Şimdi Ara

### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
17.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açamadığım videonun formatı winamp mediaymış. bunu converterda değiştirmem mi gerekiyor. öyleyse hangi formata (ya da formatlara) değiştirmem lazım. elimdeki üründe türkçe dil desteği mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildflower83

açamadığım videonun formatı winamp mediaymış. bunu converterda değiştirmem mi gerekiyor. öyleyse hangi formata (ya da formatlara) değiştirmem lazım. elimdeki üründe türkçe dil desteği mevcut.

http://www.mympxdownloads.com/downloads/tools/viDrop_v0.54_AVI_XVid_Converter.zip

bu programı indirip kurmanız gerekmektedir. kurulumu yaptıktan sonra programı çalıştırdıgınız vakit preset kısmını generic rockchip 320x240 high ini olarak seçiniz. daha sonra input file yazan kısımdan çevirilecek dosyayı seçip en alttaki convert butonuna basmanız yeterli olacaktır.

• angel26 teşekkür ederim. ama benim için biraz geç kaldın:) bugün ürün elime geçti. ilk başta dokunma konusunda sorun yaşasam da kalibrasyon yaptıktan sonra parmağımla dahi her yere rahatlıkla dokunabilmeye başladım. ama ekran görüntüleri ürünü almayı düşünen başkaları için çok faydalı olacaktır, ellerine sağlık...
  • ayrıca, tema yapabilmem konusunda birşey söylemediniz şimdiye kadar. peki en azından yazı fontlarını değiştirmek mümkün değil mi? böylesine performanslı bir ürünü çok daha iyi tanıtmak ve olabildiğince çok kişiye hitap eder hale getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
  • cihazda açılmayan videonun formatı winamp media file. converterda değiştirmeye çalıştım ama olmadı. no need to convert file diyor. değiştirmeye gerek duymuyorsa neden açmıyor acaba cevap bekliyorum lütfen...
  • yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler:)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildflower83

cihazda açılmayan videonun formatı winamp media file. converterda değiştirmeye çalıştım ama olmadı. no need to convert file diyor. değiştirmeye gerek duymuyorsa neden açmıyor acaba cevap bekliyorum lütfen...

winamp media file bir dosya formatı olamaz. videonun uzantısını söyleeniz gerekiyor mesela avseq.dat, mesela film1.wmv, film2.asf bu tarz seyler.

not: herzaman buraya bakamadıgım için hemen cevap veremeyebiliyorum. msn adresim huseyin@ingoo.biz mail yada msn yoluylada isteyen herkes ulasabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 21 Eylül 2008; 2:47:02 >
  • Ben bu cihazın 8 GB'li versiyonunu almayı düşünüyorum. Yaptığım aramada en iyi fiyat performans oranına sahip. Yanlız kafama takılan bir konu var. Ekstra memory takmak istediğimizde sadece 2 gb'lik memoryle mi? Sınırlı kalacağız yoksa 4 Gb'lik memory takabilir miyiz?
  • evet arkadaşlar max. sd kart 2gb ile mi sınırlı.
    bende almayı planlıyorum değişiklik olsun diye elimde zen 4gb var :)
    peki tvli model mi yoksa bunu arasında çok fark varmı. kalite kullanım olarak.

quote:

Orjinalden alıntı: cray

Ben bu cihazın 8 GB'li versiyonunu almayı düşünüyorum. Yaptığım aramada en iyi fiyat performans oranına sahip. Yanlız kafama takılan bir konu var. Ekstra memory takmak istediğimizde sadece 2 gb'lik memoryle mi? Sınırlı kalacağız yoksa 4 Gb'lik memory takabilir miyiz?
  • isin asli 2 gb lik kartlar oldugu icin 2 gb yazdim ayrintilarina. uretici firmadan aldigim bilgiye gore 8 gb destekliyor. ama denemeden bisey soylemek istemem. bu yuzden once bir deneyeyim sonra sizlere cevap yazayim :)

bu arada kullanici forumumuz acilmistir.www.ingoo.com.tr/forum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufubo

angel26 teşekkür ederim. ama benim için biraz geç kaldın:) bugün ürün elime geçti. ilk başta dokunma konusunda sorun yaşasam da kalibrasyon yaptıktan sonra parmağımla dahi her yere rahatlıkla dokunabilmeye başladım. ama ekran görüntüleri ürünü almayı düşünen başkaları için çok faydalı olacaktır, ellerine sağlık...

