touch.JPG

burada da ürünün içindekiler var :D
    http://www.mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=6&t=1691

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufubo -- 10 Eylül 2008; 20:10:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ufubo

Merhaba arkadaşlar.
    Merak ettiğim birkaç konu var. Ben normalde media player olarak telefonumu kullanmaktayım. Ancak asıl işlevi telefon olan ve genç bir markanın ürünü olan cihazın ses kalitesi pek tatmin edici değil. yani aynı kulaklığımı arkadaşımın mp3 playerına taktığımda aynı şarkıyı çok daha iyi bir ses kalitesiyle dinleyebiliyorum. Mp3 playerlar arasında da ses kalitesi farkı olduğunu biliyorum. Bir i-pod ile bir ogatech fln karşılaştırılamaz mesela. ama verilen değerlere baktığımda
    # Frequency Response: 20 HZ - 20 kHz
    # Kulaklık Çıkış Gücü: 17 mW x 17mW
    # SNR: > 90dB

bana gayet iyi gibi geldi. bu konuda yorumlarınız nedir?

bir de benim için kullanıcı arayüzü herşey demektir. menünün farklı yerlerinden ekran fotoğrafları yayınlayabilirseniz çok sevinirim, bu çok önemli çünkü. mesela video oyatılırken üst köşelerde geçen ve kalan süre bu şekilde sürekli gösteriliyor mu?

vıdeo oynatırken kalan sure ve oynatılan sureyı gosterıp gostermemek senın elınde. menuden bunu ayarlayabılıyorsun

• teşekkür ederim. ekran görüntülerini de birisi yayınlayabilirse harika olacak. kendimiz tema,duvarkağıdı ikon vb. şeyler yapabiliyor muyuz? ya da şöyle sorayım, kendi yapacağım temaları yüklememe yardımcı olacak bir yazılımı edinmem mümkün müdür?
  • quote:

teşekkür ederim. ekran görüntülerini de birisi yayınlayabilirse harika olacak. kendimiz tema,duvarkağıdı ikon vb. şeyler yapabiliyor muyuz? ya da şöyle sorayım, kendi yapacağım temaları yüklememe yardımcı olacak bir yazılımı edinmem mümkün müdür?

ekran görüntülerinden bi kaç tane ben eklerim arkadaş inşallah bi kaç günden.. tema, ikon falan yapamıyorsunuz ama mp4 ün içeriğindeki resimleri "Müzik Çalar" , "Radyo" ve "Ses Kaydedicisi" arka planı olarak kullanılabiliyor.. Bu özelliği çok güzel gerçekten..
    -benim gıcığıma giden cihazın bi eksikliği, resimleri tam ekranda güzel göstermiyor.. yani normal bi foto açıldığında kenar kısımlar boş oluyor, tam ekran yaptığımızda da resmi kenarlara yayıyor.. o da resmi bozuyo.. yani alttan-üstten kesip yaklaşsa daha iyi olurdu yani... ama yine de güzel:)

• bu fotoğraf işi biraz enteresanıma gitti, yani evet, olumsuz bi özellik ama ona resim atacağımı sanmıyorum. telefonumun ekranı 320x240 ve onunla çektiğim fotoğraflar onda oluyo. yani beni pek etkilemeyecek. fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum ama ben MarjinaL_Kirpi 'den bir sürpriz bekliyorum ikon ve tema konusunda. tasarım öğrencisiyim ve arayüz konusu ilgimi çeken konulardan.
  • merhaba! ben de bu ürünü iki gün önce aldım görünüş açısından harika ancak resim klasöründe ne yazıkki resimleri farklı klasörlere ayırıp sınıflandıramıyorum resimleri klasör içinde ekleyince göstermiyor. ayrıca müzik çalarda ileri geri tuşu çalışmıyor. video da ise bu tuşlar gayet hassas bir şekilde çalışıyor. ben ingilizce öğretmeniyim ve dersimde öğrencilerime dinleme yatırmak zorundayım. bu sebeple de ürünü aldım ama müzik çalardaki ileri geri tuşunun çalışmaması beni büyük hayal kırıklığına uğrattı acaba bu sorun sadece bendeki cihazda mı var? Ne yapmalıyım bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildflower83 -- 17 Eylül 2008; 20:46:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildflower83

