Şimdi Ara

### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
17.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: angel26

emin olun abi msn ime de baktım ben herzaman ama size dedim ya cepten girdiğim için ben çevrimdışı olduğum zamanlarda da tlf çevrimiçi gibi gösteriyor o yüzden öyle karışıklık oldu.. neyse sonuçta yani teşekkür ederim ilginizden dolayı.. sorunum çözüldü gibi ama işte bi kaç bişey var onları da msn de ilettim size tekrar yardımcı olursanız sevinirim...
    quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

msnden sana yazmama ragmen bir cevap aladım. dün ve bugun. buraya yazdıgın kadar msn adresinede bir bakar isen memnun olacagım.

sanırım kalem ve kılıf eksik gelmiş. msn den öyle yazmıştınç onlarıda bugun göndeririz hafta sonuna kadar elinde olur.

• bu forumdan bu şekilde bire bir ilgilenilmesi yardımcı olunması müthiş bir şey. diğer elektronik mağzalarından bir şey alırken bile yüze bakılmıyor. hele birde arzalıs orunla olcak hç bakmıyorlar. burda sonuna kadar ilgi alaka olması çok iyi. ama biz müşteriler olarak hep bu ilgi alakayı bekledik. böyle ilgi alaka sorun çözümü için uğraşan samimi bir ekip olduğu sürece sizde kazanırsınız bizde. bu tarz paylaşımların artmasını diliyorum.
    Umarım istanbulada mavi bilgisayar şubesi açılır.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: angel26
    emin olun abi msn ime de baktım ben herzaman ama size dedim ya cepten girdiğim için ben çevrimdışı olduğum zamanlarda da tlf çevrimiçi gibi gösteriyor o yüzden öyle karışıklık oldu.. neyse sonuçta yani teşekkür ederim ilginizden dolayı.. sorunum çözüldü gibi ama işte bi kaç bişey var onları da msn de ilettim size tekrar yardımcı olursanız sevinirim...
    quote:

msnden sana yazmama ragmen bir cevap aladım. dün ve bugun. buraya yazdıgın kadar msn adresinede bir bakar isen memnun olacagım.

sanırım kalem ve kılıf eksik gelmiş. msn den öyle yazmıştınç onlarıda bugun göndeririz hafta sonuna kadar elinde olur.

teşekkür ederim hüseyin abi.. gerçekten ilginiz, çözümleriniz ve anlayışınız takdiri hakedecek şekilde.....

quote:

Orjinalden alıntı: forumcuabi
    bu forumdan bu şekilde bire bir ilgilenilmesi yardımcı olunması müthiş bir şey. diğer elektronik mağzalarından bir şey alırken bile yüze bakılmıyor. hele birde arzalıs orunla olcak hç bakmıyorlar. burda sonuna kadar ilgi alaka olması çok iyi. ama biz müşteriler olarak hep bu ilgi alakayı bekledik. böyle ilgi alaka sorun çözümü için uğraşan samimi bir ekip olduğu sürece sizde kazanırsınız bizde. bu tarz paylaşımların artmasını diliyorum.
    Umarım istanbulada mavi bilgisayar şubesi açılır.

forumcuabi'm burdaki ilgi yani forumdan kaynaklanmıyo.. tabi sağolsun forum aracı oluyo ama herkes böyle değil.. her firma böyle değil.. özellikle burda yani İngoo temsilcilerinin ilgisi sayesinde oluyor ne oluyorsa.. başta Hüseyin Abi olmak üzere.. hizmetlerinizin devamını bekleriz abi.. sonsuz teşekkürlerrrr...:);)

• bu aletin 4 gb sini bulamadım bi türlü
    ÜNSAL ELEKTRONİK
    ADRES : İSTOÇ Ticaret Merkezi 31. Ada No:39
    Mahmutbey - Bağcılar / İstanbul - Türkiye

bu adrese gelsem burdan temin etme sansım olurmu,fiyatı ne kadar olur ve garantisi olurmu?
    acil cewap lazım Marjinal_Kirpi abi sizin msn nizi ekledim fakat açık deil suan o yüzden burdan soruyorum yardım ederseniz sevinirim

son olarak mavi bilgisayarda bidaha bu üründe indirim olup olmıycagı konusunda bi bilginiz warsa lütfen ondan da istifade edelim
  • herkez yattı sanırım neyse cevabı yarın alırız....
  • hadi beyler nerdesiniz? bir an once cevap lazım ona gore hareket etcem
  • hüseyin abi acil cewap lazım hadi ama
  • ürün haftaya stoklarımızda olacaktır. şu anda bizim elimizdede mevcuttur degildir. bir hafta beklersen sanırım bizdende temin edebilirsin.
  • hüseyin bey kalem bugün elime ulaştı, ilginiz için çok teşekkür ederim.. gecikmenin ise tamamen kargodan kaynaklandığı açık, en azından mp4 player'ımı bundan sonra daha rahat bir şekilde kullanabileceğim..