rica ederim ufubo kardeş.. neyse yine de dediğin gibi umarım diğer kullanıcılara yararlı olur.. ama gerçekten çok uğraştım..

tema konusunda da normalde yapılmıyor diye biliyorum ama hüseyin abi firma olarak düzenletmişlerdi ve Türk bayrağı falan konmuştu demek ki düzenleme yapılabiliyor arka plan resmi olarak.. ama yazi tipi vs değiştirilebileceğini sanmıyorum ama benim izlenimim şu da var ki, ürünün en eski versiyon v1,0 da yazılar kalındı.. ama yeni versiyonda ince yazılar var.. ama öyle bi program olursa gerçekten güzen olur...

ayrıntılı bi şekilde ürünle ilgili paylaşım yapabilmek için buyrun:
    http://www.ingoo.com.tr/forum/

• ince ve sans yazı tipi hoş değil bence. çift sim kartlı cep telefonlarındaki gibi kalitesiz bir görünüm veriyor. daha okunaklı ve göze hoş gelen bir font daha iyi olur sanırım.

bir de RockBox diye bir olay var, açık kaynak kodlu bi jukebox kendisi. iPod dahil pek çok playera yüklenebiliyor. hatta ufak flash bellek tarzı playerlara bile yüklenebiliyor. sitesi http://www.rockbox.org/. hatta IN970 moelinin eşi olan Onda VX747 modeline nasıl yükleneceği de açıklanmış. ama tabi ki cihazı garanti dışı bırakacaktır bu uygulama. deneyen var mı??
  • quote:

ince ve sans yazı tipi hoş değil bence. çift sim kartlı cep telefonlarındaki gibi kalitesiz bir görünüm veriyor. daha okunaklı ve göze hoş gelen bir font daha iyi olur sanırım.

bir de RockBox diye bir olay var, açık kaynak kodlu bi jukebox kendisi. iPod dahil pek çok playera yüklenebiliyor. hatta ufak flash bellek tarzı playerlara bile yüklenebiliyor. sitesi http://www.rockbox.org/. hatta IN970 moelinin eşi olan Onda VX747 modeline nasıl yükleneceği de açıklanmış. ama tabi ki cihazı garanti dışı bırakacaktır bu uygulama. deneyen var mı??

inceledim ama tam anlamıs degılım rockbox olayını. eger sen anlayabıldıysen bir deneyebilirsin. garanti dışına çıkarmıycam söz :) yani iyi bişiyse uygulanabilir bişiyse kullanıcıların yararınaysa neden olmasın deelmi

• biraz daha detay vereyim o zaman :)

ürünlerin kendi standart yazılımları dışında daha farklı özellikler kazanmasını sağlıyor, ürüne yeni bir yazılım yüklenmiş oluyor. mesela cep telefonlarının kendi mp3 playerları vardır ama insanlar java tabanlı ya da symbian tabanlı başka playerlar kuruyorlar. bu haftasonu bi deneme yaparım o zaman, sözü aldık ne de olsa :D

ekran görünütüleri burada:

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=rockbox%20screen&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

• Cihaz geldi daha denemeye fırsatım olmadı ama görüntüsü çok hoş. Şu exstra bellek takma konusnda hala bir cevap gelmedi ama. Takabilecek miyiz 4 gb memory?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cray
    Cihaz geldi daha denemeye fırsatım olmadı ama görüntüsü çok hoş. Şu exstra bellek takma konusnda hala bir cevap gelmedi ama. Takabilecek miyiz 4 gb memory?

kardeş yukarıda hüseyin abi hafıza desteği ile ilgili bildi verdi dikkatli bak..

quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_
    ürünün az önce maviden 8gblik olanından sipariş geçtim... ürünü görünce beğenmiştim ama buradaki yorumlar beni daha çok etkiledi... yüksek ihtimal pazartesi aynı üründen 2 adet daha sipariş verecek gibi görünüyorum. pazartesi bi gelsin bakalım arkadaşlar bi görsünler ürünü ona göre karar verecekler...

Birde bu ürünün kutusundan kılıf ile kalem çıkmıyormuş gibi birşeyler duydum. kalem ve kılıfı nereden nasıl temin edebiliriz?

sanırım hüseyin abiydi :) abi bu kılıf ve kalemi nasıl alacaz? Gerçi daha ürün elime gelmedi pazartesi gelecek ama ben şimdiden işi garantiye alayım dedim malum biliyorsunuz önümüz bayram tatili... Kutu içinden kalem ve kılıfın çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum ama yorumları okudum daha bende çıktı diyen kimseye denk gelemedim. Sana pm ile adresi yolluyorum isterseniz şimdiden yollayın ürünle birlikte elimde olsun isterseniz ürün elime ulaştıktan sonra sizden isteyeyim....