merhaba! ben de bu ürünü iki gün önce aldım görünüş açısından harika ancak resim klasöründe ne yazıkki resimleri farklı klasörlere ayırıp sınıflandıramıyorum resimleri klasör içinde ekleyince göstermiyor. ayrıca müzik çalarda ileri geri tuşu çalışmıyor. video da ise bu tuşlar gayet hassas bir şekilde çalışıyor. ben ingilizce öğretmeniyim ve dersimde öğrencilerime dinleme yatırmak zorundayım. bu sebeple de ürünü aldım ama müzik çalardaki ileri geri tuşunun çalışmaması beni büyük hayal kırıklığına uğrattı acaba bu sorun sadece bendeki cihazda mı var? Ne yapmalıyım bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
    teşekkürler...

ileri geri tuşlarının çalışmması normal degil. ayarlar bölümünde ekranı configure eden bir bölüm var. oradan ekran dokunmtikliğini configure edip tekrara denemenizi öneririm. sorununuz giderilmemiş olursa benimle irtibata geçerseniz ürün değişimi olmak üzere bütün yolları deneyebiliriz. çünkü normal bir durum degil.

• öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. ayarlar bölümünde "Dokunmatik ekranı ayarla" seçneği var onu da denedim bir kaç defa ama malesef işe yaramadı. müzik çalarda play/pause, the last one / the next one düğmelerinde bir problem yok ama her nasılsa ileri geri tuşu çalışmıyor. bu da dediğiniz gibi bir müzik aletinde olmaması gereken bir durum.daha önce de söylediğim gibi video da bu tuşlar gayet hassas.
  • quote:

öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. ayarlar bölümünde "Dokunmatik ekranı ayarla" seçneği var onu da denedim bir kaç defa ama malesef işe yaramadı. müzik çalarda play/pause, the last one / the next one düğmelerinde bir problem yok ama her nasılsa ileri geri tuşu çalışmıyor. bu da dediğiniz gibi bir müzik aletinde olmaması gereken bir durum.daha önce de söylediğim gibi video da bu tuşlar gayet hassas.

ileri geri alma için basılı tutmanız gerekiyor bunu gözönünde bulundurdunuzmu acaba?
  • bakın bunu bilmiyordum denedim ve işe yaradı videoda uyguladığım yöntemi deniyordum yani tuşlara ard arda hafif şekilde kalemi dokundurarak ama müzik çalarda işe yaramıyordu. Kullanma kılavuzunda da bu konuda herhangi bir bilgi verilmemiş. gerçekten çok yardımcı oldunuz. başta biraz pişman olmuştum aldığıma ama ardında böyle bir destek olduğunu görünce fikrim tamamen değişti :) ilginizden dolayı tekrar teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildflower83 -- 17 Eylül 2008; 23:13:03 >
  • quote:

bakın bunu bilmiyordum denedim ve işe yaradı videoda uyguladığım yöntemi deniyordum yani tuşlara ard arda hafif şekilde kalemi dokundurarak ama müzik çalarda işe yaramıyordu. gerçekten çok yardımcı oldunuz. başta biraz pişman olmuştum aldığıma ama ardında böyle bir destek olduğunu görünce fikrim tamamen değişti :) ilginizden dolayı tekrar teşekkür ederim...

ben teşekkür ederim. sorunlarınız olursa buradan yada pm den belirtebilirsiniz. hizmette sınır yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi
    ben teşekkür ederim. sorunlarınız olursa buradan yada pm den belirtebilirsiniz. hizmette sınır yok

hüseyin abi yine ben.. ve yine aynı sorun... yaa bu yeni gönderdiğiniz icat da takılıyor abi yaa.. ama bunda göndermeyeceğim yani kalsın böyle her takıldığında reset atarım ben.. ama benim merak ettiğim bu sorun sadece bende mi oluyo??
    -yaa arkadaşlar, ingoo 970 modelini kullananlar; sizde hiç kullanırken takılma olmuyo mu?? abi inanın bu cihazda da 3 4 defa takılma oldu... sebebi nedir anlamadım! ve normal de kullanıyorum yani cihazı..
  • quote:

bu fotoğraf işi biraz enteresanıma gitti, yani evet, olumsuz bi özellik ama ona resim atacağımı sanmıyorum. telefonumun ekranı 320x240 ve onunla çektiğim fotoğraflar onda oluyo. yani beni pek etkilemeyecek. fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum ama ben MarjinaL_Kirpi 'den bir sürpriz bekliyorum ikon ve tema konusunda. tasarım öğrencisiyim ve arayüz konusu ilgimi çeken konulardan.

