Şimdi Ara

### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
17.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mavi bilgisayarda buldum 175 ytl sizce değermi yoksa IN-970 imi tercih edersiniz bu arada TV li olan mp4 "IN-T500 Taşınabilir TV" die geçior..
  • Tv li cihaz 4 gb Micro sd girişi var sizce hangisi daha ii Tv li olan:
    4 GB Kendi Hafızası + 2 GB H.Kartı = 6 GB Tv li : 175 Ytl

IN-970 Radyolu 8 GB : 175 Ytl

Sizce Hangisi Cevaplarınızı ßekliorum Şimddn Tşkrederim. SAYGILAR...
  • öncelikle tşkrderim hemre ama ben hem müzik dinliorum , hem film izlemeyi sefiorum , hem de tv izlemeyi sefiorum ozmnTV li mp4 player en uygunu oluor dimi şmdden tşkederm. SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih5

öncelikle tşkrderim hemre ama ben hem müzik dinliorum , hem film izlemeyi sefiorum , hem de tv izlemeyi sefiorum ozmnTV li mp4 player en uygunu oluor dimi şmdden tşkederm. SAYGILAR...

Fatih kareş öncelikle ürünü temin edebileceğin bi kaç yer var. Buyrun burdan bakın bi:
    http://ingoo.com.tr/sales.html
    www.mavibilgisayar.com dan internet üzerinden alışveriş ile alabilirsin bi sorun olmaz.

ingoo 970 modelinin 4GB lık olanını da alabilirsin yani. 150 ytl gittigidiyor da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 8 Ekim 2008; 23:04:45 >

• önclkle yine tşkrederim sizde fiyatlşar nedir acaba t500 8 gb ve 4 gb varsa ??
  • Benim bi sorum olcaktı sizce cowon d2 mı yksa bu urunu mu almalıyım
    video kalıtesı bakımından felan szce hngısı daha ii olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih5

önclkle yine tşkrederim sizde fiyatlşar nedir acaba t500 8 gb ve 4 gb varsa ??

ingoo foruma gelirseniz orda daha fazla yardımcı olabilirim size ama yaklaşık fiyat istersinaz 4gb 170civarı 8gb 200 civarı.. Bu fiyatlar benim kendi ortalama söylediğim fiyat şimdilik bi resmi nitelik taşımaz orda gelirseniz ayrıntıları konuşuruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_criminal

Benim bi sorum olcaktı sizce cowon d2 mı yksa bu urunu mu almalıyım
    video kalıtesı bakımından felan szce hngısı daha ii olur?

COWON D2 2.5 inch ekrana sahip. Fakat ekranının 4:3 olması ister istemez görüntünün boyutunu da (genellikle filmler artık 16:9 formatında olduğu için diyorum) düşürüyor. Yok eğer 4:3 formatında filmler izleyeceksen ekranı kaplar ve daha güzel olur.
    COWON D2 nin ekran rengi 16 milyon, INGOO 260k. Ekran farkı kendini belli ediyor. Ayrıca COWON D2 de ses için farklı bir teknoloji var. İki cihazın arasında ses bakımında dağlar kadar fark var diyebilirim.
    COWON D2 de dahili hoparlör yok ama INGOO da var.
    COWON D2 swf dosyalarını oynatmasına rağmen flv dosyalarını oynatmıyor. INGOO ise hem flv hem swf dosyalarını oynatabiliyor.

Kısacası ekranın büyüklüğü önemli değil ben yakından da izlerim diyorsan COWON, ekran ne kadar büyük olursa o kadar iyi diyorsan INGOO. Ayrıca sesi de hesaba katmayı unutma...

• Dokunmatik ekran, sürekli parmak teması dolayısıyla kirlenme riskiyle karşı karşıya değil midir? Herkes bu durumdan memnun gibi görünüyor.

Ekranın 262 ya da 16,7 milyon renk olması arasında belirgin fark var mıdır? Video konusundaki tereddütlerim giderse alınası bir cihaz gibi duruyor. Yoksa ZEN 4gb 'ın indirime girmesini bekleyeceğim.

Bu aleti en uygun nerede bulabiliriz? Mavi bilgisayara ne zaman gelecek? Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.G -- 11 Ekim 2008; 15:10:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.G

Dokunmatik ekran, sürekli parmak teması dolayısıyla kirlenme riskiyle karşı karşıya değil midir? Herkes bu durumdan memnun gibi görünüyor.

Ekranın 262 ya da 16,7 milyon renk olması arasında belirgin fark var mıdır? Video konusundaki tereddütlerim giderse alınası bir cihaz gibi duruyor. Yoksa ZEN 4gb 'ın indirime girmesini bekleyeceğim.

Bu aleti en uygun nerede bulabiliriz? Mavi bilgisayara ne zaman gelecek? Bilgisi olan var mı?