Birde kalemsiz kullanımı zor mu? kalem elime geçene kadar mecburen o şekilde kullanacağımdan biraz bilgi almak istiyorum... Son olarak ürün geldiğinde versiyon filan güncelleyeyimmi yoksa öyle geldiği gibimi kullanayım. ingoo.biz adresinde bir FW vardı onu şimdilik indirdim vx747.hxf diye bi dosya vardı.

Ürün elime geçtiğinde emin olun ikinci başlığım burası olacak :D

-Öncelikle hemre kardeş şunu söyleyeyim ürün ile ilgili daha ayrıntılı bilgi paylaşımını ve desteğihttp://www.ingoo.com.tr/forum/ adresinden alabilirsin..
    -Ben de ürünü mavi bilgisayardan aldım kampanya ile ve bende kılıf çıktı ama kalem yoktu.. Ama hiç endişen olmasın herşeyi hüseyin abiyle iletişime geçerek elde edebilirsin.. Dediğim ingoo nun kendi forumuna gidersen orda yardımcı olunur sana..
    -Kalemsiz kullanımı da zor değil hiç merak etme ben 2aya yakın kalemsiz kullandım ama kalemle daha kolay oluyor tabi ki.. Kalemi veya herhangi bir kutu içeriğinde eksik olursa hüseyin abiden temin edebilirsin..
    -Kalem ve kılıfı da şimdiden isteme bence ürün bi gelsin ondan sonra ulaş hüsiyen abiye..

Güle güle kullan arkadaşım cihazı hayırlı uğurlu olsun:)

• quote:

ince ve sans yazı tipi hoş değil bence. çift sim kartlı cep telefonlarındaki gibi kalitesiz bir görünüm veriyor. daha okunaklı ve göze hoş gelen bir font daha iyi olur sanırım.

ufubo kardeş ben bu işi pek anlamadım ama sanırım senin dediğin de versiyon yüklemenin bi çeşidi ama hüseyin abinin de dediği gibi araştırılıp kullanılabilirse işe yarar.. daha ayrıntılı bi şekilde araştırma yapıphttp://www.ingoo.com.tr/forum/viewforum.php?f=4 içeriğinde bi konu açabilirsin mesela.. bence güzel olur..

• Arkadaşlar cumartesi günü mavibilgisayar internet sitesinden 4gb lık modelin siparişini vermiştim. Bugün eve gelmiş. Biraz geç oldu ama olsun artık. Bu arada daha cihazı göremedim akşam eve gidince göreceğim.

Bu arada Hüseyin beyin yazdıklarının hepsi kutudan çıkmış (KALEM dahil).

Yalnız ilk şarjı veya normal diğer şarj süreleri kaç saat olmalı?
    Prizden ve usb'den şarj edince şarj süreleri farklı oluyor mu?
  • Angel26 ingoo/forum'da açtığın konuyu okudum ve gönderdiğin resim ve videoların hepsine baktım.
    Videolarda ingoo Türkçe. Cihazın Türkçe olması için ayrıca birşey mi yüklüyoruz? Yoksa cihazın kendi içinde Türkçe dil desteği var mı?
    Bu arada videolar güzel olmuş eline sağlık.
  • yarı yarıya öyle diyebiliriz. bu işlemle tamamen yeni bir arayüz yüklüyoruz cihaza. yani senin dediğin windows xp yüklü bir bilgisayara service pack 3 yüklemek gibi bir olay. benim bahsettiğim rockbox kurulumu ise windowsu kaldırıp, sadece linux yüklemek. yani donanım aynı, ama işletim sistemi tamamen farklı oluyor. bu bayram tatilinde elimden geldiğince incelerim. olursa izlenimlerimi aktarırım size. şimdilik unutalım bunu, ben denedikten sonra olursa ingoo forumundan haber salarız. hatta eğer şu anda ürünlerin satın alındığı şirkete ingoo yazılım için bir ücret ödüyorsa, bu yazılım olmadan alarak fiyatı daha da düşürebilirler. böylece boş gelen ürüne rockbox kurarak belki de dünyada ilk defa bir ürün standart olarak rockbox ile satılır :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.