bu arada arkadaşlar mümkünse mavi bilgisayar istanbul'da açılmasın, zaten gidişatı itibariyle imkansız görünüyor :)

aynı kampanya bir kez daha olursa babam, kardeşim ve kız arkadaşım olmak üzere 3 müşteri benden var, duyar duymaz burada sizlerle paylaşırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: selchuk23

hüseyin bey kalem bugün elime ulaştı, ilginiz için çok teşekkür ederim.. gecikmenin ise tamamen kargodan kaynaklandığı açık, en azından mp4 player'ımı bundan sonra daha rahat bir şekilde kullanabileceğim..

bu arada arkadaşlar mümkünse mavi bilgisayar istanbul'da açılmasın, zaten gidişatı itibariyle imkansız görünüyor :)

aynı kampanya bir kez daha olursa babam, kardeşim ve kız arkadaşım olmak üzere 3 müşteri benden var, duyar duymaz burada sizlerle paylaşırım..

kargo gerçekten bizi çok zor durumlarda bıraktı bu aralar. çok fazla gecikmelere sebeb oluyorlar. hatta şunu belirteyim verdiğiniz adresleri tamamen yazmama ragmen illa telefon sorup durmaktalar :) telefonu yazdıklarımı teslim ediyorlar ama nereden bakarsanız bakın 1-1.5 hafta sürüyor teslimat. bende şaştım kaldım bu işe ne diyeyim :) kampanya mavi bilgisayarda olmayabilir. ADESE marketlerinde yakın zamanda mp3lerimiz ile ilgili kampnya placaktır. ürünlerimiz resimlerinide ekliyim :)

### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ###

### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ###

• ürün ne zmn nerede ne kadardan stoklara giricek kesin bisi soyleyebilirmisiniz
  • arkdaşlar bende bu ürünü almak istiyorum yanlız radyo çekim kalitesi benim için önemli faktörlerden biri.bu konuda bilgi verebilecek arkadaş varsa görüşleri için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baho8282

ürün ne zmn nerede ne kadardan stoklara giricek kesin bisi soyleyebilirmisiniz

ürün stoklarımıza girmiştir. yanlız trt bandrol işlemlerinin tamamlanmasını beklemekteyiz. tamamlandıktan sonra satışına başlayacagız.
  • quote:

quote:

ürün stoklarımıza girmiştir. yanlız trt bandrol işlemlerinin tamamlanmasını beklemekteyiz. tamamlandıktan sonra satışına başlayacagız.

bandrol ıslemı bıttıkten sonra fıyatın en uygun oldugu yerden lınk alabılırmıyız?
  • quote:

quote:

quote:

bandrol ıslemı bıttıkten sonra fıyatın en uygun oldugu yerden lınk alabılırmıyız?

hepsiburada da satışa çıkarılmıştır.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50761&SKU=BD50761-4GB

• geçenki fiyatin nerdeyse iki kati diil mi?
  • quote:

geçenki fiyatin nerdeyse iki kati diil mi?

geçenki fiyat derken? mavi bilgisayarın kampanya fiyatını soruyorsanız o bir günlük bir kampanya idi. 99 ytl 4 gb fiyatı şimdiki 4 gb fiyatı 149 yt dir. iki kat degil. sanırım 1.5 kat. ama geçen sefer satış fiyatı normal olarak 169 ytl idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 7 Eylül 2008; 18:13:37 >
  • yine bi kampanya beklicez öyleyse...
  • radyo kalitesi ile ilgili bilgisi deneyimi olan yokmu arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evren41

radyo kalitesi ile ilgili bilgisi deneyimi olan yokmu arkadaşlar...

var.. radyo çekimi çok güzel.. önce bi tarama yapıyor hafızasına kaydediyo o frekansları sonra istediğinizi dinliyosunuz.. yani her seferinde aramıyo frekans..

ayrıca ben ürünü mavi bilgisayardan indirimli şekilde aldım ama kısaca şunu söyleyeyim indirimli olmasa bile alınacak bi ürün ben alırdım.. 150ytl ye değecek bi cihaz kesinlikle..

bi de hüseyin abi size diyecek bişeyim var,
    abi kalem ve kılıf gelmemiş sanırım göndermemişsiniz.. bi iletişime geçerseniz abi benimle.. mail veya boraya da yazabilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.