-buraya ingoo 970 v1.31 cihazından kendi çektiğim resimleri ekliyorum..
    -"ufubo" arkadaş için ve merak edenler ve almak isteyen arkadaşlar için hem biraz da yardımcı olacağı kanaatindeyim..
    -öncelikle şunu söylemeliyim, resimlerin hepsini kendim çektim ve kalite olarak da
    gerçek kalitesini göstermediğini rahatça söyleyebilirim ama bu resimler alabildiğim en iyi resimler..
    ekran parlıyor vs pek kolay olmuyo resmini çekmem.. ama bazıları gerçekten cihazın kalitesini yansıtıyor..

-ayrıca şunu söyleyeyim, sağolsun Hüseyin abi kalemi gönderdi bana aldım ama ilk kullanımda çok sorun yaşadım..
    ben nereye dokunursam kalemle onun yaklaşık 3mm altına dokunmuşum gibi orası seçiliyordu ama nerde yanlış yaptığımı da anladım
    Ayarlar'dan Dokanmatik Ekran Ayarlarından o 'artı'lara tekrardan tıklamak gerekiyomuş..
    ondan sonra gerçekten kalem kullanımında gösteriyo kendini.. teşekkürler hüseyin abi:)

-resimlerle ilgili veya başka şeyle ilgili soracağı sorusu olan arkadaşlar varsa burada sorun mümkün olduğunca cevap vermeye çalışacağım..
    buyrun inceleyin;

Geri kalan resimler burda aşırı yer kapladığı için silinmiştir.
    Ayrıntılı bilgi:http://www.ingoo.com.tr/forum/viewtopic.php?f=12&t=7

-------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 30 Eylül 2008; 11:02:08 >

• tekrar merhaba... video bölümüne bir kaç tane film attım yalnız bunlardan birini gördüğü halde açmadı. dosya türüne baktım mp4 yazıyor. mp4leri açmıyor mu acaba? coverter programından farklı bir formata mı çevirmem gerekiyor? eğer öyleyse hangi formata çevirmem lazım?
  • quote:

tekrar merhaba... video bölümüne bir kaç tane film attım yalnız bunlardan birini gördüğü halde açmadı. dosya türüne baktım mp4 yazıyor. mp4leri açmıyor mu acaba? coverter programından farklı bir formata mı çevirmem gerekiyor? eğer öyleyse hangi formata çevirmem lazım?

attıgınız vıdeoların formatlarını bıldırırmısınız? kullandıgınız urunde turkce dıl destegı mevcut mu?
  • INGOO IN-970 4GB ürününü biraz önce mavibilgisayar internet sitesinden sipraişini verdim. Ankara'daki hiçbir mağazasında olmadığı için internette almak zorunda kaldım. Yoksa gidip bir şubesinden alacaktım.
    Yalnız kafama bi soru takıldı
    INGOO IN-970 8GB ve 4GB modellerinin özelliklerinin ikisi de aynı yazıyor sitede. Fakat 8GB ın başlığında (radyolu) yazıyor 4GB ın başlığında yazmıyor. Acaba 4GB olan üründe radyo yok mu?

http://www.mavibilgisayar.com/ud/9557 8GB

http://www.mavibilgisayar.com/ud/9281 4GB

Son olarak da internet sitesinde paket içeriği yazmıyormuş. Normalde paket içerisinde neler olması gerekiyor. Eksik bir şey olursa sonradan talep edebilir miyim?

• iki modelde radyoludur. aralarındaki tek fark hafızalarıdır.

kutu içeriği şu şekilde olmalıdır.

1- kulaklık
    2- usb kablosu
    3- şarj aleti
    4- silikon kılıf
    5- ekran kalemi
    6- ekran temizleme bezi
    7- program cd si
    8- kullanma kılavuzu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

iki modelde radyoludur. aralarındaki tek fark hafızalarıdır.

kutu içeriği şu şekilde olmalıdır.

1- kulaklık
    2- usb kablosu
    3- şarj aleti
    4- silikon kılıf
    5- ekran kalemi
    6- ekran temizleme bezi
    7- program cd si
    8- kullanma kılavuzu

Teşekkürler. Özellikle silikon kılıfı merak ediyordum. Artık ürünün gelmesini bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.