Dokunmatik ekranda sürekli kullanımda leke gibi bişey pek olmuyo ama silebilirsin yani de öyle rahatsız edici derecede ben hiç farketmedim 3aydır kullanıyorum memnunum.. Ekran kalitesi tabi önemlidir ama bence o kadar da kötü değil o yüzden fiyatına göre tavsiye ederim. En uygun yerde de araştırmak lazim ama bizim forumumuza gelirsen ordan da yardımcı olabiliriz size...
    http://www.ingoo.com.tr/forum/viewtopic.php?f=12&t=25&start=0&st=0&sk=t&sd=a

• süper bişi ya
  • bu ürünü almaya karar verdim arkadaşlar. zaten bu fiyata çok üstün özellikte bi ürün beklemiyorum ama yorumlara bakınca performansı fiyatına göre oldukça iyi sanırım.

ama beni en çok etkileyen yanı ise servis desteğinin mükemmel olması.bire bir servis hizmeti var :) sorun çıkarsa hemen müdahele ediyor sanırım hüseyin abi :)

mavi bilgisayardan siparişimi vericem azsonra :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: smlbrc

bu ürünü almaya karar verdim arkadaşlar. zaten bu fiyata çok üstün özellikte bi ürün beklemiyorum ama yorumlara bakınca performansı fiyatına göre oldukça iyi sanırım.

ama beni en çok etkileyen yanı ise servis desteğinin mükemmel olması.bire bir servis hizmeti var :) sorun çıkarsa hemen müdahele ediyor sanırım hüseyin abi :)

mavi bilgisayardan siparişimi vericem azsonra :)

Alırsan hayırlı olsun güle güle kullan smlbrc! ingoo forumda da varsın zaten bi sorun vs olursa orda yazarsın yardımcı oluruz tabi!
  • bunu balıkesırde yada eskısehırde satan bır yer bılıyor musunuz arklar?
  • Mavibilgisayar'a e-posta gönderdim ne zaman gelir 4gb olanlar diye ama cevap vermediler. Öncelilkle kendilerine teessüflerimi bildiriyorum. Ardından mavibilgisayar'ın gönderdiği paketin içeriği nedir? Onu bileniniz var mı? Dokunmatik ekran için kalem ve prizden şarj için dönüştürücü kablo gönderiyor mu?
  • Bende şimdi bu ürünü inceledim ve almaya karar verdim. Stoklara ne zaman girer aceba? Burada distribütor firmanın yetkilisi sanırım var. Ondan bilgi alabilirmiyizki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.G
    Mavibilgisayar'a e-posta gönderdim ne zaman gelir 4gb olanlar diye ama cevap vermediler. Öncelilkle kendilerine teessüflerimi bildiriyorum. Ardından mavibilgisayar'ın gönderdiği paketin içeriği nedir? Onu bileniniz var mı? Dokunmatik ekran için kalem ve prizden şarj için dönüştürücü kablo gönderiyor mu?

Açıkçası mavi pc öyle e-posta vs işlere pek bakmıyorlar ilgilenmiyorlar ne yazık ki! Ne zaman gelir o da bilinmez ama bu internetten satışlar biraz farklı. Yoksa stoklarına geliyor.. Mesela ben geçenlerde gittim mavi pc ankara merkez mağazasında bayağı bi var 4gb de 8gb da ama internette yok görünüyor. onu nasıl yapıyorlar onu biz bilemeyiz.

quote:

Orjinalden alıntı: gazsobasi
    Bende şimdi bu ürünü inceledim ve almaya karar verdim. Stoklara ne zaman girer aceba? Burada distribütor firmanın yetkilisi sanırım var. Ondan bilgi alabilirmiyizki???

Stoklara ne zaman girer tam olarak ben bilmiyorum ama nerden almak istiyorsunuz? İnternet üzerinden alabilir misiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: Tjedrea
    bunu balıkesırde yada eskısehırde satan bır yer bılıyor musunuz arklar?

Sanırım mavi pc sadece Ankara Denizli ve Kocaeli'de var.. Diğer yerlerden de elden veya internet üzerinden almak zorundasınız sanırım:) ama Eskişehir'de veya Balıkesir'de Adese varsa ordan bulabilirsiniz..

Ayrıntılara burda bakın:http://www.ingoo.com.tr/sales.html

• teşekkurler yardımınız için.
  • arkadaslar 4 gb lık ürün şu an stoklarımızda kalmamıştır. yakın zamanda yeniden stoklarımızda olacaktır. fakat belirtmek isterimki dolar kurundaki ani artışları bundan önce getirdiğimiz ürünlere yansıtmamıştık. fakat gelecek olan ürünlerde vergilerden dolayı maliyet artışı olacak ve buda sanırım satış fiyatlarına dolar kurundaki artış miktarı kadar yansıyacaktır. gönül isterki bu artışları siz değerli kullanıcılarımıza yansıtmamak fakat elden ne gelir :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.